Skocz do zawartości
Tomo

Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie

ale zrobili nas w c***

http://blog.eu.plays...age-2/#comments

cytuje:

" If I buy Battlefield 3 from the store will it include the Back to Karkand expansion pack when it becomes available?

Yes but only if you by BF3 for the 1st weekend of release, as of Monday 31st October it will be replaced for the standard version."

Każdy kto kupi do końca miesiąca grę przez PSN ( 60 złotych za slot ) otrzyma limitowaną edycję Battlefielda ( znaczy dodatek do "Back to Karkand" za darmo )

PS: hahaha, właśnie zastanawiałem się co zrobić z zamówieniem z 3kropki. Wchodzę na maila, a tu wiadomość:

"W obecnej sytuacji kiedy dystrybutor ograniczył ilość edycji limitowanej, niestety Państwa zamówienie z przykrością jesteśmy zmuszeni anulować.

Zapraszamy do składania zamówień na edycję podstawową."

Edytowane przez Slizer
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już mnie te sloty wk___iają że tak się wyrażę. Czy jeszcze warto być uczciwym? Kupić preordera na limitkę pół roku wcześniej za 200zł + wysyłka, a tu za 60 zł co cwańsi będą mieli.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale mnie zdenerwowali z tym BF3 na PSS xD aaa dałem sie nabrac jak czarnuch na bateryjke xD no cóż :) ale i tak pieknie wyglada moje pudelko z BF3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasa, kasa, wszystko kasa i dla kasy.

W tym momencie polecam zapodanie sobie kawałka 'jak tu się nie wkurwić' - Liroy :-)

Ale czy z takim zakupem delikwent dostanie także dostęp do wcześniejszych broni i nieśmiertelników..? Tak jak mamy w limitce preorder? Czy tylko sam dodatek 'powrót do Karkand' ?

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego nigdy się nie bawię w preordery. Zawsze trafia się jakaś ciekawsza oferta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko powrot do karkandu. Niby kupilem przed 10 pazdziernika BF3, a zadnych kodow nie mam na mailu ani na fakturzew, a kupilem na gram.pl .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już mnie te sloty wk___iają że tak się wyrażę. Czy jeszcze warto być uczciwym? Kupić preordera na limitkę pół roku wcześniej za 200zł + wysyłka, a tu za 60 zł co cwańsi będą mieli.

Odwróc rozumowanie...czy warto za oszczędzone ok. 140zł (200-60) być NIEuczciwym? IMO nie warto...

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko powrot do karkandu. Niby kupilem przed 10 pazdziernika BF3, a zadnych kodow nie mam na mailu ani na fakturzew, a kupilem na gram.pl .

Przed chwilą wszedłem na gram.pl i bezproblemowo zciągnąłem kody do gry.Poszukaj...Twoje zamówienie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś mam zamiar zamówić BF3, ale jeszcze nie jestem do końca zdecydowany. Więc tu rodzi się moje pytanie jak gra wygląda gdy porównacie ją do BC2? I czy daje tyle samo zabawy? Tylko proszę nie wspominajcie znowu o input lagu, bo już się o tym naczytałem 20 stron.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reasumujac ja go nie mam i wydaje mi sie ze tak powinno to wygladac

Czyli snosch wymiana tv ( a co tam jeszcze cie powkuriwam ;)

Chłopie, masz laga jak stąd do Australii, tylko nawet o tym nie wiesz. Ale dyskusja na ten temat została zakończona.

Teraz podniecamy się, możliwością zeslotowania BF3 z PSS.

Przy okazji pragnę przypomnieć Regulamin Forum:

§ III - Bany-Wykluczenia.

------------------------------

Za co banujemy?

[...]

5. Handlowanie pirackim oprogramowaniem, filmami, sprzętem oraz zamieszczanie linków do stron o tej tematyce. Handlowanie kontami PSN (sloty) jest również zakazane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiecie może gdzie mogę zobaczyć te dodatki z tych kodów?Wpisałem je,pobrałem i nigdzie nie mogę ich znaleźć.Wszystko to samo co było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kill

Jezeli w/w filmiki pokazuja laga i on tak wyglada to zalozmy ze mam ok ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś mam zamiar zamówić BF3, ale jeszcze nie jestem do końca zdecydowany. Więc tu rodzi się moje pytanie jak gra wygląda gdy porównacie ją do BC2? I czy daje tyle samo zabawy? Tylko proszę nie wspominajcie znowu o input lagu, bo już się o tym naczytałem 20 stron.

Jak w porównaniu z BC2? Co za pytanie- to jak z kobietami!

Porównujesz ich wygląd i są kolosalne róznice...a zaczynasz "używać" i zauważasz,że różnice są jakby mniejsze! A "istota" działania w zasadzie taka sama....i srodki dostarczania Ci radości podobne! Ja bawiłem się świetnie z "Brunetką Czesią2" (BC2) i z "Blond Franią3" (BF3) też zamierzam poigrać!!!

A poważniej...nikt Ci jednoznacznie nie odpowie. Twoje pieniądze-Twoja decyzja!

Edytowane przez Marqus_Pirx
  • Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak...

Kupuj ;-) Gra jest naprawdę fajna ;-) trzeba się przyzwyczaić do mechaniki gry i jazda !

Porównanie do BC2 - inna gra z elementami BC2 - ale wcale nie mowie, że na -.

Grafika jest ładniejsza.

Miodność - na to musisz poczekać przynajmniej miesiąc jak gorączka spadnie ;-)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwróc rozumowanie...czy warto za oszczędzone ok. 140zł (200-60) być NIEuczciwym? IMO nie warto...

Cytując klasyka : "It's not a bug, it's a feature" - jakby chcieli to by dawno zablokowali składanie się na sloty. To nie jest żadna nieuczciwość, po prostu dali taką możliwość to czemu nie korzystać. Dodatkowo cała gra będzie na dysku twardym więc będzie trochę szybciej działać.

Zaoszczędzone 160 zł (gra, zanim 3kropki zawiesiło moje zamówienie, kosztowała 199 zł + 16 za przewóz ) mogę wydać np. na nowego Batmana. Widzę same plusy takiego rozwiązania.

Gra na PSN będzie od godziny 00.01 w piątek.

Edytowane przez Myron
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS: hahaha, właśnie zastanawiałem się co zrobić z zamówieniem z 3kropki. Wchodzę na maila, a tu wiadomość:

"W obecnej sytuacji kiedy dystrybutor ograniczył ilość edycji limitowanej, niestety Państwa zamówienie z przykrością jesteśmy zmuszeni anulować.

Zapraszamy do składania zamówień na edycję podstawową."

U mnie to samo też dostałem maila że dystrybutor nie dostarczył im ed. limitowanej i proponują wersje podstawową za niższą cenę i zwrot kasy. Ahh co to się porobiło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mowilem ze to wynika z niewiedzy ludzi. Maja a nawet tego nie widza ;) WOW.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a na ile masz ustawioną czułość sterowania w opcjach, pytanie do DJ Yano ? :)

Nic nie zmienialem gram na "difoltowych" ustawieniach zminilem tylko audio na ang i wlaczylem polskie napisy oraz audio na war tapes reszta std

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIE MA INPUT LAGA jednak, poszperalem w ustawieniach TV i FINE MOTION byl ustawiony na WYSOKIM poziomie, zrobiłem na wyłączony i od razu input lag zniknal :) pozdrawiam i ciesze jape xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To reasumując ten bf3 jest warty zakupu czy nie?Bo na necie jest tyle sprzecznych informacji że trudno się połapać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak lag wyglada u mnie

Kampania

http://www.youtube.c...0G_kW50Q&sns=em

Oraz multi

http://www.youtube.c...UeDtWv5k&sns=em

Reasumujac ja go nie mam i wydaje mi sie ze tak powinno to wygladac

Czyli snosch wymiana tv ( a co tam jeszcze cie powkuriwam ;)

jak to nie masz? chyba nie grałeś w BF2 tam nie ma takich problemów. Przecież z tym się nie da grać!

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak sprawa wygląda z BF 2?, z tego co pamiętam miał być dodawany do zamówień a tu ani widu ani słychu o nim :D

Edytowane przez Xenus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.