Snafu 280 Napisano 1 Marzec 2012 http://www.ps3site.pl/assassins-creed-iii-osadzony-w-amerykanskiej-rewolucji/102324 Szczerze powiedziawszy, to mimo wszystko realia mi się podobają. Ale jak oni tam wsadzą Assassynów, to ja nie wiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 1 Marzec 2012 Okładka : 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 1 Marzec 2012 pierwszy ac od czasów 2 który kupię przejdę (i po raz pierwszy będę się zachwycał zapewne), uwielbiam tą tematykę! +1 dla ubi z bomby za dobór czasu akcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 1 Marzec 2012 Pokładam w tym tytule spore nadzieje, bo jest to jedna z moich ulubionych tematyk. Tylko, że AC:Revelations cholernie mi się nie podobał, nie mogłem się zmusić do grania, oby z tym było inaczej. No i nowy bohater, trochę świeżości. Cóż, trzeba czekać na jakiś materiał wideo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 1 Marzec 2012 Będzie hicior... :clapping: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 1 Marzec 2012 Co prawda jestem troszkę zaskoczony osadzeniem gry w owym czasie, ale myślę że będzie dobrze :) Jak wspomniał Snafu trzeba czekać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 1 Marzec 2012 jak napisalem w komentarzach pod newsem, lepszym umiejscowieniem byłaby okupowana Warszawa lub Francja i eliminowanie nazistowskich templariuszy, i byłoby gdzie poskakać,.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 1 Marzec 2012 chyba żartujesz że lepiej, saboteur wystarczy jako taka gra (było przyjemnie ale nigdy osobiście do niej nie wrócę), wolę ubijać kolonistów jako wściekły indianiec !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dable 16 Napisano 1 Marzec 2012 No i w końcu łuk będzie :) Pięknie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 1 Marzec 2012 (edytowane) No i w końcu łuk będzie :) Pięknie Przecież ACB i ACR ( nie pamiętam jak ACII) miały kusze. Więc łuk raczej wiele nie zmieni. Co do gry to umiejscowienie czasów bardzo interesujące. No nic poczekamy do października :D Edytowane 1 Marzec 2012 przez Valchall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 2 Marzec 2012 Ciekawi mnie jeszcze jak będą wyglądać lokacje gry, czy tak jak dotychczas czy zrobią coś bardziej rozległego. W sumie dotychczas było ok, ale może coś się rozrośnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 2 Marzec 2012 Już się modlę, żeby to nie był taki crap jak Revelations. BTW Ubi pod koniec zeszłego roku głosiło, że sobie jakąś ponad roczną przerwę zrobi pomiędzy Rev a nową częścią a nowy Asasyn wyjdzie klasycznie rok po premierze poprzedniego. Oby to wystarczyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 2 Marzec 2012 Przerwy to oni sobie chyba nie robią jeśli ma wyjść w październiku czy listopadzie. Tak mi się wydaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 2 Marzec 2012 (edytowane) Pierwsze screeny! http://www.ps3site.p...reed-iii/102761 Edytowane 2 Marzec 2012 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 2 Marzec 2012 podobno prace nad 3 rozpoczęły się po premierze 2 czyrałem gdzieś na stronce. A co do umiejscowienia to jest super mam nadzieję że wykożystają potencjał jeżeli chodzi o lokacje bronie zbroje no i walkę bo od 2 zbyt wiele się nie zmieniło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 2 Marzec 2012 Zatem mozna powiedziec , ze zaczelo sie "dmuchanie banki" PT AC III. Ze screenow mozna wniskowac , ze pojawi sie opcja skradania , a dla spragnionych skakania po dachach tez sie cos znajdzie. W poniedzialek oficjalna zapowiedz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 2 Marzec 2012 (edytowane) Myślałem, że to będzie totalny niewypał, ale po screenach widzę że nie wygląda źle. Skradanie by mi nawet podpasowało i dość ciekawe otoczenie do zabijania po cichu. Chociaż wydaje mi się, że ciekawszy by był w klimatach dalekiego wschodu - ninja, samuraje i te sprawy. Będę musiał nadrobić serię. Trzeba kupić Revelations i może Brotherhood do platyny :P Edytowane 2 Marzec 2012 przez Myfonick Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 2 Marzec 2012 Ze screen-ów wynika że sam świat będzie przeepiękny jak zresztą w revelations gdzie kolory otoczenie było na pewno na plus moim zdaniem będzie to część lepsza od 2 bo co tu duż gadac najnowszy revelations oprócz nowego miejsca zbyt wiele do serii nie wniósł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 2 Marzec 2012 Taka postać nie pasuje do tamtejszych klimatów, ale zapowiada się miodnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariush86 23 Napisano 2 Marzec 2012 zapowiada się całkiem ciekawie,ale nie wyobrażam sobie assasynów w takich realiach :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 2 Marzec 2012 zapowiada się całkiem ciekawie,ale nie wyobrażam sobie assasynów w takich realiach :/ Dlaczego nie ? Czasy byly niespokojne Anglicy probowali nie dopuscic do powstania nowego panstwa , zatem pojawiaja sie mozliwosci knucia intryg podkladania "swin" czy tez umieszczania swoich ludzi w polityce po to aby w przyszlosci kontrolowac panstwo i dotyczy to w rownej mierze "assassynow" jak i " templariuszy" Jeszcze gwoli wyjasnienia wiele osob rewolucje amyrykanska myli z wojna secesyjna a to nie jest tozsame. Pojawia sie tez watek polski poznalismy juz obiekt 16 czyli Clay'a Kaczmarka byc moze w AC II spotkamy Kosciuszke lub Pulaskiego? Byloby ciekawie i milo ze strony Ubi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 2 Marzec 2012 (edytowane) Artykuł na portalu mówi, że jednak zwiększą tereny pozamiejskie czyli może jakieś gęste lasy :) Nie no Panowie - mnie się zaczyna podobać :) Edytowane 2 Marzec 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 2 Marzec 2012 Poziom mojego zainteresowania, przekroczył już skalę. Chce więcej info i premierę jak najszybciej! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybu87 77 Napisano 2 Marzec 2012 Ja na każdą część AC czekam z niecierpliwością i tym razem nie będzie inaczej ;). Miejsce akcji moim zdaniem orginalne i totalnie odmienne od dotychczasowych, może okazać się strzałem w "10" :D... Osobiście obstawiałem, że może będą to czasy rewolucji francuskiej, ale twórcy gry zaskoczyli mnie i to pozytywnie, Szmat czasu jeszcze do końca października:/ ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 2 Marzec 2012 Z tymi lasami to był by bardzo dobry pomysł z ich strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach