owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 3 Czerwiec 2012 @Up Ta, walka z ludźmi to także gówniany pomysł. W DS2 nawet nieźle rozwiązali tą kwestie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 3 Czerwiec 2012 Ano prawda... Może kupie to Gears of Space jak stanieje do rzędu 5-ciu dych, zresztą za tyle dwójkę kupiłem... Oby MW nie okazał się kolejnym rozczarowaniem od EA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Czerwiec 2012 Teraz już jestem pewien jednego..... TYLKO silent hill!!!!!!!!!!!!!! i project zero (fatal frame)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dead space 2 dla mnie powoli zaczynał zalatywać kpiną (standardowym shooterem) 3ka idzie dalej w tym właśnie kierunku... Zobaczymy dalej ale póki co to zalatuje mi bardzo słabym klimatem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 3 Czerwiec 2012 Uważaj zdun bo z silent hilla też spokojnie mogą TPP shootera z cover systemem zrobić. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crookers 1 Napisano 3 Czerwiec 2012 Od siebie dodam tyle mam nadzieję, że gra pójdzie bardziej w stronę pierwszej części, jednak wszystko na to wskazuję, że stanie się inaczej co widać wyżej na zamieszczonych informacjach o tej grze. Przykro będzie patrzeć jak kolejna gra skupia się na brawurowej akcji, a nie na fabule... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Czerwiec 2012 (edytowane) homer - polecam downpoura (przywrócona świetność serii pełną gębą z czego jestem barrrrrrrdzo zadowolony!). już o ds. Kupiłem dead space 1 w tym 2008r. po recce w extremie + przez kumpla który grając w pirata na pc bardzo ją sobie zachwalał... Kupiłem, skończyłem, zatrzymałem w kolekcji/ do tej pory ukończyłem z 5-6 razy i raczej się nie pozbędę z kolekcji... Minęło parę lat i przyszedł czas na 2kę, kupiłem już w dzień premiery napalony jak cholera i co?? Ukończyłem ledwo raz i jakoś nie spieszy mi się do ponownego podejścia.... Jeżeli 3ka pójdzie dalej w stronę poprzednika tak nie wiem czy tym razem się w ogóle zaopatrzę w ten tytuł... Edytowane 3 Czerwiec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 3 Czerwiec 2012 Zdun, chodzi mi o to, że SH może równie dobrze pójść w ślady Residenta czy DSa, wystarczy, że jedna z tych gier się bardzo dobrze sprzeda i Konami powoli zacznie iść w ich stronę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 4 Czerwiec 2012 (edytowane) Wideo z konferencji EA http://www.ps3site.p...polpracy/113031 Z horroru już nic nie zostało, 100% strzelanka, ale końcówka robi wrażenie. Trailer http://www.ps3site.pl/mamy-oficjalny-zwiastun-dead-space-3/113048 Edytowane 4 Czerwiec 2012 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 5 Czerwiec 2012 Czyli z Carverem jednak sobie postrzelamy w singlu... albo to były ujęcia z coopa, w co wątpie. Tak jak powiedziałem, kupię jak porządnie stanieje z sentymentu dla serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Czerwiec 2012 Ja z sentymentu nie kupię - bo i po co - shooterów jest i będzie pełno i to o wiele lepszych... Szkoda, że zrobili z tego nie wiadomo co - jedynka miała naprawdę niezły klimat a w połączeniu z Aftermath i Downfall'em 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 5 Czerwiec 2012 Jak będzie za 3 dychy i nie będzie w co grać to kupisz. ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Czerwiec 2012 Pewnie tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crookers 1 Napisano 5 Czerwiec 2012 (edytowane) W dniu 5.06.2012 o 06:08, kloose napisał: Ja z sentymentu nie kupię - bo i po co - shooterów jest i będzie pełno i to o wiele lepszych... Szkoda, że zrobili z tego nie wiadomo co - jedynka miała naprawdę niezły klimat a w połączeniu z Aftermath i Downfall'em Jak najbardziej popieram, moich pieniędzy nie zobaczą a szkoda bo byłem skłonny zakupić ze względu że lubię tą serię niestety po raz kolejny tracimy świetną grę na rzecz multi... Edytowane 5 Czerwiec 2012 przez Crookers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 12 Czerwiec 2012 http://www.ps3site.pl/dead-space-bylo-zbyt-straszne/114413 no cóż, dead space 1 i 2 były zbyt straszne, ale teraz nareszcie dostaniemy normalna gre!!!!! świetna decyzja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Czerwiec 2012 (edytowane) Tryb współpracy i strzelanie do... no właśnie do czego ? Może do kucyków z My Little Pony... Jak tak dalej pójdzie, to ze świecą będzie można szukać porządnych produkcji... Hmm... Chociaż z drugiej strony - takie Silent Hill w dolinie Muminków z wyskakująca z za rogu Buką ;) Edytowane 12 Czerwiec 2012 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 12 Czerwiec 2012 Na dziś dzień zlewam premierę nowego dead space'a, może jakiś fatal frame na ps3 w końcu ?? ;) ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 12 Czerwiec 2012 (edytowane) Ja po tej wiadomości już skreślilem DS 3 ze swojej listy, chyba że to odkreca =) Nic innego w tej seri mnie nie interesuje poza elementami horroru Edytowane 12 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Czerwiec 2012 W dniu 12.06.2012 o 13:17, zdun1983 napisał: Na dziś dzień zlewam premierę nowego dead space'a, może jakiś fatal frame na ps3 w końcu ?? ;) ... Rozumiem, że na PSS nie mam co szukać tego Fatala ? Bo z filmików klimat spływa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 12 Czerwiec 2012 (edytowane) ps2/xbox pierwszy, potem wii niestety i olano 360kę i ps3kę.... Dla mnie klimat + strach przewyższa silent hilla w latach świetności Edytowane 12 Czerwiec 2012 przez zdun1983 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 12 Czerwiec 2012 (edytowane) No właśnie z Youtuba wynika że gra świetna pod względem klimatu :) w wakacje trzeba będzie poszperać po aukcjach... Dzięki :) PS. Przepraszam, za małego off'a w temacie... Edytowane 12 Czerwiec 2012 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zygo89 136 Napisano 12 Czerwiec 2012 (edytowane) W dniu 12.06.2012 o 13:28, kloose napisał: Rozumiem, że na PSS nie mam co szukać tego Fatala ? Bo z filmików klimat spływa :) Niestety. Platformy pod Fatal Frame, znanego też jako Project Zero to PS2, pierwszy Xbox i Wii. A gra jest na prawdę godna. Miałem przyjemność grać i przejść pierwszą część i spokojnie może ona rywalizować z serią Silent Hill, jeśli chodzi o strach podczas rozgrywki. Mówię oczywiście o graniu samemu (nie z piątką znajomych), w nocy, nie na maxymalnym brightness'ie. Horror gdzie jedyną Naszą bronią jest aparat fotograficzny. Słyszysz, że coś chodzi po pokoju, ale nie widzisz co, odpalasz aparat, robisz rekonesans, nagle odwracasz się za siebie, a tam duch - majstersztyk. A co do nowego Dead Space'a - będzie mu chyba właśnie TEGO brakowało. Elementu strachu. Co z tego, że zacznie mnie gonić jakiś stwór, albo pluć jakąś trucizną, jak ja elegancko się schowam za osłoną. Brakuje chyba tylko odnawiającej się energii. Ten fakt jeszcze jakoś trzymał poziom gry na tle innych produkcji. Gracze już chyba za bardzo przyzwyczaili się do systemu osłon, regeneracji HP czy checkpoint'ów co 10 sekund. Edytowane 12 Czerwiec 2012 przez Zygo89 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 12 Czerwiec 2012 (edytowane) Spoko, auto regen hp w drodze. Albo nawet nie informują gdyż to wg ich normalne =D Edytowane 12 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 12 Czerwiec 2012 Póki co to nie ma co drzeć szat - cover system został wprowadzony zapewne dlatego żeby walka z ludzkimi przeciwnikami była wygodniejsza. O regeneracji zdrowia nikt nie wspomina. Zbytnim uproszczeniem śmierdzi mi póki co tylko ujednolicenie amunicji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 14 Czerwiec 2012 Masakra. Trochę boje się tego co-op'a bo twórcy mieli sprawdzony system oparty o powolne zwiedzanie lokacji z zabijaniem potworów i straszeniem znienacka. Nie powinni robić z tej gry jakiegoś survival shootera tylko zwykły horrow próbując zachować klimat i styl z pierwszej części i większości drugiej. Chowanie za osłonami...dziwnie to wygląda. Zarażeni ludzie...? Po co...?? Mi się nekromorfy nie znudziły. Trzeba będzie podchodzić do tej produkcji bardzo ostrożnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 16 Czerwiec 2012 ponad 20 minutowy gejmplej: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach