owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 9 Czerwiec 2012 Ah szkoda, myslałem że później może się rozkręca multi.. Cóż może w tej części się wkręce w te mutli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macios 1 Napisano 9 Czerwiec 2012 Na 100% gra kupiona w Empiku bedzie miala polskie napisy , nie wiem skad masz info ze bedzie inaczej. Owned jesli nie spodobalo sie Tobie multi w AC:B to raczej nie ma szans aby bylo inacxzej w przypadku kolejnych czesci , rozni sie ono tylko szczegolami np w AC:R latwiej ogluszyc przesladowce , dodano nowe umiejetnosci. Oczywiscie istnieje mozliwosc ze przypadnie Ci do gustu ktorys z nowych trybow . Ja gram tylko w dwa tryby czyli deathmatch oraz wanted , tryby druzynowe w AC:R moim zdaniem Ubi skopalo. Chmielu byc moze bedzie tak ze zatruta strzalka zastapi noobski pistolet ale to tylko moje dywagacje Mam takie info bo napisałem do obsługi klienta i powiedzieli, że Join Or Die będzie po polsku, a Freedom nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 9 Czerwiec 2012 Mam takie info bo napisałem do obsługi klienta i powiedzieli, że Join Or Die będzie po polsku, a Freedom nie Rozumiem , ze taka odpowiedz otrzymales od empikowskiej obslugi klienta. Dla jasnosci kazde pudelkowe wydanie gry od wersji zwyklej po wypasiona kolekcjonerke bedzie mialo polskie napisy natomiast zawartosc kolekcjonerek czyli wszelkie dzienniki , instrukcje bedzie po angielsku. Nie wiem jak bedzie z edycja cyfrowa dostepna na PSStore. Owned nie sadze aby multi w AC III zmienilo sie w jakis drastyczny sposob nadal bedzie to zabawa w kotka i myszke. Mysle , ze pod koniec sierpnia lub na poczatku wrzesnia bedzie dostepna beta multi to bedzie mozna sie przekonac jakie nowosci zaimplemntuje Ubi w grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 9 Czerwiec 2012 Czytaliście news z ps3site ? http://www.ps3site.pl/gdyby-nie-brotherhood-i-revelations-assassins-creed-iii-nie-osiagneloby-tak-wysokiego-poziomu/114194 Imo cholernie dobra wiadomość. Moje oczekiwania co do AC III jest bardzo wysokie =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 9 Czerwiec 2012 Takie pytanie.Czy już w dniu premiery będzia gra w wersji PL? Bo jakaś gra dopiero spolszczona została w wersji PLATINUM. Tak samo widziałem KillZone 2, z przodu nie ma flagi polskiej z info o dubbingu jak w KZ3, ale z tyłu są napisy PL, czy tam jest dubbing? Piszę tu o Killzonie bo nie chcem pisać dwóch postów o tym samym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 9 Czerwiec 2012 (edytowane) Takie pytanie.Czy już w dniu premiery będzia gra w wersji PL? Bo jakaś gra dopiero spolszczona została w wersji PLATINUM. Tak samo widziałem KillZone 2, z przodu nie ma flagi polskiej z info o dubbingu jak w KZ3, ale z tyłu są napisy PL, czy tam jest dubbing? Piszę tu o Killzonie bo nie chcem pisać dwóch postów o tym samym. Miałem preorder`y AC:B i AC:R i w obu były PL napisy, można więc domniemywać, że przy AC3 będzie identycznie. Edytowane 9 Czerwiec 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 9 Czerwiec 2012 Dzięki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 11 Czerwiec 2012 Dzięki za info. I żeby nie być gołosłownym ;) http://www.ps3site.pl/assassins-creed-iii-bedzie-po-polsku-ale/114326 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WiQert 16 Napisano 12 Czerwiec 2012 (edytowane) http://www.ps3site.p...ns-creed/114367 Laurent Detoc, dyrektor wykonawczy Ubisoftu, zdradził, iż jego marzeniem jest stworzenie... dziesięciu części tego cyklu! Co myślicie o tym? Jeśli będa trzymać dobrą fabułę to chyba można i w 10 części zagrac :) Edytowane 12 Czerwiec 2012 przez WiQert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 12 Czerwiec 2012 Mogliby, jednak wątek z obcymi, minerwa i innymi badziewiami to imo największy minus tej gry... Bez tego było by o wiele lepiej, już mogli zamiast tego dać coś o iluminatach, przynajmniej "ludzkie" coś.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 12 Czerwiec 2012 Mogliby, jednak wątek z obcymi, minerwa i innymi badziewiami to imo największy minus tej gry... Bez tego było by o wiele lepiej, już mogli zamiast tego dać coś o iluminatach, przynajmniej "ludzkie" coś.. Popieram. Po co dodali takie badziewia z kosmosu i fantastyki nie wiem. Zamiast tego mogliby być wspomniani Illuminaci bądź Masoneria. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 12 Czerwiec 2012 (edytowane) Bez kitu, te teorie z kosmitach to istny kretynizm =D Tak durnego pomysłu nie widziałem.. Już lepiej było rozwijać teorie z templariuszami którzy chcą zdobyć kontrole na światem, później o iluminatach, o masoneri.. Mają do tego mnóstwo wydarzeń w histori, które mogliby odpowiednio zmodyfikować aby pasowały do gry (WRF, bolszewicy, Wojna secesyjna..).. Taki AC byłby o wiele lepszy imo, mielibyśmy jakiś sens w tej naszej walce z tymi złymi, oraz byśmy czuli że robimy coś dobrego, oraz byłoby to bardziej "prawdopodobne" jeśli można tak napisać.. Ale nie, lepiej dać motyw z jakąś minerwą, jabłkami, i w ogóle nie wiadomo czym. Ale cóż to Ubisoft, coś zawsze muszą spieprzyć. Ale i tak AC to zajebista seria, tylko te motywy z kosmitami są minusem.. Ale AC III kolekcjonerka będzie kupiona w dniu premiery =) Edytowane 12 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 12 Czerwiec 2012 Ja mogę grać nawet w 15 część - byle bez kosmitów :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 12 Czerwiec 2012 @up o tym mówie, sama historia jakiegoś assasyna, jego walki przeciwko "złym", w jego rodzimym mieście, czy miastach, czy kraju, bez durnych teori i jabłkach.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 12 Czerwiec 2012 Skoro wszechświat jest nieskończony to ja nie widzę w tym nic złego. Jabłka to sobie można potraktować jako symbole. Seria ogółem najlepsza póki co i ponadczasowa. Ciekawe czy nie zepsują klimatu i mechaniki w trzeciej części. Mam kiepskie przeczucia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 13 Czerwiec 2012 (edytowane) Ten Gameplay to dla mnie sama słodycz :) http://www.ps3site.pl/gameplay-z-assassins-creed-iii-opatrzony-komentarzem-tworcow/114592 Edytowane 13 Czerwiec 2012 przez lennox 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 13 Czerwiec 2012 (edytowane) Bez kitu, nigdy nie oglądam filmików prezentujących gre przed premierą w całości (patrze tylko jaka grafika) bo mnie najzwyczajniej nudzą.. Tak było z uwielbianym przezemnie killzonem 3, czy infamous 2. Do tej pory tylko raz obejrzałem taki filmik w całości, bez przewijania, z uwagą -> Dead island.. Teraz moge do tego doliczyć powyższy gameplay z AC III. Dawno nie czekałem tak na żadną gre.. (chyba tylko na AC II tak czekałem, i modern warfare 2).. Błagam Ubisoft, nie zwalcie tego, i jeśłi ma się pojawić wątek z kosmitami w tej części, niech będzie tylko 1 minutowym epizodem, oraz nie dajcie końcowym etapów takich jak w AC : B, chyba nie musze tłumaczyć że były cholernie na siłe i bez pomysłu.. Edytowane 13 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 14 Czerwiec 2012 Dla mnie seria AC może wychodzic co roku. Po prostu uwielbiwam ta serie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 14 Czerwiec 2012 (edytowane) mnie znów nie grzeje wcale seria jako taka i ta 3ka będzie pierwszą którą kupię osobiście i ba nawet ukończę , napalam się na klimaty + indiańców i mam nadzieję że będzie mocno podkręcony wątek czerwonoskórych którzą ostro walczą o wolność... Dla Altaira i Ezio wielki ziew za to (grałem w każdą część i tylko 2kę z trudem ukończyłem kiedyś tam) :P Edytowane 14 Czerwiec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 14 Czerwiec 2012 mnie znów nie grzeje wcale seria jako taka i ta 3ka będzie pierwszą którą kupię osobiście i ba nawet ukończę , napalam się na klimaty + indiańców i mam nadzieję że będzie mocno podkręcony wątek czerwonoskórych którzą ostro walczą o wolność... Dla Altaira i Ezio wielki ziew za to (grałem w każdą część i tylko 2kę z trudem ukończyłem kiedyś tam) :P Niestety mam dla Ciebie zla wiadomosc w grze nie bedzie rozbudowanego watku indianskiego niestety to nie jest bajka o Winnetou i Old Shatterhandzie i nie jest tez o Siedzacym Byku wodzu Dakotow walczacych pod Little Bighorn. Nasz bohater trafia w sam srodek Rewolucji Amerykanskiej , ktora jest wojna pomiedzy Wielka Brytania a zbuntowanymy koloniami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 20 Czerwiec 2012 (edytowane) Nie wiem czy było ale i tak wrzuce http://www.youtube.com/watch?v=iXxMGHX7aFw&feature=player_embedded#!gra zapowiada się obłędnie =) Edytowane 20 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WiQert 16 Napisano 20 Czerwiec 2012 1:00 mistrzostwo powieszenie wojaka na drzewie swoja wagą ;D i chowanie w krzakach tez mi sie bardzo podoba. Walka miód, jaram sie jak zapałki. Musze pogonić w takim razie z 2, Brotherhood i Revelations :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 20 Czerwiec 2012 (edytowane) Widać sporo nowych elementów: podczas ucieczki Connor przebiegł przez budynek wlatując jednym oknem, przebiegając przez pokój i wyskakując drugim oknem. Ciekawe czy będzie to oskryptowane do danych misji czy będzie można sobie tak swobodnie hulać ;) Druga rzecz: przyleganie do ścian/przeszkód i wyglądanie zza rogu. Aż dziw bierze, że we wcześniejszych częściach tego nie było i jakoś to w rozgrywce nie przeszkadzało i nikt nie zwracał na to uwagi. Wydawać by się mogło, że w dzisiejszych produkcjach tego typu jest to element nieodzowny. Trzecia rzecz: zwierzęta w mieście. Zauważyliście tego pieska?? Niby detal, mała rzecz a cieszy ;) Szkoda, że nie zdecydowano się na stworzenie dzieci ale z wiadomych względów jest to oczywiste. To skakanie po gałęziach owszem wygląda i ładnie ale jest trochę bardziej nieprawdopodobne niż skakanie po dachach w poprzednich częściach. Connor zeskakuje z jednej gałęzi na drugą z około 2m i ląduje idealnie bez żadnego zachwiania mimo, że gałąź nie jest szersza niż jego stopa. Wygląda to trochę śmiesznie. Moim zdaniem można by było dodać w tym momencie jakąś krótką animację próby utrzymania równowagi czy chociażby rozłożenie rąk i próby balansu. A on sobie chodzi i skacze po tym drzewie jakby był do niego przyklejony. Następna rzecz: walka. Wiele obiecano. Niestety jest to ten sam system co poprzednio różniący się jedynie animacjami wymuszonymi zmianą broni jakimi dysponujemy. Zobaczcie na 4:01 moment filmiku - glitch :pinch: Rozumiem, że to wersja beta, jeszcze niedopracowana (nie znam się na tym) ale na miłość boską jest to filmik, który ma promować grę na E3 a tu taka wtopa :rofl: Ja się żadnej rewolucji po tej części nie spodziewam. Ta generacja niewiele ma już niestety do zaproponowania nad czym niezmiernie ubolewam. Będzie to po prostu stary, dobry AC z kilkoma dodatkowymi smaczkami, którego może uratować jedynie wspaniała, porywająca fabuła. Tyle ode mnie na razie. Coś mi się zdaje, że ta część nie będzie za ciepło przyjęta na Wyspach :laugh: Edytowane 20 Czerwiec 2012 przez Przemek_07 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 20 Czerwiec 2012 Także zwróciłem uwage na te buga, śmiesznie troche, chociaż nadal pomimo tego jestem podjarany =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chmielu87 10 Napisano 20 Czerwiec 2012 Druga rzecz: przyleganie do ścian/przeszkód i wyglądanie zza rogu. Aż dziw bierze, że we wcześniejszych częściach tego nie było i jakoś to w rozgrywce nie przeszkadzało i nikt nie zwracał na to uwagi. Generalnie od czasów Assasina II dziwiłem się jak w grze o skrytobójcy może nie być typowej opcji skradania się i musze przyznać, że w niektórych momentach gry (szczególnie zamknięte pomieszczenia) działało to ostro na nerwy. Zobaczymy jak sprawdzi się w praniu, ale mam nadzieję, że będzie czymś więcej niż zwykłą ciekawostką pokroju bomb z Revelations, no ale pewnie żeby tak się stało musiałby się zwiększyć poziom trudności, a sądząc po filmikach się na to zbytnio nie zanosi. Chociaż w sumie po Revelations tyle nadziei, że niżej z nim już się zejść też nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach