MichuV12 10001 Napisano 25 Styczeń 2012 Troche lipa, ze EU musi zawsze czekac te paredziesiat godzin... Co do pierwszego wrazenia Pablo, to wynika, ze w sume gra jes OK. Grafa to nie wszystko - poza tym moze w pelnej wersji bedzie ciut lepiej. Fajnie ze w koncu sa uszkodzenia ciala i mozliwosc KO przez low kick. troche niepokoi mnie front kick Silvy - tzn dobrze, ze jest, ale mam nadzieje, ze kazdym zawodnikiem (w zalezbnosci od stylu walki oczywiscie) bedzie mozna robic proste, ale skuteczne kopniecia. Przciez nie tak dawno Machida pieknie znokautowal kopnieciem Coutura, albo na ostatnie gali, gdy Barboza zaaplikowal chory nokautujacy spinnig heel kick... Wiec czekamy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 25 Styczeń 2012 Kiedy będzie demo ufc 3 na playstation store ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Styczeń 2012 Na pewno każdy zawodnik ma swoje mocne strony, ale żeby to sprawdzić potrzebna pełna wersja, trochę żałuję że wybrano 2 z 4 najlepszych zawodników UFC, ale pewnie ze względów marketingowych ma to swoje plusy. Front Kicka każdym zawodnikiem nie zrobisz, co już widać po demie. Machida i Anderson Silva są w tej technice absolutnymi mistrzami i pewnie nie wielu zawodników będzie miało ten cios jako swój "specjany" Akurat przypadek Machidy jest dość specyficzny, połączenie japońskiej i brazylijskiej sztuki walki. Na pewno świetnie będzie nim się grało w pełnej wersji. A co do Barbosy z tego co mówiił Rogan to jedyne takie KO w całej historii UFC i mam nadzieje że takie KO nie będzie nadużywane w UFC 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 25 Styczeń 2012 pablos@ Ale mnie napaliłeś na grę!!! Wie ktoś o której mogę pobrać demo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 25 Styczeń 2012 Pablos masz racje z tymi ciosami - tez nie chcialbym, zeby byly naduzywane, ale w tej grze, jest niezmiernie trudno przeniesc realizm na monitor, bo jak mialaby wyglada walka? Przeciez wszystko sie moze zdarzy - nawet rzeczy nieprzewidywalne. Dlatego takie tytuly chyba nigdy nie zaspokoja jako gracza, bo jesndoczesnie jestem - powiedzmy - fanem MMA, i wiem mniej wiecej co i jak. Co do Rogana, to lubie jego komentarze, (OT on) ostatnio mnie podkurwil, jak po walce zaczal meczyc Mario Yamasakiego o zla decyzje. takich rzeczy sie nie robi na wizji i nie nazywo (OT off) ale czasem przesadza. Po facekicku Andersona na Vitorze, jaral sie, ze to pierwszy face kick KO jaki widzial - wyglada wiec na to, ze nie ogladal nigdy zawodow np karate, gdzie takie papcie sprzedaje sie nie tak rzadko. Potem po kopnieciu Dragona, tez sie jaral, ze to pierwszy flying face kick KO w MMA -to tez nie prawda. potem Barbosa - tu owszem, pierwszy, czysciutki kontakt piety ze szczeka i KO, ale w samym UFC bylo sporo takich kopniec - nie konczyly sie knock outem, ale takie ciosy byly - ostatnio chocby ten Koreanczyk, ktory walczyl z Wanderleiem. Ciekaw jestem jak bedzie sie grac Crocopem - w UFC ssal, ale w Pride byl jednym z najlepszych, a jego kopnieca byly mega - i nie tylko zwykle head kicki, ale axe kicki i inne - po prostu chcialybm, zeby Crocop byl badassem w trybie Pride. Co do trybu UFC to pewnie ich chlopczyk Jones bedzie wymiatal, ale mam tez i tu nadzieje, ze nie bedzie to taka przepasc jak miedzy Lesnarem a reszta dywizji w UFC 2010 - Lesnarem sprzedalem 4 bulgary i kazdy padal, podczas gdy np Carwinem trzeba bylo dluzej naparzac - wiec tu chcialbym zbic tego czarnucha Jonesa np Dragonem albo puscic mu H-Bomb Handersonem zeby padl jak sciete drzewo. Kurde, nie moge sie doczekac tej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 25 Styczeń 2012 Ja to Mirk'iem grać lubię w UFC 2010 :D Szybko i efektownie, a za razem efektywnie można zakończyć walkę jego mega kopem na twarz. Jednak, tak czy tak, A. Silva jest najlepszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 25 Styczeń 2012 Komentarz w Pride jest mistrzowski :thumbsup: Rutten czasami takim tekstem zarzuci że człowiek nie wytrzymuje ze śmiechu :thumbsup: I mam wrażenie że ciężej niż w 2010 jednym ciosem posłać na deski (no może na początku rundy , jak przeciwnika zmęczymy to ładnie można utulić do snu :whistling: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 25 Styczeń 2012 demo juz jest na polskim PSS :) wystarczy w search wpisac ufc undisputed 3 :P ja już ściągam ! mam nadzieje że się nie zawiodę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 25 Styczeń 2012 UFC 3 ma wszystko to czego brakowało w poprzedniej części + parę nowych bajerów. Myślę że to najlepsze podsumowanie. Idę dalej pograć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 25 Styczeń 2012 Nie szczuj dziadu:) Po 30 minutach sciagania mam 4%:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
64g 0 Napisano 25 Styczeń 2012 jesli polubicie tego linka na fb http://www.facebook.com/UFCUndisputed?sk=app_161379357295384 to dostaniecie kod na overeema do ufc 3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 25 Styczeń 2012 Sam gameplay jest bardzo podobny do 2010, podobnie jak grafika. Jednak bardzo podoba mi się system submissionów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 25 Styczeń 2012 (edytowane) 64g - ja ten link polubilem juz z 3 tygodnie temu, tylko ciekaw jestem, jak dostanie sie tego Reema... Orton - jesli tylko suby sa lepsze, to lipa. PS. 45%... Edytowane 25 Styczeń 2012 przez MichuV12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 25 Styczeń 2012 w 2010 gralem tylko w demo, ale ufc u3 jest poprostu boskie, ja mam porblemy z submission jeszcze i nie podoba mi sie ze dali 2 systemy w parterze ciekawe ktory bedzie mozna uzywac online. Graficznie moglo by byc lepiej nie powiem ale gracze nie chodza i wala jak drewna ogolnie fajna gra pre order zamowiony. Moze ktos mi wytlumaczyc co to ten PRIDE MODE jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Styczeń 2012 Mają przysłać na maila kod w okolicach premiery. Najlepszy jest pride, można sobie zdeptać facjatę przeciwnika. Już kilkadziesiąt walk W. Silva vs Rampage za mną. To demo jest genialne. Nic tylko czekać na pełną wersję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 25 Styczeń 2012 u mnie 58% już nie mogę się doczekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 25 Styczeń 2012 Żeby dostać ten kod to musicie kliknąć tam "get Alistair Overeem" i wypełnić ta ankietę, samo polubienie nic nie da :D Mam pewne zastrzeżenia co do gry Andersonem, grałem nim i to jeden wielki balet był. Jaką ręką bym nie walił i jak bym drążka nie wysunął (trzymając L1) to robił mi cios z obrotu. Wkurzające to było bo się kręcił ciągle. Za to PRIDE wywarło na mnie ogromne wrażenie. Najlepsza sytuacja, ja gram Rampeagem bot W. Silva, dostaje kolano na mordę i przewracam się na plecy zamroczony a Wanderlei podbiega do mnie i soccer kicka mi na facjatę - KO. Szczękę musiałem z podłogi zbierać :D Pride jest zajebiste! Pre order zamawiam z pewnością :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Styczeń 2012 (edytowane) TOTAL FIGHTERS: 152 or 178 including multiweight class fighters UFC: 119 or 136 including multiweight class fighters PRIDE: 33 or 42 including multiweight class fighters 95 - Jon Jones 94 - Anderson Silva 93 - Jose Aldo 92 - Dominick Cruz - Georges St. Pierre - Urijah Faber 91 - Antonio Rodrigo Nogueira (PRIDE) - Cain Velasquez - Frankie Edgar TOP PER WEIGHT CLASS BW: 92 - Dominick Cruz - Urijah Faber FW: 93 - Jose Aldo LW: 91 - Frankie Edgar WW: 92 - Georges St. Pierre MW: 94 - Anderson Silva LHW: 95 - Jon Jones HW: 91 - Antonio Nogueira - Cain Velasquez AVERAGE BW: 88.1 (16/16 fighters) FW: 87.1 (16/19 fighters) LW: 87.0 (19/23 fighters) WW: 85.5 (18/25 fighters) MW: 86.6 (24/32 fighters) LHW: 86.8 (27/35 fighters) HW: 85.0 (25/28 fighters) HIGHEST | LOWEST PER STAT: OVERALL: 95 - Jon Jones | 77 - Bob Sapp SPEED: 96 - Demetrious Johnson | 70 - Ryan Bader - Tito Ortiz STRENGTH: 92 - Brock Lesnar - Urijah Faber | 65 - Ross Pearson CARDIO: 90 - Clay Guida - Georges st. Pierre - Jon Fitch | 71 - Antonio Banuelos FOOTWORK: 94 - Dominick Cruz | 70 - Fredson Paixao - George Sotiropoulis OFFENSE STANDING STRIKE: 92 - Anderson Silva | 66 - Matt Hughes STANDING KICK: 92 - Jon Jones | 58 - Sean Sherk CLINCH STRIKE: 93 - Anderson Silva | 68 - Fredson Paixao - Matt Hughes GROUND STRIKING: 90 - Brock Lesnar | 68 - Forrest Griffin CLINCH GRAPPLE: 89 - Dominick Cruz | 64 - Dennis Siver TAKEDOWNS: 93 - Georges st. Pierre | 62 - Thiago Alves GROUND GRAPPLE TOP: 85 - Georges st. Pierre | 61 - Mirko Filipovic GROUND GRAPPLE: 89 - Antonio Rodrigo Nogueira | 62 - Dennis Siver SUBMISSONS: 89 - Mauricio Rua | 57 - Quinton Jackson (PRIDE) DEFENSE STANDING STRIKE: 90 - Anderson Silva | 71 - George Sotiropoulos STANDING KICK: 90 - Anderson Silva | 65 - Sean McCorkle CLINCH STRIKE: 91 - Anderson Silva | 66 - Jason Miller GROUND STRIKING: 85 - Manny Gamburyan | 66 - Jason Miller CLICH GRAPPLE: 88 - Brock Lesnar | 66 - Dennis Siver TAKEDOWNS: 90 - Jon Jones - Jose Aldo | 65 - Dan Hardy GROUND GRAPPLE TOP: 87 - BJ Penn | 63 - Dennis Siver GROUND GRAPPLE: 89 - Antonio Rodrigo Nogueira | 66 - Dennis Siver SUBMISSONS: 92 - BJ Penn | 68 - Brock Lesnar HEAVYWEIGHT - 28 FIGHTERS (17 UFC/11 PRIDE) 91 - Antonio Rodrigo Nogueira (PRIDE) 91 - Cain Velasquez 89 - Junior Dos Santos 88 - Antonio Rodrigo Nogueira 88 - Frank Mir 87 - Brock Lesnar 86 - Don Frye (PRIDE) 86 - Gary Goodridge (PRIDE) 86 - Kevin Randleman (PRIDE) 86 - Mark Coleman (PRIDE) 86 - Mirko Filipovic (PRIDE) 86 - Stefan Struve 85 - Ben Rothwell 85 - Shane Carwin 84 - Cheick Kongo 84 - Gilbert Yvel (PRIDE) 84 - Roy Nelson 84 - Travis Browne 83 - Brendan Schaub 83 - Gabriel Gonzaga 82 - Mark Hunt (PRIDE) 82 - Mirko Filipovic 81 - Pat Barry 81 - Sean McCorkle 77 - Bob Sapp (PRIDE) Alistair Overeem Dan Severn (PRIDE) Heath Herring (PRIDE) LIGHT HEAVYWEIGHT - 35 FIGHTERS (22 UFC/14 PRIDE) 95 - Jon Jones 93 - Anderson Silva 90 - Lyoto Machida 90 - Mauricio Rua 89 - Antonio Rogerio Nogueira 89 - Mauricio Rua (PRIDE) 89 - Rashad Evans 88 - Antonio Rogerio Nogueira (PRIDE) 88 - Dan Henderson 88 - Dan Henderson (PRIDE) 88 - Phil Davis 88 - Wanderlei Silva (PRIDE) 87 - Vitor Belfort 86 - Kevin Randleman (PRIDE) 86 - Rich Franklin 86 - Quinton Jackson 86 - Quinton Jackson (PRIDE) 86 - Wanderlei Silva 85 - Thiago Silva 84 - Brandon Vera 84 - Forrest Griffin 84 - Ryan Bader 84 - Vladimir Matyushenko 83 - Cyrille Diabate 83 - Matt Hamill 83 - Tito Ortiz 82 - Jason Brilz Anderson Silva (PRIDE) Chuck Liddell Chuck Liddell (PRIDE) Kazuhiro Nakamura (PRIDE) Murilo Rua (PRIDE) Rameau Sokoudjou (PRIDE) Royce Gracie (PRIDE) Vitor Belfort (PRIDE) MIDDLEWEIGHT - 32 FIGHTERS (25 UFC /7 PRIDE) 94 - Anderson Silva 92 - Georges St. Pierre 89 - Mark Munoz 89 - Rousimar Palhares 88 - Dan Henderson 88 - Dan Henderson (PRIDE) 88 - Jason Miller 88 - Vitor Belfort 88 - Wanderlei Silva (PRIDE) 87 - Michael Bisping 87 - Nate Marquardt 87 - Yushin Okami 86 - Alan Belcher 86 - Rich Franklin 86 - Wanderlei Silva 85 - Court McGee 85 - Jake Shields 85 - Martin Kampmann 85 - Thiago Alves 85 - Jorge Rivera 84 - Mike Swick 84 - Yoshihiro Akiyama 83 - Chris Leben 80 - Kendall Grove Akihiro Gono (PRIDE) Anderson Silva (PRIDE) Brian Stann Chael Sonnen Demian Maia Murilo Bustamante (PRIDE) Paulo Filho (PRIDE) Vitor Belfort (PRIDE) WELTERWEIGHT - 25 FIGHTERS (18 UFC/7 PRIDE) 92 - Georges St. Pierre 90 - BJ Penn 88 - Carlos Condit 88 - Nick Diaz 87 - Jon Fitch 87 - Josh Koscheck 87 - Nate Diaz 85 - Diego Sanchez 85 - Jake Shields 85 - Martin Kampmann 85 - Thiago Alves 84 - Matt Hughes 84 - Mike Swick 84 - Paulo Thiago 83 - Chris Lytle 82 - Dan Hardy 82 - Matt Serra 81 - Dong Hyun Kim Akihiro Gono (PRIDE) Carlos Newton (PRIDE) Denis Kang (PRIDE) Murilo Bustamante (PRIDE) Paulo Filho (PRIDE) Phil Baroni (PRIDE) Ryo Chonan (PRIDE) LIGHTWEIGHT - 23 FIGHTERS (20 UFC/3 PRIDE) 91 - Frankie Edgar 90 - BJ Penn 89 - Anthony Pettis 89 - Gray Maynard 89 - Jim Miller 89 - Kenny Florian 88 - Donald Cerrone 88 - Melvin Guillard 88 - Nick Diaz 87 - Clay Guida 87 - Evan Dunham 87 - George Sotiropoulis 87 - Nate Diaz 87 - Sean Sherk 87 - Takanori Gomi 85 - Diego Sanchez 83 - Joe Stevenson 81 - Dennis Siver 81 - Ross Pearson Ben Henderson Jens Pulver (PRIDE) Marcus Aurelio (PRIDE) Takanori Gomi (PRIDE) FEATHERWEIGHT - 19 FIGHTERS (18 UFC/1 PRIDE) 93 - Jose Aldo 92 - Urijah Faber 90 - Chad Mendes 89 - Kenny Florian 88 - Erik Koch 88 - Manny Gamburyan 88 - Mark Hominick 87 - Javier Vazquez 87 - Mike Brown 85 - Fredson Paixao 85 - George Roop 85 - Josh Grispi 85 - Raphael Assuncao 84 - Leonard Garcia 84 - TieQuan Zhang 83 - Joe Stevenson Cub Swanson Diego Nunes Jens Pulver (PRIDE) BANTAMWEIGHT - 16 FIGHTERS (16 UFC/0 PRIDE) 92 - Dominick Cruz 92 - Urijah Faber 90 - Demetrious Johnson 89 - Brian Bowles 89 - Miguel Torres 89 - Renan Barao 89 - Scott Jorgensen 89 - Joseph Benavidez 88 - Brad Pickett 88 - Norifumi Yamamoto 88 - Takeya Mizugaki 87 - Eddie Wineland 86 - Antonio Banuelos 86 - Damacio Page 84 - Charlie Valencia 84 - Chris Cariaso Edytowane 25 Styczeń 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuV12 10001 Napisano 25 Styczeń 2012 w 2010 gralem tylko w demo, ale ufc u3 jest poprostu boskie, ja mam porblemy z submission jeszcze i nie podoba mi sie ze dali 2 systemy w parterze ciekawe ktory bedzie mozna uzywac online. Graficznie moglo by byc lepiej nie powiem ale gracze nie chodza i wala jak drewna ogolnie fajna gra pre order zamowiony. Moze ktos mi wytlumaczyc co to ten PRIDE MODE jest? Pride mode to podejrzewam inne staty - tzn owczesni fighterzey sa (albo powinni byc) mocniejsi niz gdy sa w UFC. Poza tym wiadomo - nie klatka a ring i dostepne ciosy, ktore obecnie sa zakazane - na pewno kopanie lezacego w glowe (yeah!!), ciosy lokciami (twelve to six na przyklad), rundy nie 5, a 10 minutowe i pare innych zasad, ale nie wiem czy bedzie to w grze, np 2 walki jednego wieczoru (wtedy obicia z pierwszej walki powinny nadal byc), mozliwosc poddania zawodnika przez trenera podczas walki (rzut recznikiem) itp. Z tego co podal pablos, to pare pozycji wg mnie jest nie halo. Miedzy innymi Big Nog i Cain nad JDS??? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 25 Styczeń 2012 Z tego co mi wiadomo to w PRIDE nie można atakować łokciami, co jest w dodatku dość dziwne biorąc pod uwagę, że w mniej brutalnych organizacjach można 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 25 Styczeń 2012 Pograłem sobie dłużej w PRIDE, i tak mi się spodobało, że zdecydowałem się zamówić tą grę ;) A subbmissiony są wykonane świetnie. No nic ide młucić dalej :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 25 Styczeń 2012 jakies porady jak skonczyc sumbmissions. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Styczeń 2012 (edytowane) No po pierwsze twój zawodnik musi mieć takie umiejętności. Np Jackson jest najgorszy w całej grze, więc w jego wykonaniu tę technikę trzeba odpuścić.. Trzeba zmiękczyć przeciwnika kilkoma ciosami i w odpowiedniej pozycji wcisnąć analoga. Mi najlepiej wychodzi duszenie gilotynowe zza placów. Później to już kwestia wygrania mini-gierki. Edytowane 25 Styczeń 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 25 Styczeń 2012 Pograłem, pograłem i nie dam 199zł za grę z taką grafą... Jeżeli chodzi o samą rozgrywkę to jest bardzo dobra ale oprawa graficzna jak dla mnie z przed 5 lat. P.S. mimo wszystko jak będę miał okazję kupić ją kiedyś za ok 100zł zrobię to bez wahania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 25 Styczeń 2012 wiem jak zrobic gilotyne czy inne, ale wlasnie chodzi o ta mini gierke nie moge jej wygrac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach