Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba pomyliłeś tematy kolego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lool cm punka, mamy do baterbina z najsilniejszym człowiekiem swiata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba pomyliłeś tematy kolego ;)

No chyba nie bo od 2015 jest w UFC :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba nie bo od 2015 jest w UFC :)

Ale nie walczył jeszcze ani razu, więc w tym temacie na próżno ci szukać linków do jego walk. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, nie widzę tutaj nic o tym, że Joanna Jędrzejczyk została trenerką w nowym TUFie z Claudią Gadelhą :)!

Trzymam kciuki za Joanne w tym wydarzeniu i by nadal dawała niesamowite show :).

A wasze zdanie do tego TUFa czy walki rewanżowej? :).

Edytowane przez Velans

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde Kevin Randelman zmarł na zapalenie płuc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O 19 30 na Eleven gala M-1 Challenge.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RDA wypada z walki z Conorem. Nosz k..wa

Trzeba być masochistą by interesować się sportami walki gdzie połowa hitowych starć nie dochodzi do skutku i jednocześnie grami gdzie większość pozycji ma obsuwę  :down:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Pewnie kogoś mu na szybko dokoptują, ale to nie będzie to samo. Chociaż większy problem byłby z absencją Conora.

Kogoś znajdą na pewno, pewnie taki "Kowboj" już szykuje się do walki jak to usłyszał.

Wątpię żeby walka nie odbyła się w ogóle, raczej sobie na to nie pozwolą.

Edytowane przez toreso

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyliczono zę od początku roku w UFC wypadło już 10 main lub co-main eventów. A jeszcze nie ma końca lutego.

Chory sport.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i Nate Diaz wskoczył w miejsce RDA, a walka odbędzie się w limicie welterweight. Mój hype na UFC196 drastycznie opadł, Conor wciągnie nosem Nate'a max do końca 2 rundy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nate prosto z kanapy. Sportowo słabo, raczej nie chce mi się zarywać nocy.

Pewnie liczą na mocny trashtalk i rekordy PPV. Gdyby walka była w 155 to bym obstawiał szybkie KO w 60 sekund, ale że Conor walczy 2 wagi wyżej jakieś przewagi Nate w parterze może mieć o ile uda mu się obalić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nate? Poważnie? A gdzie Kowboj?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nate otworzy zakład jako underdog ale pisanie, że Connor go wciągnie to lekka przesada. Sam wolałbym żeby z connorem walczył Edgar albo Cerrone bo obaj na pewno są gotowi a Nate nie wiadomo. Jeśli jednak jest w formie to będzie dobry pojedynek. W parterze Conor nie ma szans, boks, wiadomo, że Nate prezentuje wyborny poziom, więc żeby nie było później "oooo, conner jest popuchniety jak menel spod żabki i chyba przegra na punkty"..

Nie piszę, co by z connorem zrobił Nick.

Anyway, jutro pająk i Bisping. Ciekawy jesteś formy pająka. Jeśli któryś z nich wygra w ładnym stylu to może sobie zapewnić walkę o mistrzostwo.

Wysłane z mojego SM-N920C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się gala podobała? Walka ostatnia niesamowita. Werdykt dla jednych przekręt dla innych dobry. Co sądzicie? Jak dla mnie do tego nieszczęsnego kolana Bisping nadspodziewanie świetnie walczył. Potem już dostawał bęcki. Na sędziowaniu się nie znam. Ma ktoś może liczbę ciosów trafionych obu zawodników?

Co do komentatorów na extreme to jak dla mnie tragedia. Myślałem, że jeden się zaraz spuści z podniecenia... I co chwile mówili jedno i to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdą rundę punktuje się osobno. Anderson był lepszy ale na punkty wygrał Bisping.

Komentarz na Extreme totalna padaka. Można sobie zmienić na angielski jak dekoder ma taką opcję, ja tych panów po prostu nie trawię

Walka niesamowita całe 25 min niesamowitych emocji.

Cieszą wygrane polaków. 2-0 jedziemy do przodu

statystyki są tu jak kogoś interesuje

http://www.fightmetric.com/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Moim zdaniem jedyne zaskoczenie to jednogłośnie decyzja. W takim pojedynku to trochę krzywda. Jednak Bisping wygrał 2,3 i raczej rundę. Silva mistrzowskie, jedynie.

To juz nie ten Pająk.

Edytowane przez toreso

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jednogłośna decyzja to znaczy że wszyscy sędziowie punktowali 48-47

a nie że wszystkie rundy dla Bispinga.

Nie wiem jak można zgodność uznać za zaskoczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No wiadomo przecież :D

A a co ja napisałem?

Dopiero wstałem i in bzdury pisze, lekko zamroczony jestem.

Teraz widzę karty i rzeczywiście sedziowie punktowali

podobnie. Według mnie Bisping 2,3 Silva 4,5. Pierwsza remis ze wskazaniem na Majkela. Wynik żadne zaskoczenie, chociaż nie licząc punktacji to nie wyglądało na jednogłośny pojedynek, o tak miałem napisać ;)

Edytowane przez toreso

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nie kolano w trzeciej, to bylo by 50-45 dla Bispinga. Sam zbytnio go nie lubie, ale ciesze sie ze wygral. A to dlatego, ze to kolano to byla licha zagrywka ze strony Spajdera. Wiadomo, zawodnik musi sie chronic przez caly czas, ale trudno mi uwierzyc, ze Anderson nie wiedzial, ze Bisping czeka na ochraniacz od Herba. Przciez mial opuszczona garde... Slabo.

Z reszta te pajacowania tez juz mnie troche nudza. A za wskoczenie na klatke, powinien byc zdyskwalifikowany. Z reszta tak samo w walce z Nickiem.

Walka dobra, ale jesli Bisping posyla na deski Andersona, to nie wiem z kim ma zamiar dalej walczyc - a ma chyba jesztcze 7 czy 8 walk w kontrakcie.

Jedyna nadzieja, ze dadza mu walki 2-3 razy w roku, i sie troche rozrusza, bo jesli wychodzi do ringu raz na dwa lata, to cudow spoduziewac sie nie mozna. To nie Dominic Cruz;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A za wskoczenie na klatke, powinien byc zdyskwalifikowany.

Powinien być zdyskwalifikowany bo był przekonany, że znokautował przeciwnika i wygrał walkę? Zawieśmy go od razu na pół roku! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jego przekonania nikogo nie interesują. Walke kończymy sędzia czytelnym dla wszystkich znakiem.

Wysłane z mojego SM-N920I przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi