Gość Napisano 25 Październik 2008 oddam kod BETY R2 z Qore chetnie przyjme kod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holek7 0 Napisano 25 Październik 2008 Jeżeli ktoś ma na zbyciu kod to bardzo poproszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxelm2 0 Napisano 25 Październik 2008 Po 2godzinach grania muszę powiedzieć że dla mnie gra się dziwnie szczerze mówiąc.Xp na mapie dodawane jest za byle co,za kazdy strzał,za zabicie itp.Punkty jedynie dostaje się za zabicie przeciwnika.Są dwie klasy Jakieś alieny i ludzie,Do wyboru jest 7broni do każdej rasy.I specjalnych umiejętności jest 4.Na jednej mapie może grać 60osób aż.Do wyboru w becie są 3mapy.Team deathmatch,skirmisch i jeszcze jedno nie pamiętam nazwy.Co do grafiki:Gdy zostanie się podpalonym to taki dziwny ogień jest taki kulki lecą jako płomienie.Dobrą mapą jest San francisco tam na niebie coś się ciągle dzieje jakieś samoloty latają,olbrzymie jednostki stoją.Ogólnie nigdy nie grałem w Resistance ale nie powiem że przez te 2godziny może zabiłem 10 przeciwników a zginąłem 56razy:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
liquiD 0 Napisano 25 Październik 2008 Przygarnę keya do bety . http://boardsus.playstation.com/playstatio...hread.id=124909 - lekki offtop ale w końcu o resistance Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Październik 2008 oddam kod BETY R2 z Qore I ja sie pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Październik 2008 Xp dostajemy za zadanie damegu i zabicie przeciwnika lub w co-op za leczenie innych podanie im amunicji i wykonywanie zadań jk dla mnie ta gra wymiata jedyne co nawala to troszke grafa i czasami przeciwnik się lubi gdzieś zablokować (titan zwłaszcza) ja te gre kupuje jeśli tylko będzie dostępna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 25 Październik 2008 Zrobiłem dokładnie to samo Tylko jest jedno ale kod działa jedynie na koncie US. a więc kod nie działa tylko na koncie USA, po ściągnięciu gry zainstalowałem ją na koncie PL i śmiga aż miło!! Gra wymiata, zwłaszcza CO-OP, bo TD to jedno wielkie zamieszanie. 60 chłopa (może i kobitek) na mapie, z tego połowa ze snajperkami więc strzela się tu 15s (może i krócej) i kula w łeb respawn i znowu 15s na mapie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dk75 0 Napisano 25 Październik 2008 Kod oddaje Forgerowi (zgodnie z zasadą FIFO) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King14 0 Napisano 25 Październik 2008 jeżeli ma ktoś kod z chęcią go przyjmę XDD Pytanie do graczy którzy mają betę : jak się gra w 60 osób ?? XDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 25 Październik 2008 Mapy są na tyle duże, że nie ma wielkiego tłoku przy tak wielkiej liczbie graczy Ale wrażenia: bezcenne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin96 0 Napisano 26 Październik 2008 Grałem już na kilku serverach, ale prawdę mówiąc nie zwracałem uwagi na czas respawnu. Wydaje mi się że trwa 10 do 15 sek. Bo inaczej by mnie to irytowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrX 0 Napisano 26 Październik 2008 Jezeli sam sie zabijesz to czas respawnu jest dluzszy , a normalnie tak jak kolega wyzej napisal trwa w granicach 10-15sec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 26 Październik 2008 W (Team) Deathmatchach respawn trwa 3 sekundy Mam pytanko, czy wam też w Competitive nie dodaje XP po zakończeniu meczu? Podczas rozgrywki nabija doświadczenie, a na końcowej liście jest 0 W Co-Op XP dodaje normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tru 1 Napisano 26 Październik 2008 Jakie szczescie, ze tez dostalem klucz do bety ta gra jest po prostu beznadziejna, na pewno nie kupie pelnej wersji ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Październik 2008 Mam pytanko, czy wam też w Competitive nie dodaje XP po zakończeniu meczu? Podczas rozgrywki nabija doświadczenie, a na końcowej liście jest 0 huh.gif W Co-Op XP dodaje normalnie. ja też tak mam, ale to nie wiem czy aby nie bug jest, bo widziałem kilka osób w TDM w innych pancerzach czy np. z czerwoną skórą więc musieli jakoś exp zdobyć :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papas06 0 Napisano 26 Październik 2008 ja na swoje nieszczęście też dostałem kod do bety Resa, przez co zniechęciłem się nawet do PS3. Ten kod uratował mi moje dwie stówy które miałem przeznaczone na tą grę , Res2 to jedna wielka kupa , takiej kichy nie widziałem dawno , przez pół godziny katowałem swoje oczy tym czymś i delete Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 1 Napisano 26 Październik 2008 Witam. Udalo mi sie zdobyc klucz do bety i pogralem sobie troche jednak mam problemy z dostaniem sie do gry. Malo tego... wlasnej wogole nie moge zrobic. Tez macie taka kiche? Jednak gra jest niesamowicie szybka. W prownaniu do jedynki to wszystko smiga jak dla mnie za szybko. Czasem wogole nie wiem do kogo strzelam W co-op bez dobrego teamu nie da sie przejsc mapki. Druzyna musi byc zgrana. Tego drugiego trybu nie kumam. Wiem ze trzeba zdobyc jakas kulke u przeciwnej druzyny ale jak dobiegam do swojej "bazy" nic sie dzieje a kulke dalej mam w dloniach. I fakt EXP sie nie nabija w tym trybie. Nie mam pojecia dla czego. Z racji iz jest to tylko beta uznaje to za bledy powierzchowne Mi gra przypadla do gustu mimo sztywnego gameplaya. Bede gral dalej i na bank kupie sobie fulla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 26 Październik 2008 Też mam problem z dostaniem się do gry, nie warto nawet próbować na serwery (co-op) które mają np. 4/8 graczy bo i tak wyskoczy że serwer full, lepiej wbijać na pełne, zawsze się miejsce znajdzie. Swojej gry także nie mogę założyć więc nie wiem jak sobie pograć z kimś z friendsów. Doświadczenie nalicza mi dobrze, ale gram praktycznie tylko co-op. TD na 60 osób to dla mnie porażka, 60 osób, nie ma gdzie du#@ wsadzić. Ale co-op rządzi!!! Gram z kuzynem na jednej konsoli bądź przez neta (ja Spec Ops, a on Medic). Faktycznie, bez zgranej drużyny ciężko coś zdziałać. No i musi byc zachowana równowaga między klasami, z trzech medyków, 3 soldier i 2 spec ops bo jak wskoczy 8 żołnierzy to jest kicha. No i z tego co słyszałem kampania w co-op jest bardziej rozbudowana niż w singlu, jestem ciekaw ile jest takich misji jak w becie (tam dostępna jest jedna) bo jest długa i jest naprawdę co robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrX 0 Napisano 27 Październik 2008 Swojej gry także nie mogę założyć więc nie wiem jak sobie pograć z kimś z friendsów. Najpierw zapraszasz znajomych , ( trojkat, R1 , wybor znajomego , invite party ( lub join jak chcesz sie do niego przylaczyc ). Jak juz sie ktos przylaczyl to wybierasz tryb i szukasz gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 1 Napisano 27 Październik 2008 A ja mam takie pytanie. Czy moge uzyc swojego konta na innej konsoli i sciagnac gre ponownie? Chcem kumplowi zapodac bete zeby sobie pokykal ze mna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 27 Październik 2008 Do pięciu razy takie coś możesz zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 1 Napisano 27 Październik 2008 Do pięciu razy takie coś możesz zrobić. To swietnie Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konarix 0 Napisano 27 Październik 2008 Witam. Ja też już testuję R2 i jak na razie nie mam żadnych problemów z serwerami, łącznością itp. Jeśli chodzi o tryby to Co-Op wymiata. Efekty dźwiękowe, odgłosy chimer niesamowite. I tu rzeczywiście widać, że trzeba mocno współpracować by to przejść. Co do Competitive to wogóle nie ogarniam tego. Wychodzi tu chyba fakt, że wogóle nie gram w strzelanki FP, w DM itp. Po prostu średnio to 30sek grania i respawn No ale CO-OP wymiata. Da się tam zrobić drużynę PS3site i razem wybić chimery? Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 27 Październik 2008 No ale CO-OP wymiata. Da się tam zrobić drużynę PS3site i razem wybić chimery? Możemy wspólnie pograć, w razie czego to wysyłajcie invite di friendsów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konarix 0 Napisano 27 Październik 2008 Czyli trzeba mieć friendsów w friends list w PS3 i dopiero wtedy da się ich zapraszać z R2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach