plan_b 23 Napisano 2 Marzec 2013 Huntowi zawsze służyło japońskie powietrze :D Wanda też fajnie tam zobaczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FirstInFight 2 Napisano 3 Marzec 2013 Wand i Stann mega walka, pierwsza runda to była wojna. Wand jak zwykle na dobrej korbie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plan_b 23 Napisano 3 Marzec 2013 Hunt jak cepem trafi to nie ma zmiłuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Marzec 2013 Piękna walka, nie rozumiem jakiegoś hejtu że najgorszy pojedynek w historii (wg redaktorów mmarocks) Dla mnie w sporcie liczą się emocje, a tu było ich niesamowicie wiele A wiśienka na torcie wywiad z Huntem po walce :) co za elokwencja i ten akcent :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 14 Marzec 2013 Zbliża się Kej Es Dablju Prajd Tajm (z tym Pride to przegięli :pinch: ) A to filmik z treningu Nastuli, który utwierdza mnie w tym, że jest on już po prostu słaby. Szacunek za to co osiągnął w swojej karierze, ale ta walka w sobotę to będzie zdecydowanie Freak a nie sportowy poziom. Spodziewam się walki takiej gdzie Nastula będzie usiłował zejść do parteru, a ten jego przeciwnik wręcz przeciwnie będzie chciał stójki. Ostatecznie Nastula go jednak sprowadzi i w mało efektowny sposób zakończy przez poddanie. Nie liczyłbym na coś więcej. Na szczęście mamy parę innych walk, które zapowiadają się sensownie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 14 Marzec 2013 No i rozpiska się posypała tradycyjnie szkoda bo anzor - dyzio mogła być mega walka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 14 Marzec 2013 Ja pierdole, właśnie z tą walką wiązałem największe nadzieje z wszystkich... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plan_b 23 Napisano 16 Marzec 2013 Wy tu pierdu-pierdu o jakimś KSW, a ani słowa o UFC 158 ani słowa. Warrrr Hendricks! Ciekawe jak potoczą się losy ME? Dajecie jakieś szanse Diazowi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Marzec 2013 ja dużych nie daję ale i tak jestem za Diazem i za brodaczem :laugh: KSW, kilka godzin snu i trzeba wstać na 3 ostatnie pojedynki UFC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 16 Marzec 2013 Ja oczekuje, że GSP da ciekawszą walkę i zakończy ją przed czasem ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plan_b 23 Napisano 16 Marzec 2013 (edytowane) Pilifas pokonał sam siebie. Czas na Naruszczka vs Moks- nie chcę zapeszać, ale przeczuwam walkę wieczoru. EDIT: Może i nie walka wieczoru, ale już sub wieczoru na pewno. Edytowane 16 Marzec 2013 przez plan_b Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Marzec 2013 KSW chciałoby być czołową federacją ale sędziowanie jak na niemieckich galach bokserskich 30-25 dla Janka i 30-26 dla Bedorfa to rozbój w biały dzień, dobrze że reszta była przed czasem bo kompromitacji byłoby więcej + fatalna praca sędziego w walce Anzora - 3 ciosy w nieprzytomnego przeciwnika Naruszczka klepał z 3-4 sekundy zanim sędzia zauważył jednym słowem amatorka Gala taka sobie, jedynie niemiecko-turecki ogórek okazał się nie być taki zielony :) UFC od 3 główna karta. Mam już budzik na 3:50 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 17 Marzec 2013 @up żałuj, że nie widziałeś kilku wcześniejszych walk :) naprawdę jest co oglądać :P Właśnie się zakończył pojedynek Cote - Voelker. kwintesencja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 17 Marzec 2013 Napisałbym coś ale niewiele pamiętam - tak się kończy oglądanie w większej grupie :D Zaraz obejrzę walkę Nastuli bo na ten moment wiem tylko, że wygrał przez poddanie :D No i dobrze, że Moks wygrał bo to moim zdaniem bardzo dobry zawodnik z okropnym niefartem ;) I Strusia trochę szkoda, niemiecki turek - gorzej się nie da :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 17 Marzec 2013 No i dobrze, że Moks wygrał bo to moim zdaniem bardzo dobry zawodnik z okropnym niefartem ..... Racja, świetny zawodnik. Pamiętam jakie wrażenie zrobiła na mnie walka z Mańkowskim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 17 Marzec 2013 dla mnie jedna z ciekawszych gal,przynajmniej nie unikali walki i byly jakies efektowne nokauty.Na ostatnich galach nic sie nie dzialo stali w stojce i sie czaili pol walki widocznie spadla ogladalnosc ze dostali nakaz walki hehe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 17 Marzec 2013 (edytowane) Dokładnie. Raczej nie jestem zainteresowany oglądaniem nudnego KSW, ale wczoraj się skusiłem i nie żałuję bo było ciekawe :) Edytowane 17 Marzec 2013 przez YildirimKebab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 21 Marzec 2013 coś koło 4 rano Held walczy w finale Bellatora wreszcie można będzie trzymać kciuki za jakiegoś Polaka w poważnym MMA :) Fajna opcja że można oglądać canalplus przez neta, wystarczy że ktoś z rodziny ma umowę ja tylko biorę login i hasło i odpalam gdzie chcę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwedo 7 Napisano 22 Marzec 2013 Niestety przegrał po 3 rundowym pojedynku na pkt 28:29, ale i tak brawa dla naszego rodaka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Marzec 2013 No brawa mógł brzydko wygrać - punktować w stójce w której o dziwo był lepszy a chciał efektownie urwać nogę, już taki los zawodników dobrych w submission że jak nie skończą przed czasem , duża szansa porażki na punkty. Wygranie turnieju zamknęło by mu na dość długi czas drogę do UFC, bo aktywowało by to jakieś klauzule w kontrakcie. wyrwanie się z Bellatora nie jest takie łatwe jak widać po przykładzie Alvareza, a Grabowski brał walkę tydzień po MMAA tylko żeby stamtąd uciec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 21 Kwiecień 2013 Odświeżam temat w związku z nadchodzącym MMA Attack 3 :D Tak jak rok temu galę obejrzę z trybun, zapowiada się całkiem fajna karta, szkoda tylko że Sobotta wypadł. Ale wiadomo, że każdy czeka na walkę Koksa, spodziewam się sporej parodii MMA, ale właśnie po to się tam ludzie zejdą ;) Swoją drogą taka gala z trybun to całkiem inne emocje niż przed TV, szkoda tylko, że KSW coś do spodka nie chce zawitać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 21 Kwiecień 2013 Dawać walkę Koksu-Pudzian. Byłby rekord oglądalności :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 22 Kwiecień 2013 (edytowane) co sie wyprawia... na gali mma bije sie kulturysta z zalozycielem "czipendejlsow" i biora za to ciezkie pieniadze, a 95% polskich "fanow" nie ma pojecia ze w sobote byla gala ufc on fox7 i bylo naprawde pare dobrych walk.... ;) np moj ulubieniec Diaz dostal mocny wpier.. Edytowane 22 Kwiecień 2013 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Kwiecień 2013 Trzymam kciuki za złotoustego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 25 Kwiecień 2013 nie ma opcji, Bones go zje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach