Skocz do zawartości
kakaroto

Kantyna

Rekomendowane odpowiedzi

Znaleziątko usiłuję ustalić algorytm w jakim poruszają się strażnicy bo poluje na jakiś cenny obraz . Pytanie które muzeum ma na oku ? <_< :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Termin mej rehabilitacji został przedłużony :confused: zdjęcie gipsu po 3 tygodniach + rehabilitacja od 3 do 5 tygodni :biggrin: podsumowując od 6 do 8 tygodni na chorobowym . Z doświadczenia wiem że na takie schorzenie najlepiej mi pomoże wibracja w padzie podczas jazdy Abramsem po Atacamie ..

Spoko,pójdzie szybciej niż myslisz.Tylko nie przeforsuj na poczatku rehabilitacji...Jeśli chodzi o szybkie usprawnienie dłoni,polecam Ci "chińskie kule"...na pewno kojarzysz!!!Czasami to pokazywali na filmach (kung-fu na przykład)...takie "międlenie" dwóch lub trzech kul w dłoni....Działa cuda!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I chwała Bogu! Zawsze twierdziłem,że koniec Cywilizacji nastąpi wtedy,kiedy wszyscy będą po studiach...a 99% po magicznym kierunku "Zarządzanie i Marketing"!

żgadzam się . Najlepsze jest to że pracuje w fabryce mięsnej, w tamtym roku przyjechał polak (nauczyciel fizyki) mówi że tutaj ma 4 razy wyższe zarobki jak w PL a musi robic tak jak ja tylko że ja mam wyższą stawkę jak on. Dopiero po tym zrozumiałem że w PL nie da się nic dorobic nawet po studiach . Ale wyjątki się zdarzają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Tylko niech nie próbuje tego na swoich ,,kulach'' :D

A tak na marginesie to nawet moja córce zaczęło doskwierać brak PSN, dziś powiedziała że już nie może się doczekać kiedy tatuś będzie grał.W końcu przestanę być nadopiekuńczym tatusiem i że nie będę jej przeszkadzał .Ehh...PSN WRÓĆ!!!

Edytowane przez christophpoland1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale widzę ze kultura pełna ........ bez żadnych nerwów ;)

ja w święta nie wytrzymałem i napisałem parę słów na sony i "działanie psn" do dzis nie pamietam jakich bo dostałem od modów kilka dni odpoczynku na forum

nie wiecie gdzie takie usunięte posty można odczytać ??

ciekaw jestem co tam wyklikałem podczas tej świątecznej weny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A swoją drogą ciekawi mnie,jak odbędzie się to magiczne "przywrócenie PSN`u"? "Objawi się" tak po cichutku,o 18.13 czasu środkowoeuropejskiego...czy też SONY zwoła konferencję,na której (przy biciu w bębny,zawodzeniu szamanów i dymie kadzidełek) prezes naciśnie duży,czerwony guzik?...i JEB!!!!! Potem rytualne seppuku dotychczasowego viceprezesa ds bezpieczeństwa Sieci...

Jak to będzie???Ma ktoś jakiś pomysł????..

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nigdzie? Zostają one zapisane na serwerach ale z czasem znikają. Poproś tych co włamali się do PSN to Ci je odgrzebią   :thumbsup:

Edit:

Wydaje mi się, że odpalą to po cichu jak gdyby nigdy się nic nie stało. Napomkną coś na stronie i tyle

Edytowane przez Diff

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że odpalą to po cichu jak gdyby nigdy się nic nie stało. Napomkną coś na stronie i tyle

Szkoda!!! Może choć konsola podskoczy...albo zawibruje...zamruga światełkami (byle nie Żółtym!!!)....to w końcu doniosły moment!!!...

"I stało się Światło!"...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej włączą to w tej kolejności Azja, Ameryka, Europa żeby serwerów nie przeciążyć bo będzie niezły nalot ! I oby w BC ludzi nie zabrakło, bo nie którzy to mają i drugie konsole albo PC, więc może być niezła niespodzianka, ale obym nie wykrakał :biggrin: Ale pewnie "PL" nie zabraknie na POLU !:thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to kiedy te PSN wraca macie info

Nikt nie ma...ale...

"Zaprawdę,powiadam Ci-kiedy Wyczekiwany powróci między wyznawców swoich,oni wiedzieć będą!!!I wieść o tym rozniesie się pomiędzy nimi szybciej nizli wicher na Atacama Desert! I błogosławić będą wierni ten Dzień!!! Tedy oczekuj w spokoju..."

(Księga BC2,sura 725)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się tylko martwię o swojego żołnierzyka. Może głodny, albo co gorsza rozpasł się, rozleniwił i odeszła mu ochota na zabijanie. Żeby tylko do psychologa nie trzeba było z nim iść...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się tylko martwię o swojego żołnierzyka. Może głodny, albo co gorsza rozpasł się, rozleniwił i odeszła mu ochota na zabijanie. Żeby tylko do psychologa nie trzeba było z nim iść...

jak mu pokażesz M16 i dostanie 2 razy z defibrylatora to mu się zachce zabijacbiggrin.gif

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno jedną z gier jakie ma dać SONY w ramach rekompensaty mają być bierki elektryczne pod wodą :wacko: Osobiście dzisiaj zakupiłem zestaw 1000 puzzli bo więcej nie było i jeśli zdążę je ułożyć zanim PSN ruszy to im wyśle w prezencie :verymad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Podobno jedną z gier jakie ma dać SONY w ramach rekompensaty mają być bierki elektryczne pod wodą :wacko: Osobiście dzisiaj zakupiłem zestaw 1000 puzzli bo więcej nie było i jeśli zdążę je ułożyć zanim PSN ruszy to im wyśle w prezencie :verymad:

Jak chcesz to mogę przyjechać i razem poukładamy ;)

Wszedłem dzisiaj na allegro bo szukam jakiegoś zabijacza czasu i znalazłem świetną ofertę http://allegro.pl/crysis-maximum-edition-pl-pc-ultima-i1611824098.html

Edytowane przez afrikan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crysisa nr. 1 ogralem na piecu przy okazji jego premiery. Ogralem go do polowy, do momentu pojawienia sie zimy i kosmitow. Po tym stwierdzilem, ze szlag trafil klimat i dalem sobie spokoj :pardon:

Do skonczenia pozostal RDR i ME2. Mam nadzieje, ze zanim je ukoncze PSN powroci do zycia. No i przy okazji ogarne to cholerne galvanize na expercie (albo polamie crossfade probujac) :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym miesiącu muszę wydać 1,5 klocka na sprzęt i zacząłem się poważnie zastanawiać czy zamiast nowego netbooka nie kupić xkloca. Plusy takiego rozwiązania są powszechnie znane. Minusem może być prawdopodobieństwo przymusowego wyprowadzenia się z domu :rolleyes:

kilku z nas juz to zrobilo..... portek, ja, etopp.....

z zauwazonych rzeczy:

- gry wygladaja ladniej (bardziej kolorowe, niektore w wyzszej rozdzielczosci)

- pad od x'a to dramat ;)

- cross game live chat - wspaniala rzecz. tworzysz grupe i w niej rozmawiasz, bez wzgledu na gre. Mysle ze to daje mozliwosc, zeby w bc2 rozmawiac w wiecej osob niz 4 w meczu. No i jak cie wywali, to nie musisz pisac juz wiadomosci, tylko poprostu mowisz kolegom ze cie wywalilo.

Ogolnie gra sie fajnie, tylko np w BC2 idzie nam srednio ;) Jakos ciezko ogarnac tego pada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kilku z nas juz to zrobilo..... portek, ja, etopp.....

z zauwazonych rzeczy:

- gry wygladaja ladniej (bardziej kolorowe, niektore w wyzszej rozdzielczosci)

- pad od x'a to dramat ;)

- cross game live chat - wspaniala rzecz. tworzysz grupe i w niej rozmawiasz, bez wzgledu na gre. Mysle ze to daje mozliwosc, zeby w bc2 rozmawiac w wiecej osob niz 4 w meczu. No i jak cie wywali, to nie musisz pisac juz wiadomosci, tylko poprostu mowisz kolegom ze cie wywalilo.

Ogolnie gra sie fajnie, tylko np w BC2 idzie nam srednio ;) Jakos ciezko ogarnac tego pada.

Czyli jednak dobrze mi się wydawało że bc2 lepiej wygląda na xboxie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jednak dobrze mi się wydawało że bc2 lepiej wygląda na xboxie

nie tylko

najwieksza roznica to RDR, ale BO tez lepiej wyglada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Teraz jakoś pod konie tygodnia kupuje bc2 na pc w tedy sobie porównam do wersji ps3 i wyłapie różnice ;)

Edytowane przez afrikan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.