CePeeN 402 Napisano 4 Grudzień 2017 TJ zbija wage i bedzie walczyl z DJ wow bedzie hit! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Styczeń 2018 UFC w Polsacie Sport. W końcu normalna tv a nie jakaś niszowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 20 Styczeń 2018 Nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy pełne galę czy tylko główne karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 20 Styczeń 2018 Podejrzewam że główne. Ale zobaczymy co gdy Polacy będą w prelimsach. Na Orange wtedy pokazywali. Mam nadzieję że polsat to ogarnie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 20 Styczeń 2018 Wszystko jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 21 Styczeń 2018 Jaka gala UFC Kattar,DC,Miocic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 11 Luty 2018 Kozacka gala UFC 221.Szkoda ze Romero nie zrobił wagi i te łokcie Bam Bama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Kwiecień 2018 Co tu się odjebało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 6 Kwiecień 2018 11 godzin temu, pablos_PRO napisał: Co tu się odjebało A o co w ogóle poszło? Connor czasem zachowuje się jak totalny debil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Kwiecień 2018 Zaczęło się od spiny w hotelu A później już poszło efekty 3 walki zdjęte z karty, Conor oddał się w ręce policji tu są wszystkie filmiki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 6 Kwiecień 2018 Panowie w sobotę Dżoana vs Namajunas, jak obstawiacie? Słucham wywiadów z Aśką i trochę jestem zażenowany jej poziomem wypowiedzi. Jako zawodniczka jest świetna, ale troszkę pycha przez nią przemawia - takie mam wrażenie. Sama już nie wie kiedy i jak ma się zachowywać, raz słodki wizerunek z misiami, a za chwilę chamówa w stosunku do innych zawodniczek. Mnie bardziej odpowiada Karolina Kowalkiewicz - nie gra, nie gada głupot, wychodzi i się bije. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 6 Kwiecień 2018 Panowie w sobotę Dżoana vs Namajunas, jak obstawiacie? Słucham wywiadów z Aśką i trochę jestem zażenowany jej poziomem wypowiedzi. Jako zawodniczka jest świetna, ale troszkę pycha przez nią przemawia - takie mam wrażenie. Sama już nie wie kiedy i jak ma się zachowywać, raz słodki wizerunek z misiami, a za chwilę chamówa w stosunku do innych zawodniczek. Mnie bardziej odpowiada Karolina Kowalkiewicz - nie gra, nie gada głupot, wychodzi i się bije.No właśnie przez to jej głupie pieprzenie mam nadzieję, że zaliczy KO... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 6 Kwiecień 2018 Dostanie K.O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 6 Kwiecień 2018 (edytowane) Aśka win by KO przestańcie z tą gadką o skromności i szacunku bo rzygnę. Nie widziałem żeby Aśka robiła coś bardzo niestosownego. PS. Conor to błazen. Edytowane 6 Kwiecień 2018 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 6 Kwiecień 2018 42 minuty temu, piachu00 napisał: Aśka win by KO przestańcie z tą gadką o skromności i szacunku bo rzygnę. Nie widziałem żeby Aśka robiła coś bardzo niestosownego. PS. Conor to błazen. Jedni to lubią, a inni nie więc rzygaj w spokoju A Conor pomylił federacje. To jest UFC a nie World Wrestling Entertainment Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Kwiecień 2018 Conor został oficjalnie oskarżony o 3 wykroczenia każde do 1 roku więzienia i jedno przestępstwo z karą do 7 lat wiezienia Nadal przebywa w areszcie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Kwiecień 2018 Max niedopuszczony. Pół karty posypało się w 24h. Może pettis będzie walczył o pas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 7 Kwiecień 2018 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 7 Kwiecień 2018 19 godzin temu, hacker25 napisał: Jedni to lubią, a inni nie więc rzygaj w spokoju A Conor pomylił federacje. To jest UFC a nie World Wrestling Entertainment Jeżeli te całe pier... nikomu nie zagraża i jest poparte sportowymi wynikami - nie mam nic przeciwko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 7 Kwiecień 2018 3 30 Karolina,5 30 Aśka.Jak żyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 8 Kwiecień 2018 Karola do przodu Aśka w plecy (coś jej treningi w ATT nie służą...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 8 Kwiecień 2018 Dobra walka Aski ale wygrana Rosie zasłużona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsynapse_ 545 Napisano 9 Kwiecień 2018 (edytowane) Edytowane 9 Kwiecień 2018 przez hacker25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 13 Kwiecień 2018 Janikowski mistrz trash talku... W odpowiedzi na zaczepki słowne Yannicka Bahatima. " Chude nogi masz jak bocian. Mówisz, że jestem brzydki? Wyglądasz jak asfalt. " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Czerwiec 2018 60 dni fightpassa za freeeeeee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach