Souly 2 Napisano 6 Październik 2008 boze, zmieniam zdanie o 360 stopnii! zagralem ze znajomym i gra sie wysmienicie! eh...kupuje na 100%... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 6 Październik 2008 A jak się skończy w niedzielę beta to co? Nie będzie działał tylko online czy w ogóle gra będzie do skasowania z dysku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 6 Październik 2008 Panowie a tak nawiasem jak wykorzystać ten kod co, gdzie i jak wpisać aby demo zaczeło się ściagać. Z góry dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 6 Październik 2008 W XMB bierzesz Management Account, tam bierzesz coś tam z Management Founds czy jakoś tak, będzie napisane o Promotional Codes i tam wpisujesz kod ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 6 Październik 2008 No nie do końca tak jak napisałeś ale się połapałem Account Managment>Transaction Managment>Redeem PLAYSTATION®Network Card or Promotion Code Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Październik 2008 Ale ze beta tylko do tej niedzieli trwa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlyX 0 Napisano 7 Październik 2008 Gierka zajefajna...wczoraj gralismy z kumplem przez caly dzien i mielismy taki ubaw, jakiego juz dawno przy innej grze nie mielismy....Kupuje w dniu premiery...Przy okazji, jak ktos bedzie mial lub ma ochote pograc w LBP dodawac mnie do Friendsow na PSN Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 7 Październik 2008 Czego tu NIE można zrobić? Souly napisał: boze, zmieniam zdanie o 360 stopnii! zagralem ze znajomym i gra sie wysmienicie! eh...kupuje na 100%... Hmm może się mylę ale zdanie to można zmienić o 180 stopni Dante nie wiem jak z tą wersją bety którą ściągacie teraz. Pierwsza działała tylko online i po 12 przestanie być zdatna do użytku. Zresztą sam sobie zobacz na właściwości bety. Na dole będziesz miał napisane do kiedy plik będzie działał. U mnie 12.10.2008 1:37 P.S. Dałby ktoś znać czy obecna beta działa tylko z podpięciem do PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kacper20 2 Napisano 7 Październik 2008 Tak trzeba się zalogować do psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 7 Październik 2008 Na allegro koleś sprzedaje 8 kluczy bety za 6 zł sztuka edit: zostały już tylko 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 7 Październik 2008 dziekuje misq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 7 Październik 2008 Tom napisał: Na allegro koleś sprzedaje 8 kluczy bety za 6 zł sztuka edit: zostały już tylko 3 A wystarczyło czytać to forum i można było mieć gratis. (mogłem zarobić ponad 200zł ) P.S. Jeszcze 16 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 7 Październik 2008 misiopuchatek napisał: P.S.Jeszcze 16 :] + moj 1 = 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerath 2 Napisano 7 Październik 2008 No i już po nadwyżce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 7 Październik 2008 Promocja powolutku dobiega końca. Z 32 kluczy ostało mi się ostatnie 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 7 Październik 2008 misiopuchatek napisał: Promocja powolutku dobiega końca. Z 32 kluczy ostało mi się ostatnie 5. Jak zostanie 1 to zrob konkurs na wierszyk o LBP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 7 Październik 2008 Czy ktoś posiada jeszcze kody? Potrzbny jeden, na gwałt 666 odpowiedż w temacie, niech to diabli,że padło na mnie:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 7 Październik 2008 MAGpl napisał: Czy ktoś posiada jeszcze kody? Potrzbny jeden, na gwałt 666 odpowiedż w temacie, niech to diabli,że padło na mnie:P Mi tam moj wyglada na 666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 7 Październik 2008 cwir napisał: Mi tam moj wyglada na 666 To już sam nie wiem:/ w momencie napisania,pokazało mi 666.Dziwne, ale to dobrze:P bo nie lubię być prześladowany przez te cyfry;) HeHe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hugibugi 0 Napisano 7 Październik 2008 Da mi ktoś kod, bo chciałbym zoabczyc czy kupic ta gre bo narazie nie wyglada na to ze trafi domnie bo droga i neiwiem czego sie spodziewac PLEASE daj ktos koda! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sHNIKIEL 0 Napisano 7 Październik 2008 misiopuchatek napisał: Promocja powolutku dobiega końca. jesli mógłbys odstapic jeden kodzik... byłbym wdzieczny... pozdrawiam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 7 Październik 2008 Fun w czystej postaci! Proste i bardzo przyjemne dla oka. Oczekiwania w pelni spelnione! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 7 Październik 2008 sHNIKIEL napisał: jesli mógłbys odstapic jeden kodzik... byłbym wdzieczny... pozdrawiam... Wszystkie rozdane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 7 Październik 2008 misiopuchatek napisał: Wszystkie rozdane. Ok to ja mam ostatni. Kto ulozy najfajnieszy wierszyk, fraszke, limeryk o LBP, dostaje kod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 7 Październik 2008 Kazdy mily gracz konsoli LBP sie zadowoli takiej gry jeszcze nie bylo odkad mi sie tutaj zylo nie ma innej rownie dobrej skromnej, slodkiej, madrej zamiast grac w glupie strzelanki pograj w Litle big planetowe ukladanki gdy bedziesz dobry i lewele tworzyl ktos moze pare groszy ci dolozy jednak nie wiem czy to bedzie prawda ja tam i tak stworze level o diablach a ten wierszyk powstal w tej chwili wiec sie starajcie moi mili i ruszcie sie nie stojcie jak ch*j bo mozecie go zgarnac bo ja juz mam swoj Mateusz Pawlos 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach