Skocz do zawartości
Emir

Borderlands

Rekomendowane odpowiedzi

tak spotkalem sie z tym juz na samym poczatku gnoje modyfikuja save'y i potem tak jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pojawil sie patch 1.04 narazie nie wiadomo co on wprowadza oprocz trofikow do 4 dlc ktore pojawi sie juz za tydzien ...   :ok:

Edytowane przez DJYano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gralem ale narazie odstawilem ze wzgledu na to ze jest bug z trofeami a dwa maja poprawic sprawe z poziomem trudnosci bo gra sie za latwo :( ale klimatyczne sie gra i fajne lokacje generalnie polecam ale po wydaniu patcha 1.05 :(

Edytowane przez DJYano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowni userzy - jak jest z opłacalnością DLC w singlu, tzn. czy grając tylko singla (bez coop i multi) jest sens inwestować w GOTY czy też nie?

EDIT:

DJYano: dzięki, Amazon ma ładną cenę, zamówiłem.

Edytowane przez azrael88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tylko martwi fakt, że wszystko dali na kodach do pobrania, a nie bezpośrednio na płycie, co by się nie bawić w pobieranie tego, itd.

Nawet jak to jest już na płycie to i tak to trzeba aktywować przez PSS.

Najgorsze jest to, że potem w razie chęci odsprzedania, trzeba grę sprzedawać jako podstawkę, a nie wersję GOTY, bo przecież dodatki już wykorzystaliśmy :(

No chyba, że coś się zmieniło od moich ostatnich wiadomości w tym temacie?

Jako, że Borderlands ukończyłem już kilkoma postaciami to na wersję GOTY i tak się skuszę, bo klimat w tej grze jest po prostu świetny!

A dodatek z Claptrapami również zapowiada się elegancko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patricko: być może ktoś juz kupił GOTY to nas poinformuje jak to wygląda. Ja swoją powinienem mieć w poniedziałek, wtedy dam znać jak to jest z tymi DLC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w takim razie czekam na informacje od Ciebie w tej sprawie :)

Czytałem po sieci i jedyne co mi się udało znaleźć to pisało, że dodatki umieszczone na płycie to wszystkie poza Claptrapem, na który dostajemy kod.

Ale jak jest naprawdę to nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj kurier przyniósł mi świeżutkie GOTY zamówione w amazon.co.uk (swoją drogą polecam - nówka za 108 zł z wysyłką, i szybka wysyłka - moja gra szła 4 dni) i w pudełku znajduje się kod na wszystkie dodatki (jeden odblokowujący wszystkie do pobrania z pss) + kod na demo Duke Nuken Forever + mapa świata. Dla chcących odsprzedać grę z dodatkami polecam jeden myk - tworzysz nowe konto, na którym aktywujemy kod i pobieramy dodatki. Przełączamy się na swoje konto główne i gramy dalej. Po znudzeniu się grą sprzedajemy/wymieniamy się wraz z danymi świeżo utworzonego konta z dodatkami do pobrania. Simple :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

look4z, pobierałeś dodatki angielskim kodem z polskiego PSS? Bo po tych ostatnich zmianach pogubiłem się jeśli chodzi o PSS :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero co zainstalowałem grę i patcha. DLC są do pobrania po wstukaniu kodu na PSS, ale tym zajmę się pewnie jutro. Całość DLC waży 4,4GB.

EDIT:

tak jak u Look4z, ściągam właśnie pierwszy dlc z polskiego pss. gra na amazonie jest w rewelacyjnej cenie, nic jeno brać. w pudełku jest tez kod na demko duke nukem 4ever.

Edytowane przez azrael88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

look4z, pobierałeś dodatki angielskim kodem z polskiego PSS? Bo po tych ostatnich zmianach pogubiłem się jeśli chodzi o PSS :)

Tak. Kod wstukałem na polskim PSS i bez problemu pobrałem dodatki, więc możecie śmiało ściągać grę z UK, gdzie jest o wiele tańsza (zapłaciłem 108 zł w amazon.co.uk, a w Polsce nówki w cenie 179)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłem kilka pierwszych misji w Arid Badlands i przyznaję, że gra jest smakowa. A to dopiero początek. Może uda mi się namówić żonę do splitscreena :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłem kilka pierwszych misji w Arid Badlands i przyznaję, że gra jest smakowa. A to dopiero początek. Może uda mi się namówić żonę do splitscreena :thumbsup:

Zaiste powiadam Ci zastanów się, zanim to uczynisz, bo Twoje małżeństwo już nie będzie takie same - Borderlands uzależnia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Amazonie piszą, że trzeba zamówić za 25 funciaków żeby była darmowa dostawa, zamówiłem Borderlands GOTY, które nie kosztuje 25 funciaków i też mam darmową dostawę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Amazonie piszą, że trzeba zamówić za 25 funciaków żeby była darmowa dostawa, zamówiłem Borderlands GOTY, które nie kosztuje 25 funciaków i też mam darmową dostawę?

Przeczytaj swojego posta... No to chyba oczywiste, że musisz coś jeszcze za te 2-3 funty dorzucić by mieć free delivery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A masz w trakcie wyboru metody dostawy opcję FREE Super Saver Delivery? Jeśli masz to znaczy, że jakoś się załapałeś :unsure: Chyba robimy offtop :thumbsup:

EDIT DOWN:

To w takim razie wszystko jest OK, tzn. nie naliczą Ci kosztów przesyłki. Nic tylko się cieszyć i czekać na pudełeczko z grą.

Edytowane przez azrael88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie kończąc wątek domniemanego offtopu(chociaż wszystko jest na temat Borderlands GOTY :) ) dodam, że wybrałem "Delivery Method: FREE Super Saver Delivery" oraz "Delivery Preference: Group my items into as few deliveries as possible" czyli tak jak było w poradach odnośnie FSS Delivery, tylko właśnie dziwiło mnie to, że trzeba zamówić za 25£, a moje zamówienie tyle nie wynosi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj wieczorem namówiłem moją żonę na coopa w splitscreenie. Była jazda, dziewczyna nie ma kompletnie wyczucia do pada, robiliśmy misję w Arid i myślałem że pęknę ze śmiechu. Miałem z jej syrenki więcej kłopotu niż pożytku, tyle razy co wczoraj przez godzinę nigdy nie zaliczałem zgona w fpsie :biggrin:

Dzisiaj podejście nr 2, może kiedyś się nauczy celować :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szukam osoby do wbicia trophy w co-opie, pomoże ktoś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest jakaś możliwość wymieniania się ekwipunkiem w splitscreenie?

Miałem 2 shieldy, wyrzuciłem jeden (drop) ale podnieść mogłem tą tarcze tylko ja, żona nie mogła podnieść upuszczonego przeze mnie sprzętu. Czy tak będzie z innymi itemami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak trzeba w czyms pomoc to walcie mi na psn. Lvl 61 wiec jesli komus sie spieszy z levelowaniem to zapraszam na cravmeraxa biggrin.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi