Seba-osw 4 Napisano 15 Grudzień 2008 http://faqs.ign.com/articles/884/884851p1.html Prosze, tu masz opisane gdzie znalesc sztabki i branie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BooLoo 0 Napisano 16 Grudzień 2008 Seba, już myślałem że nie zdążę Ci podziękować. edycja: DaraS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papachmiel 0 Napisano 22 Luty 2009 Witam, czy można coś zrobić by wyłączyć w trybie multiplayer kolesi z drużyny co mają mikrofony? Chodzi o dźwięk, wkurza mnie jak jakiś młot ma włączony mikrofon a w tle słychać ryk dzieciaka itp, nie mówiąc już o niemcach ;) i ich ja ja ja achtung! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 22 Luty 2009 Witam, czy można coś zrobić by wyłączyć w trybie multiplayer kolesi z drużyny co mają mikrofony? Chodzi o dźwięk, wkurza mnie jak jakiś młot ma włączony mikrofon a w tle słychać ryk dzieciaka itp, nie mówiąc już o niemcach ;) i ich ja ja ja achtung! W opcjach gry próbowałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 22 Luty 2009 Witam, czy można coś zrobić by wyłączyć w trybie multiplayer kolesi z drużyny co mają mikrofony? Chodzi o dźwięk, wkurza mnie jak jakiś młot ma włączony mikrofon a w tle słychać ryk dzieciaka itp, nie mówiąc już o niemcach ;) i ich ja ja ja achtung! Z tego co wiem to się chyba nie da... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 22 Luty 2009 Z tego co wiem to się chyba nie da... jeśli tak to kolejne głupie uproszczenie Battlefielda. W wersjach PCtowych można było wyciszać graczy pojedynczo, jeśli tutaj takiej opcji nie ma to współczuje. Czasami dyszenie kogoś do mikrofonu była niezmiernie irytujące... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 24 Luty 2009 jeśli tak to kolejne głupie uproszczenie Battlefielda. W wersjach PCtowych można było wyciszać graczy pojedynczo, jeśli tutaj takiej opcji nie ma to współczuje. Czasami dyszenie kogoś do mikrofonu była niezmiernie irytujące... Mi tam te ich buczenie za bardzo to nie przeszkadza, ale mogliby zrobić opcję wyciszenia mikrofonów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kochan4 5 Napisano 28 Luty 2009 co racja to racja, mogliby dać w patchu opcje wyciszenia gości; czesto z kumplem gram w teamie i jak sie nam 2 niemiaszków trafi ze swym "pięknym " dla ucha językiem to katastrofa - oprócz tego czesto przez to jakieś niemiłe dogryzki powstają bo my im przeszkadzamy, oni nam. Niby błachostka ale dziw bierze ze to ominęli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 28 Luty 2009 To jeszcze nic. Jak grałem w demo to jeden koleś puszczał non stop do głośnika jakaś chorą muzę, grać się nie dało... :confused: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 4 Marzec 2009 A ja mam pytanie. Jak odblokować te bronie, które były umieszczone w edycji gold ?? Podobno można już je dostać za darmo gdzieś na stronie gry, ale niestety nie mogę znaleźć gdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 4 Marzec 2009 Emm, wszystkie te z GOLD Edition odkrywa sie po zdobyciu maxymalnej rangi, co do tych innych, to tylko przez strone internetowa mozna odblokowac, np udowadniajac kluczem ze posiadalo sie BF 1942, czy tam inne rzeczy, innej opcji na te bronie nie ma, jest to ekskluzywny kontent dla weternaow BF'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kryn3k 8 Napisano 4 Marzec 2009 A ja mam pytanie. Jak odblokować te bronie, które były umieszczone w edycji gold ?? Podobno można już je dostać za darmo gdzieś na stronie gry, ale niestety nie mogę znaleźć gdzie :) http://badcompany.ea.com/news/entryid/25743/ jezeli chodzi o te trzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 5 Marzec 2009 http://badcompany.ea.com/news/entryid/25743/ jezeli chodzi o te trzy Dzięki, działa !! :) A jak uzyskać te bronie dla demolition i assualt ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duvel 3 Napisano 7 Czerwiec 2009 Mam problem: Gdy wybieram ulubioną mapę na costume to i tak przekierowuje mnie na inną ... Nie wiem jak to opisać. Chciałbym się zapytać czy tylko ja tak mam, i jak temu ewentualnie zaradzić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kunio 0 Napisano 24 Czerwiec 2009 Mam problem:Gdy wybieram ulubioną mapę na costume to i tak przekierowuje mnie na inną ... Nie wiem jak to opisać. Chciałbym się zapytać czy tylko ja tak mam, i jak temu ewentualnie zaradzić ? czesto tak sie dzieje przyczyn moze byc kilka. Albo nie ma wolnego servera na ktorym jest wolne miejsce na danej planszy, albo nikt w danym momencie na dajnej planszy nie gra. Zaradzic sie temu nie da. Trzeba grac i czekac na nastepna plansze, ewentualnie mozesz wyjsc z gry i probowac ponownie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Napisano 17 Wrzesień 2009 Zalozylem temat na temat zdjec z tej gry i zostal juz zamkniety nie wiem czemu ... Przez to bede sie musial zapytac tutaj czemu te zdjecia tak roznia sie grafika ? :) http://o.aolcdn.com/gd-media/games/battlefield-bad-company/playstation-3/tn_565_19.jpg http://merlin.pl/Battlefield-Bad-Company_EA-Games,images_zdjecia,18,DGX03805961_2.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 17 Wrzesień 2009 Zdjęcie nr 1 jest z multi, zdjęcie nr 2 z fabuły - reszte dopowiedz sobie sam... :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Napisano 17 Wrzesień 2009 Zdjęcie nr 1 jest z multi, zdjęcie nr 2 z fabuły - reszte dopowiedz sobie sam... :turned: To znaczy ze na multi jest slabsza grafa niz na single ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mihau 0 Napisano 17 Listopad 2009 Siema. Macie teraz problem z rangami? Jak odpalam multi to nikomu nie wyświetla się lvl, są tylko podstawowe bronie, i nie zdobywam doświadczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saverock 0 Napisano 17 Listopad 2009 Potwierdzam to samo mam u siebie :/. Mam jeszcze jedno pytanie czy u was też tak jest że jak wychodzicie z gry do XMB to konsolka sie restartuje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 17 Listopad 2009 Potwierdzam to samo mam u siebie :/. Mam jeszcze jedno pytanie czy u was też tak jest że jak wychodzicie z gry do XMB to konsolka sie restartuje?? Musisz najpierw wyjść z gry do menu BC a następnie np psbutton'em do XMB, jeśli w czasie gry wyjdziesz psbutton'em to zawsze Ci się konsolka restartnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saverock 0 Napisano 19 Listopad 2009 Spoko dzieki za info z tym wychodzeniem do XMB. A powiedzcie czy macie problemy z zwieszka konsoli podczas grania na multi. Mi sie zwiesila 3 razy na tej samej mapie w tym samym miejscu :/ czyzby BUG w grze ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mihau 0 Napisano 19 Listopad 2009 Dalej u was nie ma rang?! U mnie jakaś lipa nikomu nie pokazuje lvla, pd nie leci itd. WTF!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzri3a_!PL! 0 Napisano 19 Listopad 2009 ...u mnie to samo. :/ nie ma rangi, i tylko podst. bronie. Padaka trochę.. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz_free 0 Napisano 20 Listopad 2009 (edytowane) Spoko dzieki za info z tym wychodzeniem do XMB. A powiedzcie czy macie problemy z zwieszka konsoli podczas grania na multi. Mi sie zwiesila 3 razy na tej samej mapie w tym samym miejscu :/ czyzby BUG w grze ??? Ostatnio tez mam czesciej zawieszki na multi <_< . Wczoraj przy podnoszeniu "zestawu" innego gracza konsolka zaliczyla zawieszke. Czy wie ktos moze co EA na ta sprawe z rangami i statystykami ? Maja zamiar to niedlugo naporawic czy jak ? Edytowane 20 Listopad 2009 przez mateusz_free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach