arczi 0 Napisano 20 Styczeń 2008 Bateria trzyma o wiele dluzej. Na grach bez wibry pad dzialac potrafi 3 dni. A z wibra tak jak sixaxis. Ale to tez zalezy jak intensywnie sie gra ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Styczeń 2008 Kiedy ukarzą się pierwsze tytuły z wibracjami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 20 Styczeń 2008 Juz sa, przejrzyj liste kompatybilnosci ;-)... Zamowilem dwa bielutkie DualShocki, zobaczymy co z tego bedzie... Na pewno bedzie ladniej - biale pady daja ladny kontrast do reszty czarnego sprzetu... Choc z drugiej strony skoro DVD i TV sa czarne, to konsola moglaby tez byc biala :-P... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 21 Styczeń 2008 Juz sa, przejrzyj liste kompatybilnosci ;-)...Zamowilem dwa bielutkie DualShocki, zobaczymy co z tego bedzie... Na pewno bedzie ladniej - biale pady daja ladny kontrast do reszty czarnego sprzetu... Choc z drugiej strony skoro DVD i TV sa czarne, to konsola moglaby tez byc biala :-P... Nie rob scen :/ spinasz sie jakimis kolorami, kontrastami Poki co, wibra ma lepsze zastosowanie niz czujniki ruchu, ktorych np w U:DF uzywalo sie sporadycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel_ek 0 Napisano 21 Styczeń 2008 Ja nie kupię dla zasady! nie jestem jeleniem i nie dam się robić w balona, nabijając za byle gucio kapuchy złodziejom. Zabiorę swoje 2 pady i w sklepie powiem, że mają je wymienić. Nadal usilnie twierdzę, że wibracje powinny być o nowości, a problemy patentowe Sony latają mi wiadomo gdzie ;x zal.pl a moze frytki do tego? Wszystko jest możliwe, może nie w PL ofkorz. Gdybyś zobaczył, co pisze pod moim avatarem, to wiedziałbyś co mam na myśli. Wyobrażasz sobie, że mogę zabrać takiego pada do sklepu, położyć na ladę i wskazać palcem DS3 (płacąc różnicę w cenie, która aktualnie wynosi 0) a co za tym idzie zamienić? Wyobrażasz sobie, że mogę kupić dowolną grę i w ciągu 7 dni roboczych (a z kartą stałego klienta 14) zrobić tzw. "Trade in" czyli wymienić za free na dowolną grę w cenie max do takiej, ile moja jest warta, ewentualnie dopłacić różnicę (ostatecznie jest to max piątak) Wyobrażasz sobie, że będąc w sklepie, mogę wybrać dowolny starter pack, czyli zamienić gry i filmy, wybierając z półki na jakie tylko mi się podoba? Oto uroki UK (nie chwaląc się oczywiście) pozdro ;x w PL tez sa takie mozliwosci <lol> tak sie sklada ze bylem troche na wyspach i nie jest to jakas bajka <lol2> i tu musze was zaskoczyc to zwykly szary swiat z + i - a co do DS3 to mam zamiar kupic PS3 (xbox mnie wku***) w stanach i do tego ds3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 21 Styczeń 2008 Nie rob scen :/ spinasz sie jakimis kolorami, kontrastami Poki co, wibra ma lepsze zastosowanie niz czujniki ruchu, ktorych np w U:DF uzywalo sie sporadycznie. Nie robie - po prostu jestem esteta, i czarny pad jest dla mnie bez wyrazu... Kazdy ma czarny pad, wiec co w nim fajnego? Co do wibry - jak juz przyjda to sie wypowiem, ale jak na razie czujniki ruchu wymiataja. Piszesz o Uncharted w tkorego nei gram - OK. Ale np. w Super Rub'a'Dub czujnik ruchu to podstawa gry. Rownie przyjemnie steruje sie za jego pomoca w Motorstormie :-)! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 21 Styczeń 2008 Kazdy ma czarny pad, wiec co w nim fajnego? dla mnie jest on ładniejszy niż biały. Może jak zobaczę kiedyś na żywo go to się przekonam. Rownie przyjemnie steruje sie za jego pomoca w Motorstormie :-)! ja nie potrafię w MS grać wychyleniami - może to i fajny bajer ale czasami bardzo przydaje się precyzja (aby o centymetry ominąć kamień itp.) i wtedy gałka jest niezastąpiona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caballero 31 Napisano 31 Styczeń 2008 Ja właśnie jestem po kilku godzinach gry z moim nowym DS3 i muszę powiedzieć że pad jest rewelacyjny. Zapewne wielu z was, tak jak i mi, jakos specjalnie nie przeszkadzał brak wibracji, ale kiedy odpaliłem Burnouta i pad zadrżał mi w rękach to miałem uśmiech od ucha do ucha. Tego mi brakowało!! Dodatkowe połączenie gracza z grą. Już sama waga pada jest jak dla mnie przyjemniejsza. Ten niewielki ciężar do którego moje dłonie były przystosowane od dawien dawna Kolejna sprawa to wykonanie- o wiele lepsze niż SIXAXIS (a przynajmniej 3 SA na których grałem). Pad jest bardzo spójny, nie wydaje żadnych zgrzytów gdy się go ściska i skręca. Wszystko ze sobą ładnie skręcone; przyciski chodzą przyjemniej; triggery zdają się być lepiej wykonane (ale to tylko moje odczucia, może się mylę, bo porównuje do swojego SA). POLECAM! Jeżeli ktoś może sobie pozwolic na zakup kolejnego pada, a waha się czy zakupić DualShock 3 czy zostać przy SIXAXIS, bądź poczekać do europejskiej premiery, to niech kupuje azjatyckiego DS3, bo naprawdę warto. Ja już sie z nim nie rozstanę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 1 Luty 2008 jedyne co mi przeszkadza to ze jest ciezszy od dualshocka 2, a proppo jak wlaczyles wibre w burnoucie? Ja jak gram w cod4 to wole grac sixaxisem bo jest lzejszym moze jak wyjdzie patch do cod4 to przezuce sie na ds3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 1 Luty 2008 Niom waży 93 gramy a sixaxis 70g Widział ktoś cene tego cacka na ultimie?? trochę przegieli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Luty 2008 Ano 249 zł, ale na allegro jest już za 199 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 1 Luty 2008 Ja biore bialego bo jest piekny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 1 Luty 2008 Ano 249 zł, ale na allegro jest już za 199 zł. ja na ebayu z HK kupilem za 149 z przesylka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 1 Luty 2008 Ja biore bialego bo jest piekny Fakt mi też się podoba I jakoś nie wiem czemu ale bardziej podoba mi sie czarna konsola i biały pad niż czarny pad i konsola Taki kontrast mi pasuje W exe mieli tylko czarne więc poczekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Luty 2008 Fakt mi też się podobaI jakoś nie wiem czemu ale bardziej podoba mi sie czarna konsola i biały pad niż czarny pad i konsola Taki kontrast mi pasuje W exe mieli tylko czarne więc poczekam Kurde, ładniutkie te bielutkie . Jak będą na Allegro i zamiast gry będę wolał kupić pada to z pewnością wezmę białego =]. Ślicznyyyy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 6 Luty 2008 Sklep PSX Extreme juz ma . Juz pare dni temu dotarly do mnie dwa bielutkie DS3'ki. Prezentuja sie niesamowicie obok czarnej konsoli, sa wyraznie ciezsze od SA, ale rece przywyczajaly sie zaledwie pare godzin - teraz ciezar wydaje mi sie "standardowy". Jak na razie jedyne w czym mi wibruje to Tekken : DR (ale i tak kupilem z mysla o MGS 4 w tkorym jego obsluga jest potwierdzona). Generalnie jestem zadowolony. No i nie wiem jak w czarnych, ale w bialych plastik jest duzo lepszy niz w SixAxiS - tj. nie widac przezroczystosci przy popatrzeniu pod swiatlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raxor 0 Napisano 6 Luty 2008 No i nie wiem jak w czarnych, ale w bialych plastik jest duzo lepszy niz w SixAxiS - tj. nie widac przezroczystosci przy popatrzeniu pod swiatlo. Nie wszystkie 6axis'y prześwitują. Mam dwa z których w jednym widać bebechy a w drugim nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pampuh 0 Napisano 6 Luty 2008 Nie wszystkie 6axis'y prześwitują. Mam dwa z których w jednym widać bebechy a w drugim nie. ja mam identycznie. ten ktory kupilem z ps3 w zestewie nie przeswituje a dokupiony odzielnie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 7 Luty 2008 moj Sixaxis z zestawu z PS3 (60GB, kupione w marcu-kwietniu) przeswituje. bialy DS3 deklasuje go pod kazdym wzgledem jesli chodzi o jakosc wykonania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekfff 0 Napisano 7 Luty 2008 Panowie ale o co kaman?? Jakie to ma znaczenie czy prześwituje czy nie?? Pad jest do grania a nie do patrzenia przez niego na Słońce Sam mam Duala od ponad tygodnia i muszę przyznać, że jak dla mnie bomba. Wykonanie o wiele lepsze niż Sixaxisa, cięższy i jakoś przyjemniej leży w łapie. Szkoda tylko, że w COD4 ( w którego gram 90% czasu ) nie zaimplementowano jeszcze obsługi wibracji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sick Freak 0 Napisano 7 Luty 2008 Ja będę brał Białego DS3. Jest Piękny ,ale się chyba szybko ubrudzi... proszę o opinię jakiegoś posiadacza białego Ds3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 7 Luty 2008 Panowie ale o co kaman?? Jakie to ma znaczenie czy prześwituje czy nie?? też tego nie rozumiem. Konsola też jest zbudowana z prześwitującego plastiku a nikt na jakość wykonania się nie skarży... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 7 Luty 2008 też tego nie rozumiem. Konsola też jest zbudowana z prześwitującego plastiku a nikt na jakość wykonania się nie skarży... moze znaczenia to nie ma zadnego, ale znaczenie ma fakt, ze te SixAxisy zwyczajnie skrzypia przy mocniejszym ich scisnieciu. do tego plastik w dotyku jest tandetny. przesiadka z SixAxisa na DS3 to mniej wiecej jak przesiadka z Opla do Audi. niby i tu i tu plastik fantastik, ale w Audi ten plastik jest duzo lepszej jakosci i az tak nie razi. to a propos wykonczenia. co do tego czy bialy sie brudzi - moj wyglada jak nowka. moze to kwestia nawyku nazywajacego sie "mycie rak po jedzeniu"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 7 Luty 2008 Trzymałem DS3 czarnego w swych łapach i muszę powiedzieć, że jest dużo lepiej spasowany, nie trzeszczy, tak jak SA i w ogóle czuć, że to znowu ten wspaniały DualShock co przy PS2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 7 Luty 2008 Ja będę brał Białego DS3. Jest Piękny ,ale się chyba szybko ubrudzi... proszę o opinię jakiegoś posiadacza białego Ds3. Moj sie nei brudzi, jako ze pomimo iz jest to Ceramic White, to jest po prostu snieznobialy, a nie pokrywany dodatkowo przezroczysta warstwa plastiku jak np. PSP Ceramic White. Jedyne czynnosci dotyczace czyszczenia to co jakis czas trzeba przejechac wykalaczka na laczeniach, zeby zebrac brud ktory dostal sie w zakamarki - jego po prostu widac. Poza tym brudzenia sie nie stwierdzono. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach