matijad 173 Napisano 11 Maj 2013 Byłby ktoś chętny na pomoc w trofeach w multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 27 Maj 2013 Byłby ktoś chętny na pomoc w trofeach w multi Jasne. Masz mnie na psn, napisz jak będe to zagramy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 27 Maj 2013 Jasne. Masz mnie na psn, napisz jak będe to zagramy :)NO TRAFIŁO MI SIE JAK ŚLEPEJ KURZE ZIARNO 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 2 Sierpień 2014 Ktoś jeszcze gra w tą część Battlefielda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 8 Wrzesień 2014 Gra ktoś jeszcze w Battlefielda? Mam pytanko: czy gra ma jakiegoś online passa czy mogę brać używkę i grać w multi normalnie? Czy tak samo jest w Bad Company 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 8 Wrzesień 2014 3 sekundy z google i jak byk ze nie ma OP do BC1 i BC2. W online pewnie malo ludzi juz gra, mialem kupowac gre dla singla ale zdecydowalem sie na BC2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 8 Wrzesień 2014 Kurcze, a to serwery w BC1 jeszcze działają ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 9 Wrzesień 2014 Tak,działają, na liście znajomych z ps3 mam gościa co tylko BC1 gra tak od 4lat przynajmniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 9 Wrzesień 2014 (edytowane) moze i dzialaja ale skoro w bc2 tylko na garstce map (w sumie to praktycznie tylko na 1..) serwer sie zapelnia to nie chce wiedziec co sie dzieje w bc1.22.10 - zakupilem gierke i multi nadal trzyma sie dosc dobrze, co mnie bardzo cieszy :) Edytowane 22 Październik 2014 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach