Przemek_07 170 Napisano 30 Październik 2012 Jeśli "Siódemka" nie nawali ja jutro zaczynam przygodę. Jeszcze dzsiaj nocka w robocie. Jak ja wytrzymam te 8 godzin ?? :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackhawkPL 153 Napisano 30 Październik 2012 Też odebrałem już swój egzemplarz :) ale pogram dopiero wieczorkiem. Dla zainteresowanych - recenzja IGN: http://uk.ign.com/articles/2012/10/30/assassins-creed-iii-review Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 30 Październik 2012 Orientuje się ktoś,czy Media Markt (Najlepiej kieleckie albo inne) sprzedaje edycje Join or Die w okazyjnej cenie? Bo chętnie bym ją kupił,ale nie chcę za dużo płacić.Jeśli będzie różnica 10-20 zł od podstawowej wersji to kupię Join or Die. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 30 Październik 2012 Empik Informujemy, że Twoje zamówienie zostało wysłane z magazynu i jest w drodze do wybranego przez Ciebie salonu Może uda się jutro odebrać :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojciul 0 Napisano 30 Październik 2012 Witam, czy orientuje się ktoś czy w wersji cyfrowej będą napisy PL? Bo właśnie nie wiem czy kupić jutro normalnie w sklepie czy ściągnąć z PS Store :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 30 Październik 2012 (edytowane) Jak dla mnie bomba, graficznie dużo lepiej niż poprzednio. Muzyka kapitalna. Klimacik już od początku. Doszedłem do statku w 1 sekwencji. Jak dla mnie sam początek (chodzenie po podziemiach przypominał troszkę ACB) W operze miazga ! Statek też tak odp...li że dech zapiera :) Brawo UBI. Edytowane 30 Październik 2012 przez lennox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Winter 23 Napisano 30 Październik 2012 Czytam właśnie recenzje z IGN i Polygamii i mam dwa różne odczucia. O ile IGN to serwis z dobrą renomą, to już Polygamia ma najgłupszy system oceniania i czytając ich tekst, czuję, jakby AC3 był ACRevelations. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 30 Październik 2012 Hej, a nie wiecie może czy Season Pass odblokuje dostęp do misji dostępnych w kolekcjonerkach, a także do postaci multi (snajper, Red Coat)? Co do pierwszych wrażeń, zgodzę się z poprzednikami. Miażdży! Grafika - wow, klimat jest świetny, a muzyka dodatkowo go podkreśla. Chce więcej! XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinX 197 Napisano 30 Październik 2012 Czytam właśnie recenzje z IGN i Polygamii i mam dwa różne odczucia. O ile IGN to serwis z dobrą renomą, to już Polygamia ma najgłupszy system oceniania i czytając ich tekst, czuję, jakby AC3 był ACRevelations. IGN to największe sprzedawczyki w branży, a ich oceny są bardzo kontrowersyjne. Wogóle nie biorę tego serwisu pod uwagę, tak jak ocen ps3site :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 30 Październik 2012 Haha ktoś bierze oceny IGN na poważnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 30 Październik 2012 jak by ktos byl zainteresowany to w szczecinie w mm I saturnie wszystkiskie wersjie dostepne w duzej ilosci saw cenach od 199 do 239za join od die ktora sam zakupilem tak ze zaraz siadam do gry jutro cos skrobne na temat przezyc;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 30 Październik 2012 Ktoś może skrobnie jakąś małą recenzję, jakie są Wasze odczucia ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogda501 81 Napisano 30 Październik 2012 Tyle piszecie o tym, jakie wersje kupujecie i co bardziej się opłaca - to może mi coś doradzicie, bo ja już całkiem się pogubiłam.. Jutro chcę kupić grę ... dobrze by było, aby miała już zainstalowane jakieś dodatki ...ale nie interesują mnie dodawane do gry figurki, książeczki, wisiorki i inne duperele... Po prostu chcę mieć grę nieco rozbudowaną ale i nie chcę przepłacać. A może przy kupnie "z półki" to raczej nie będzie w czym przebierać..??? :woot: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monobloss 94 Napisano 30 Październik 2012 Empik już wysłał wszystkie paczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mroovek 3 Napisano 30 Październik 2012 games4you ew czeladzi sprzedaje podstawowa wersje za 199zł plus dodaja 2 kody na dlc jeden do singla na stroj i bron i jeden do multi na nowa postac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 30 Październik 2012 jutro skrobne cos teraz mi sie instaluje wlasnie wersje w sumie najlepiej kupic ta za 219zl dostajesz jedna misje do singla i fajne pudeleczko joi. or die dostajesz 2 misje do singla ale tez duperelki jak wisiorek i ,,ksiazeczke" wiec jak cie to nie interesuje to biez ta za 219 tylko 20zl miedzy zwykla a masz. isje i pudelko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 30 Październik 2012 Orientacyjnie - kto z was bierze Season Passa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 30 Październik 2012 z tego co tu widziałem to Season Pass kosztuje 100zł,dobrze mówię? Ja jeśli mam wydać 100zł, to wole poczekać aż wyjdzie kilka DLC i zorientować się czy warto.Bo jeśli okaże się że DLC są robione na "odwal się" to nie mam zamiaru ładować pieniędzy do kieszeni Ubi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 30 Październik 2012 Obejrzałem właśnie jedną z misji na morzu i szukam szczęki na podłodze. Jako osoba, która zawodowo zajmuje się historią żeglugi, a ostatnio odpowiadam za wykonanie animacji komputerowych bitew morskich powiem Wam, że dopracowane to jest na najwyższym poziomie. Ciekawe czy pozostała część gry trzyma równie wysoki poziom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayakashi 92 Napisano 30 Październik 2012 (edytowane) A ja właśnie kupiłem zdrapkę 100 zł, a Season Pass jest za 109 zł. Myślę, że poczekam i najwyżej później dopłacę. :happy: EDIT: Ktoś kto zakupił SP niech da znać czy odblokowuje misje dodawane do kolekcjonerek i postacie do multi. Edytowane 30 Październik 2012 przez Ayakashi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mckaczka 6 Napisano 30 Październik 2012 (edytowane) Jeżeli ktoś zamierza wbijać platynke to może sobie mnie zaprosić do znajomych na psn(nick niżej),możemy razem powbijać a chciałbymmieć jakiś znajomych z assasinem. Dla mnie zplatynowanie tej gry to obowiązek;) Edytowane 30 Październik 2012 przez mckaczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 30 Październik 2012 W każdym Assassynie mam platynę, w tym też będzie na 100% :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aberguy 6 Napisano 30 Październik 2012 Pytanie do tych,co już grają- macie może problem z dźwiękiem? Odpaliłem gierkę i zainstalowałem 1.01- zero dźwięku w grze. Możliwe,że przyczyną jest patch? Trochę się wkur..., nie powiem. Myślałem,że sobie już dzisiaj zasiądę do gry,ale w takich warunkach nie ma z niej żadnej przyjemności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 30 Październik 2012 Pytanie do tych,co już grają- macie może problem z dźwiękiem? Odpaliłem gierkę i zainstalowałem 1.01- zero dźwięku w grze. Możliwe,że przyczyną jest patch? Trochę się wkur..., nie powiem. Myślałem,że sobie już dzisiaj zasiądę do gry,ale w takich warunkach nie ma z niej żadnej przyjemności. U mnie wszystko elegancko. Usuń wszystko i zainstaluj raz jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 30 Październik 2012 A ja właśnie kupiłem zdrapkę 100 zł, a Season Pass jest za 109 zł. Myślę, że poczekam i najwyżej później dopłacę. :happy: EDIT: Ktoś kto zakupił SP niech da znać czy odblokowuje misje dodawane do kolekcjonerek i postacie do multi. Napisze czy SP odblokowal jakies misje z kolekcjonerek , niestety nie dzisiaj bo corka byla w kilku sklepach w Gdansku i niestety gra nie byla jeszcze dostepna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach