Tachograf 211 Napisano 17 Listopad 2011 To przez Patch do F1, tak ciężko go zuploadować ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 17 Listopad 2011 (edytowane) Co oni znowu tam modzą z tym PSN, ja chce grać! :D http://pl.playstation.com/psn/news/articles/detail/item293179/Planowa-konserwacja-witryny-PlayStation-Network/ Wszystko jasne. Edytowane 17 Listopad 2011 przez MateoF1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 17 Listopad 2011 (edytowane) Do spania gówniorzu, do szkoły jutro cza iść ;p A tak btw. to fajnie się dziś ścigało :) wykręciłem najlepszy możliwy do uzyskania czas dla teamu Williams, póki co, tj. 1:21:8xx :pardon: Do Mateo jeszcze lata świetlne ale on jest z Marsa. Edytowane 17 Listopad 2011 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 17 Listopad 2011 Do spania gówniorzu, do szkoły jutro cza iść ;p A tak btw. to fajnie się dziś ścigało :) wykręciłem najlepszy możliwy do uzyskania czas dla teamu Williams, póki co, tj. 1:21:8xx :pardon: Do Mateo jeszcze lata świetlne ale on jest z Marsa. Ja już śpie tylko lunatykuje ;p Ja będe starał się zejść poniżej 1:21.xxx ale czy to sie uda to niewiem ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 18 Listopad 2011 Cel na dzis jest taki... godzina 20.00 Stawiam server i zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 18 Listopad 2011 Error, będę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 18 Listopad 2011 mi też możesz wysłać inv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roki-81- 2 Napisano 18 Listopad 2011 Ja też bede. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smiechu14 5 Napisano 18 Listopad 2011 Ja też będę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 18 Listopad 2011 Ja sie mogę spóznic. Jak nie bede na psn to i tak wyślijcie zapro, najwyżej wbije w trakcie kwalifikacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 18 Listopad 2011 Postaram się być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 19 Listopad 2011 To co dzis o 20.00 znowu stawiam serwer.. i pojedziemy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 19 Listopad 2011 Dzisiaj nie dam rady - impreza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 19 Listopad 2011 (edytowane) Dzisiaj nie dam rady - impreza :D no to jest szansa na wiecej czystej walki ;] Edytowane 19 Listopad 2011 przez UniteD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Listopad 2011 No tak, Fauper mnie wczoraj tarmosił, a ja nie wiem o co mu chodziło :P Dopiero potem powiedział, że myślał że to Maaziu XD Panowie Panowie :P hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 19 Listopad 2011 Poniekąd Mazia rozumiem, bo to są testy i może sprawdza gdzie, jak i czy da się wyprzedzić, ale niech stara się nie wjeżdżać w innych i powodować spiny itd itp :) Mnie "wykoleił" 2 razy, ale to nie ja byłem wśród osób mszczących się :fool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 19 Listopad 2011 Serwer stoi takze zapraszam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 19 Listopad 2011 (edytowane) No tak, Fauper mnie wczoraj tarmosił, a ja nie wiem o co mu chodziło :P Dopiero potem powiedział, że myślał że to Maaziu XD Panowie Panowie :P hehe dokladnie - bylem pewny ze to maziu - dlatego sie nie patyczkowalem w odpowiedzi na to jak potraktowal mnie - ale jak pamietasz ladnie poczekalem i oddalem CI pozycje ; ] ] ogolnie z maziem calkiem spoko walke mielismy pare kolek no ale koniec koncow nie wytrzymal i po ostatniej prostej oczywiscie potraktowal mnie tak ze skonczylem spinem ; ] Edytowane 19 Listopad 2011 przez UniteD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Listopad 2011 Panowie, jakby taka atmosfera była podczas wyścigów jak dzisiaj na ustawce, to przychodziłoby się z bananem na mordce :) Śmiechy chichy, nikt się nie przejmuje pozycją, kolizją, itd. Oczywiście wszyscy jechali dzisiaj ładnie, poza kilkoma kolizjami. Wg mnie więcej nie trzeba, a atmosfera była genialna. Czasami warto skupić się na dobrej zabawie, a nie na punktach, bo jeśli ktoś na poważnie patrzy na te punktacje....no cóż - jego sprawa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 19 Listopad 2011 nie da się ukryć, iż na ustaweczkach jest ten luz którego zapewne brak gdy do "zabawy" dochodzą tabelki wyniki kary napinka pierwszy zakręt itp. a wszystko wiąże się dość ścisle z tym co napisałem w poście tematu mała liga.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 20 Listopad 2011 Patricko racje masz... czyje sie na tym torze jak 5 kolo u wozu... Czas jakis taki slaby... jechac na tym torze to mi sie nie chce... Fakt strefa DRS fajna bo ladna predkosc tam mam i jest sporo walki ale jakos tak ten tor mnie muli w zoladeczku. Zobaczymy jak to bedzie wieczorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 21 Listopad 2011 jest patch trzeba testować łączność a więc pełna mobilizacja na 20:00 1; Keilone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 21 Listopad 2011 jest patch trzeba testować łączność a więc pełna mobilizacja na 20:00 1; Keilone 2; NNPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 21 Listopad 2011 Ja sie zapewne pojawie, znaczy w sumie juz jestem wiec jak ktos chce to dawac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 21 Listopad 2011 Ja tez z checia sie przejade ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach