matijad 173 Posted May 11, 2013 Byłby ktoś chętny na pomoc w trofeach w multi Share this post Link to post Share on other sites
erwines 95 Posted May 27, 2013 Byłby ktoś chętny na pomoc w trofeach w multi Jasne. Masz mnie na psn, napisz jak będe to zagramy :) Share this post Link to post Share on other sites
matijad 173 Posted May 27, 2013 Jasne. Masz mnie na psn, napisz jak będe to zagramy :)NO TRAFIŁO MI SIE JAK ŚLEPEJ KURZE ZIARNO 1 Share this post Link to post Share on other sites
HarDy 1684 Posted August 2, 2014 Ktoś jeszcze gra w tą część Battlefielda? Share this post Link to post Share on other sites
FancyMichael 77 Posted September 8, 2014 Gra ktoś jeszcze w Battlefielda? Mam pytanko: czy gra ma jakiegoś online passa czy mogę brać używkę i grać w multi normalnie? Czy tak samo jest w Bad Company 2? Share this post Link to post Share on other sites
SkibaPL 1851 Posted September 8, 2014 3 sekundy z google i jak byk ze nie ma OP do BC1 i BC2. W online pewnie malo ludzi juz gra, mialem kupowac gre dla singla ale zdecydowalem sie na BC2. Share this post Link to post Share on other sites
okoni 8791 Posted September 8, 2014 Kurcze, a to serwery w BC1 jeszcze działają ? Share this post Link to post Share on other sites
kyron 62 Posted September 9, 2014 Tak,działają, na liście znajomych z ps3 mam gościa co tylko BC1 gra tak od 4lat przynajmniej. Share this post Link to post Share on other sites
SkibaPL 1851 Posted September 9, 2014 (edited) moze i dzialaja ale skoro w bc2 tylko na garstce map (w sumie to praktycznie tylko na 1..) serwer sie zapelnia to nie chce wiedziec co sie dzieje w bc1.22.10 - zakupilem gierke i multi nadal trzyma sie dosc dobrze, co mnie bardzo cieszy :) Edited October 22, 2014 by SkibaPL Share this post Link to post Share on other sites