HarDy 1684 Napisano 9 Kwiecień 2012 Dałem Ci inwajta wczoraj wieczorem, ja niestety od jutra mam zapxxxxol - urlop dobiero w maju :ermm: Na jakąś większą ustawkę możemy się zorganizować na piątek wieczór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komornik_michael-jackson 20 Napisano 9 Kwiecień 2012 Też macie tak, że gdy ładuje się mapa, to wywala was do menu i pisze "connection problem"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 13 Kwiecień 2012 to sie zdarza od czasu do czasu, przede wszystkim z uwagi na liczbe i obciazenie serw'ow. tydzien temu odkurzylem stara szuflade z grami, takze chetnie sie przylacze jesli ktos bedzie mial czas zagrac w ten oldschool. PW na PSN najpierw oczywiscie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 19 Kwiecień 2012 (edytowane) Mam problem z trofeum Catch the ,,Bad'' Moment czyli zrobić 3 screeny online, jednak kiedy to robię pisze upload failed. Czy ktoś miał podobny problem ? Czy te zdjęcia trzeba cyknąć w jakimś danym miejscu ? Edytowane 19 Kwiecień 2012 przez Kaisus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 21 Maj 2012 wie ktos jak odblokowac wszystkie bronie? na tej stronie weteranow jestem zalogowany jakis czas i mam tylko jedna bron odkryta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 21 Maj 2012 wie ktos jak odblokowac wszystkie bronie? na tej stronie weteranow jestem zalogowany jakis czas i mam tylko jedna bron odkryta... Za weterana dostajesz tylko Garanda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 22 Maj 2012 i F2000 mi sie odblokowalo w bc1 wczoraj jak wbilem pogralem troche tym sprzetem :] tylko szczerbinka :o HC niepotrzebny do tej czesci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 22 Maj 2012 To dobrze się odblokowało, bo pomyliłem tematy :P F2000 jest w BC1, a w BC2 M1. Ja niestety nie miałem F2000, bo jak grałem w BC1 to jeszcze nie miałem konta na stronce dla weteranów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 22 Maj 2012 ja tez, dopiero od wczoraj mi sie sciagnelo co trzeba. ale lipa mimo wszystko bo w menu widoczne sa jeszcze 4 bronie do kazdej z klas po 1, mialem zajawke zagrac dzis na polu golfowym :| 4 medale dzis w BF1943 :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej Kozłowski 0 Napisano 27 Sierpień 2012 Jako iż wczoraj pomyliłem tematy i napisałem nie tam gdzie trzeba (http://www.ps3site.pl/forum/topic/58014-battlefield-bad-company-2/page__st__1880#entry727204), dziś ponawiam pytanie już w dobrym temacie. Czy ktoś również ma problemy z połączeniem się do serwerów EA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej Kozłowski 0 Napisano 27 Sierpień 2012 Jako iż wczoraj pomyliłem tematy i napisałem nie tam gdzie trzeba (http://www.ps3site.p...880#entry727204), dziś ponawiam pytanie już w dobrym temacie. Czy ktoś również ma problemy z połączeniem się do serwerów EA? No dobra, problem rozwiązałem. Dosyć głupi błąd, ponieważ kolega na konsoli miał zainstalowanego BFBC 1 Demo, oraz pełną wersję. Zgadnijcie co uruchamiałem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 27 Sierpień 2012 hehe, po tylu latach wszystko dziala jak wczesniej ;] udanego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 3 Wrzesień 2012 Słuchajcie, czy karabin F2000 jeszcze można zdobyć, czy już nie da rady? Bo spełniłem wszystkie wymogi, a on nadal jest zablokowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 4 Wrzesień 2012 do ea support mozesz napisac, bo ta strona veteranow nic nie daje niestety ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 4 Wrzesień 2012 ea support też nic nie daje, pisałem już do nich w innej sprawie i od tygodnia brak odpowiedzi, prócz wygenerowanego automatycznie przyjęcia zgłoszenia z numerem sprawy. Same kłopoty z tym ea i ichnim wsparciem) No nic, jak F2000 w bfbc1 strzela podobnie, jak ten z bfbc2, to mogę się bez niego obejść, ale fajnie było by mieć wszystko odblokowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 4 Wrzesień 2012 spodziewam sie, choc to jedyne rozwiazanie w tej sytuacji. sam nie mam odblokowane, a gierke kisze od poczatku jej wydania ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 5 Wrzesień 2012 Na suppoert EA nie ma co liczyć. Sam do nich pisałem w tej sprawie i jedyne co mi mogli zaoferować to chyba 30% rabatu na zakupy w Origin. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 9 Październik 2012 http://gry.wp.pl/wiadomosci/battlefield-bad-company-w-odcinkach,52947,1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freesssbee 188 Napisano 17 Październik 2012 haha, moze byc beka. filmy w grze tez mialy humorek ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
21mny 0 Napisano 7 Listopad 2012 Witam. Kupiłem grę Battlefield Bad Company przez Allegro, która miała być rzekomo w języku Polskim. Niestety po włączeniu gry jest tylko język polski. Kontaktowałem się ze sprzedawcą i potwierdził, że gra jest w języku polskim i nic nie musiał ustawiać, po prostu włączył grę i była od razu w polskiej wersji. Nie mogę znaleźć nigdzie informacji na ten temat. Czy wie ktoś może jak ustawić język polski na ps3? Dodam, że instrukcja też jest między innymi w języku polskim. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 7 Listopad 2012 Na PS3 nie ma polskiej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 6 Kwiecień 2013 Nadal grają ludzi w multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 6 Kwiecień 2013 A co, chcesz wbić brakujące pucharki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 7 Kwiecień 2013 Nie. Jestem ciekaw :) Dawno dużo grałem BC1 w multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 7 Kwiecień 2013 Ktoś na pewno gra :) Jednak mogą być problemy żeby był pełny serwer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach