HarDy 1684 Napisano 5 Czerwiec 2013 Już trochę wydarzeń tam oglądałem i problemów z płynnością nie było. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 5 Czerwiec 2013 co do weep to osobiscie nie uzywalem ale kumpel ciagle cos tam oglada i zawsze chwali jakosc i plynnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 8 Czerwiec 2013 Jeśli ktoś jest zainteresowany to podaje linka do streama za free http://polsport.pdg.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Czerwiec 2013 czysta strone mi wyswietla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 8 Czerwiec 2013 czysta strone mi wyswietla Mnie też. Zobacz tutaj http://pl-sport.tv/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 8 Czerwiec 2013 Materla dobra walka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 8 Czerwiec 2013 Materla dobra walka :) Dokładnie przeciwnika miał zacnego :) UFC -> http://www.ufc.com/media/fuel-10-prelims Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 8 Czerwiec 2013 Melvin jaki kocur haha wejscie do ringu kozak %-) no to by bylo na tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Czerwiec 2013 juz po wszystkim. szkoda byloby dac za to 40 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 8 Czerwiec 2013 (edytowane) juz po wszystkim. szkoda byloby dac za to 40 zl Prawda, ta cena ta paranoja. Myślę, że gdyby to było za 10 PLN wówczas sprzedali by dużo więcej "dostępów" tak jak robi to gigant ShowTime czy HBO Sports (tanio a dużo -> oni tak zdobywali rynek). Ale, może się mylę. Edytowane 8 Czerwiec 2013 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 9 Czerwiec 2013 Na szczęście nie kupiliśmy tego PPV tylko skorzystaliśmy z weeb.tv i za 4zł mieliśmy praktycznie to samo ;) Tym bardziej, że KSW coś pisało o problemach z transmisją na ipli, a gdybyśmy wydali 4 dychy na niedziałającą transmisję to by chyba mieli dodatkową galę mma :P A tak na poważnie to gala całkiem ok, ale nie zgadzam się jedynie z wynikiem walki o pas Materla Kendall. Mimo, że bardzo lubie Michała to moim zdaniem tego nie wygrał. Faktycznie dogrywka była jego, ale tej dogrywki być nie powinno bo to Kendall wygrał walkę. Ale trzeba mieć na względzie to, że KSW to nie jest zbyt poważna organizacja i gdyby to Kendall dostał pas to kto by mógł mu go odebrać? Dali by Michałowi jedną walkę z jakimś weteranem UFC co miał tam 2 przegrane walki i znowu by walczył z Kendallem, albo by mu kontaktu nie przedłużyli tak jak zrobili to z Niko Puhakką. Jeśli chodzi o Pudziana to wydaje mi się, że to jest jego początek końca. Pudzian jest po prostu słaby i wydaje mi się, że dostanie ze 2 walki takie żeby mógł wygrać i na tym skończy się jego kariera. Zrobił co miał zrobić, wypromował MMA w Polsce i chyba na tym jego rola się kończy. Mamed jak zwykle klasa, ale widać było, że w stójce po prostu nie miałby zbyt łatwo i równie dobrze mógłby to przegrać, zrobił co potrafi najlepiej i ponownie wygrał ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 9 Czerwiec 2013 .........Zrobił co miał zrobić, wypromował MMA w Polsce i chyba na tym jego rola się kończy.............. Święte słowa, taka była jego rola od samego początku. Nic innego. Szacun dla niego za całokształt jako Strong-Man ale w MMA jest jak każdy widzi -> i to niestety nigdy nie zadziała jak "niby" powinno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Czerwiec 2013 Już nie mogę się doczekać UFC 162 :) UFC na osłodę czekania wrzuci za darmo kilka filmików m.in. ten: Kto nie widział polecam. Spider jesteś bogiem MMA http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9DOurJS_9ro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Lipiec 2013 (edytowane) mit niezniszczalnego Spidera upadl wczorajszej nocy :), pierwsza walka z glownej karty - SUPER :) Edytowane 7 Lipiec 2013 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 7 Lipiec 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=sq477k_yF4c I dobrze, skończyło się pajacowanie :P Edytowane 7 Lipiec 2013 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Lipiec 2013 no przeszedl sam siebie z tym pajacowaniem - mialem wrazenie jak by chcial przegrac te walke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 7 Lipiec 2013 Od niedawna zaczałem oglądać UFC, krótko przed wprowadzeniem polskiego komentarza. Moim zdaniem przyszła pora na nowych zawodników, jeśli ktoś jest zbyt popularny to też nie dobrze. Osobiście trzymam kciuki za mojego ulubieńca George St-Pierre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plan_b 23 Napisano 10 Lipiec 2013 A miało być Bones vs Spider ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Lipiec 2013 super walka, w końcu jakieś emocje, bo stagnacja w większości wag była już nudna. Za głupotę trzeba płacić, to co sprawdza się Bonnarem z Waidmanem nie miało szans przejść Mam nadzieję że będzie rewanż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 19 Lipiec 2013 super walka, w końcu jakieś emocje, bo stagnacja w większości wag była już nudna. Za głupotę trzeba płacić, to co sprawdza się Bonnarem z Waidmanem nie miało szans przejść Mam nadzieję że będzie rewanż Niestety rewanżu nie będzie, Silva ogłosił, że nie będzie już walczył o mistrzostwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 19 Lipiec 2013 Niestety rewanżu nie będzie, Silva ogłosił, że nie będzie już walczył o mistrzostwo. Z tego co wyczytałem kilka dni temu, pojedynek rewanżowy odbędzie się 28 grudnia podczas gali UFC 168. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 19 Lipiec 2013 według mmarocks walka odbędzie się właśnie 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 19 Lipiec 2013 silva po głowie pierwszy raz dostał to w wywiadzie z Roganem głupoty gadał. Już godzinę później na konfie ustalono że będzie rewanż. Gala pewnie będzie miała rekordowe w ostatnich latach PPV ale do liczy subskrypcji z UFC 100 chyba już żadna gala się nie zbliży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Lipiec 2013 Piotr Hallmann w UFC :) Mega wiadomość. KSW hamulcowym polskiego MMA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 24 Lipiec 2013 Czy tak jest przekonamy się po Materli, który obiecywał że jeśli tylko dostanie propozycje z UFC to bez zastanowienia ją bierze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach