Pips 16 Napisano 6 Sierpień 2008 Też wam te postacie z LBP przypominają C'monsy z tej reklamy samochodu ? nie obraził bym się gdyby były w grze D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Sierpień 2008 Ano przypominają pewnie zrobienie sobie takiego nie będzie trudne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chewa 0 Napisano 6 Sierpień 2008 Witam! Jest to mój pierwszy post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość. Już od pewnego czasu czytam wasze forum. W najbliższym czasie dokonam zakupu PS3, nie ukrywam, że głównie też i dla tej gry. Na 100% też zamówi pre order, tylko mam nadzieje że będe miał jeszcze wtedy pieniądze, po tym jak wpadnę w szał kupowania gier na nową konsolę. Pudełko LBP wygląda smakowicie, czy finalna wersja będzie identyczna czy może będzie kilka wersji boxa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Souly 2 Napisano 6 Sierpień 2008 To jest exclusive na ps3 @nie doczytalem, myslalem ze chodzi o to ze bedzie wersja na xboxa ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Sierpień 2008 A tego to nie wie nikt Pewnie zrobią z trzy wersje (USA EU JAP) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fbaran 0 Napisano 6 Sierpień 2008 Souly ale sie wyrwales xP Nikt nie mowizenie xD Chewa boxy beda zapewne rozne na kazdy rynek jakto jest w wiekszosci gier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 6 Sierpień 2008 Słuchajta, ludziska! Na oficjalnym blogu PS3 pod newsem o zawartości pre-ordera LBP znalazłem taki oto wpis: Ktoś mówi: 'Myślę, że każdy chciałby prawdziwego sackboya', na co Mark Valledor z Sony odpowiada: 'Wiemy i pracujemy nad tym...' Link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Sierpień 2008 Pracują, pracują a co ciekawsze w dalszej części nie mówią nie na propozycję prawdziwego Kratosa lub Nariko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpień 2008 Ja osobiście jestem ciekaw jak będzie wyglądała edycja kolekcjonerska i czy takowa w ogóle wyjdzie, aczkolwiek jestem pewien tego na 90%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 6 Sierpień 2008 Biorąc pod uwagę, że MM (nie mylić ze sklepem nie dla idiotów) ma 'tons of ideas' to nie wiadomo czego się spodziewać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 6 Sierpień 2008 Ja kupie Pre Edycje Kolekcjonerska ^^ Modle sie o pluszaka w paczce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chewa 0 Napisano 6 Sierpień 2008 Co najwyżej to pluszak w formie jakiegoś małego breloczka. Bo pewnie wypuszczenie pełno wymiarowego Sackboya (15cm) było by mało możliwe, nakład kosztów i czasu, a wole żeby premiera odbyła się w określonym dniu a nie przekładać ja z powodu np brakujących pluszaków do wszystkich zamówionych preorderów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cnb88 0 Napisano 7 Sierpień 2008 Ja kupie Pre Edycje Kolekcjonerska ^^ Modle sie o pluszaka w paczce wyżej wymienione postacie to nie pluszaki dodawane do gry tylko bonusowe skórki/ubranka dla bohaterów gry zapewne po premierze pełno tego pojawi się do kupienia na PSS choć nie mówię, że czegoś tam nie kombinują xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 7 Sierpień 2008 wyżej wymienione postacie to nie pluszaki dodawane do gry tylko bonusowe skórki/ubranka dla bohaterów gry zapewne po premierze pełno tego pojawi się do kupienia na PSS No ale pomyśl czy taki Sack Kratos koło TV nie wyglądałby zawodowo? Czekam na pomysłowość twórców gadgetów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzoza 0 Napisano 7 Sierpień 2008 Ciekawe kiedy w Polsce będzie można zamawiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czekers_ 0 Napisano 7 Sierpień 2008 Myślę że niedługo po premierze gry na Play Asia i ToysRus pojawi się sporo sackboyów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 7 Sierpień 2008 No ale pomyśl czy taki Sack Kratos koło TV nie wyglądałby zawodowo? Czekam na pomysłowość twórców gadgetów Najlepsze, że na blogu sony się pojawił wpis, że nad prawdziwym Kratosem i Nariko też myślą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 7 Sierpień 2008 Ciekawe kiedy w Polsce będzie można zamawiać. Sądzę że tak jak w przypadku innych "dużych" gier... kilka tygodni przed premierą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 7 Sierpień 2008 A było jakiekolwiek info na temat kompatybilności z Remote Play? Fajnie by było pograć poza domem na swoim PSP gdy się nudzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 9 Sierpień 2008 Pojawiły się, kolejne smakowite kąski nt. LBP >link< Oficjalny serwis LBP >link< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
God_of_War 0 Napisano 9 Sierpień 2008 Witam. Czy wiecie moze, czy bedzie mozliwe sciagniecie Kratosa i Nariko (tych skarpecianych oczywiscie ), jesli nie zloze pre-ordera? I czy bedzie trzeba wtedy doplacic? Z gory dzieki! PS. Sorki za ort. (angielski Windows ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 9 Sierpień 2008 Tego nikt nie wie... [object width=425" height="350][param name=movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=VKiWm8od5Kw][/param][param name=wmode" value="transparent][/param][embed src=http://www.youtube.com/watch?v=VKiWm8od5Kw" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350][/embed][/object] Czyli Amazon da swoją ekskluzywną postać - Mr Postman tatataraaaaa Widzę, że zrobienie Balroga nie będzie tu stanowiło problemu Ktoś chętny na wyprawę do Góry Przeznaczenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 13 Sierpień 2008 Wszystko wygląda pięknie i cacy ale jak widać nie wszyscy wierzą w murowany sukces LBP, jak przeczytałem na gk.onet.pl LBP "poza milutkimi bohaterami nie jest niczym więcej niż gloryfikowaną wersją PowerPointa, napędzaną przez graczy mających nadzieję na stworzenie własnej prezentacji." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 13 Sierpień 2008 No tak ta gra nie ma szans na sukces. Dziewięć powodów: 1. Nie jest FPS'em 2. Nie morduje się obcych 3. Nie jest FPS'em 4. Nie jest na X360 5. Nie jest FPS'em 6. Nie jest kolejną częścią Halo 7. Nie jest FPS'em 8. Jest exclusive na PS3 9. Nie jest FPS'em Jak widzicie gra nie ma szans na jakikolwiek sukces... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 13 Sierpień 2008 Wiadomo coś o demie? W ciemno nie kupię raczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach