Emir 2 Napisano 27 Październik 2008 Chcecie się ustawić na wspólną grę, zapraszam do działu on-line: http://www.ps3forum.pl/index.php?showtopic=11095 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 27 Październik 2008 ech mam bete i w nią nie gram HELP! grałem raz! jeden jedyny raz... ech ( jak to dobrze że mam FC2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 28 Październik 2008 IGN 9.5/10 ^^ http://www.ps3site.pl/ign-ocenia-resistance-2/ PS. Ciekawe czy KZ2 dostanie lepszą ocenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 28 Październik 2008 Jak ktos nie ma jeszcze bety i umie cos sklecic po angielsku to.. http://resistance2.usatoday.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 28 Październik 2008 IGN 9.5/10 ^^http://www.ps3site.pl/ign-ocenia-resistance-2/ PS. Ciekawe czy KZ2 dostanie lepszą ocenę. Tararara. Po tej ocenie, moje ciśnienie na ten tytuł skoczyło z 300/300 na 500/500. Dodatkowo jeszcze Florek mi podsyła swoje wrażenia z co-opa i mnie tym dobija całkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 28 Październik 2008 Tararara. Po tej ocenie, moje ciśnienie na ten tytuł skoczyło z 300/300 na 500/500. Dodatkowo jeszcze Florek mi podsyła swoje wrażenia z co-opa i mnie tym dobija całkiem. Bo gra jest genialna! Ale jak już mówiłem multi na 60 osób to dla mnie za dużo, albo potrzebuje czasu żeby to ogarnąć. Dla tych którzy mają problemy z dołączeniem do party.. po naciśnięciu trójkąta wchodzimy w "party controls" i ustawiamy Open to friends na ON inaczej wywala błąd że nie mamy pozwolenia na dołączenie nawet po wysłaniu zaproszenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 28 Październik 2008 Myślałem, że Goliath i ten drugi milusiński w mieście to wszystkie duze maszkary w tej grze ale ta recka pokazała znacznie więcej. Nie moge się dkoczekać. Zwłaszcza przechodzenia kampani w co-opie pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid95 0 Napisano 28 Październik 2008 Kurcze a mi tak wolno się ściąga. A na przetestowanie mam tylko jutrzejszy dzień. Bo w czwartek już zamykają serwery,tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 28 Październik 2008 Kurcze a mi tak wolno się ściąga. A na przetestowanie mam tylko jutrzejszy dzień. Bo w czwartek już zamykają serwery,tak? Chyba w piątek je zamykają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 28 Październik 2008 Zgadza się, zamykają w piątek. I to pewnie późno w nocy bo chyba według czasu hamburgerów. Dzisiaj co-op z kuzynem na jednym TV przez neta z kolejnym rodakiem (Konarix), coś pięknego. Dobrze miec kuzyna doktorka na plecach, he he. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 29 Październik 2008 w ameryce już niektórym udało się dostać wcześniej w swoje łapska R2 , poniżej zdjęcie limitki ktora prezentuje sie całkiem fajnie http://i34.tinypic.com/2iw7lsl.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrX 0 Napisano 29 Październik 2008 Dostalem oficjalne potwierdzenie konca bety , 30.10 o polnocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 29 Październik 2008 Res VS Res2 http://www.ps3site.pl/ewolucja-resistance-2/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
netox187 0 Napisano 30 Październik 2008 kto jeszcze nie ma zajrzyjcie do tematu res 2 w dziale online tam wrzucilem kod do bety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 30 Październik 2008 Pograłem trochę w tę betę i zostałem zmiażdzony ogromem tej gry. Zacząłem od co-opa. 6 typa walących do chimer i innego ścierwa jakie tylko się napatoczyło. Jednak prawdziwa zabawa zaczęła się dopiero później. Wskoczyłem na szukanie serwera do trybu multi. Pojawiło się pare serwerów do wyboru, na czele z 30 vs 30 (cały zapchany), więc pozostał mi "mniejszy", czyli 20 vs. 20. Po włączeniu szok. Mapa ogromna - Chicago. Grafika jak na multiplayera - nieziemska. Grywalnośc - wspaniała. Lagi i teleporty na łączu 1mb/s? Jakie lagi? Tak, tak. Tutaj cholera, nie uświadczyłem żadnego zacięcia, zająknięcia, spowolnienia. Grałem w wiele gier online, ale jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Coś pięknego. Polecam wszystkim i sam na pewno też kupię. Pewnie nie wraz z premierą, ale może zrobię sobie prezent świąteczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 30 Październik 2008 Pograłem trochę w tę betę i zostałem zmiażdzony ogromem tej gry. Zacząłem od co-opa. 6 typa walących do chimer i innego ścierwa jakie tylko się napatoczyło. Jednak prawdziwa zabawa zaczęła się dopiero później. Wskoczyłem na szukanie serwera do trybu multi. Pojawiło się pare serwerów do wyboru, na czele z 30 vs 30 (cały zapchany), więc pozostał mi "mniejszy", czyli 20 vs. 20. Po włączeniu szok. Mapa ogromna - Chicago. Grafika jak na multiplayera - nieziemska. Grywalnośc - wspaniała. Lagi i teleporty na łączu 1mb/s? Jakie lagi? Tak, tak. Tutaj cholera, nie uświadczyłem żadnego zacięcia, zająknięcia, spowolnienia. Grałem w wiele gier online, ale jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Coś pięknego. Polecam wszystkim i sam na pewno też kupię. Pewnie nie wraz z premierą, ale może zrobię sobie prezent świąteczny. ..a nie mówiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 30 Październik 2008 pograłem wyłączyłem popłakałem się. 1 jest zajebista 2 jakoś mnie nie przekonuje. KZ2 wgniecie RE2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 30 Październik 2008 ..a nie mówiłem Tak? Nie, nie, wiem. Miałeś racje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 30 Październik 2008 Zastanawia mnie jeszcze tylko czy jak wyłączą serwery bety to będzie można grac jeszcze z kumplem na jednej konsoli. Żeby w to zagrać nie trzeba być zalogowanym w PSN więc podejrzewam, że będzie to możliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 30 Październik 2008 raczej bedzie mozna bo ta beta nie jest trial i nie wygasa po pewnym dniu takze nie powinno byc z tym problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 30 Październik 2008 raczej bedzie mozna bo ta beta nie jest trial i nie wygasa po pewnym dniu takze nie powinno byc z tym problemu Oby. Jutro i przez weekend chętnie bym poszpilił w to. Wczoraj tak mi wybitnie szło, że przez 3/4 rundy, na 40 byłem...1. Grając w to pierwszy raz. Fart początkującego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 30 Październik 2008 No to nieźle, ja multi odpaliłem z 3 razy... tak mnie co-op wciągnął Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxelm2 0 Napisano 31 Październik 2008 Nie powiem pograłem w ten multi tak z 5godziny i nie wiem czemu wszystko takie jakieś sztywne,klockowate coś al'a Counter strike lubię FPS grałem w jedynkę ale tam doszłedłem do misji w metrze i podziękowałem.Nie wiedzę żadnego nowatoreskiego pomysłu w tej grze ani nawet grafiki,wszsytko takie jak by kremowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 31 Październik 2008 na oficjalnym forum resistance pojawila sie informacja ze beta dla us przedluzona do 3 listopada edit. poniżej link do reklamy tv R2 w europie ! nice ! http://www.ps3bloggen.se/spel/tv-reklamen-for-resistance-2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 31 Październik 2008 heh R2 to chyba podstawa dla kazdego posiadacza PS3 a powod jest taki xbox nie bedzie trzymal na tym lapki , a tak serio po filmikach zapowiada sie gra naprawde dobra, mam nadzieje ze sie nie zawiode ,licze na dobry shooter i mam nadzieje ze takowy otrzymam za jakis tam czas xD listopad to miesiac pelen wydatkow dla posiadaczy PS3 ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach