TRaCeGuitar 1141 Napisano 18 Maj 2014 (edytowane) Ohh yeah ;D http://www.pssite.com/news-33149-gry_z_serii_digital_devil_saga_moga_trafic_do_europy.html http://www.pssite.com/news-33137-sa_pierwsze_obrazki_z_shining_resonance.html Edytowane 18 Maj 2014 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 18 Maj 2014 (edytowane) Szkoda że Digitale dwa już wymaksowałem , a co do Shining to jestem ciekawy czy w ogóle pojawi się to w zrozumiałym języku, bo bym to chętnie ograł. Shining Force Exa na ps2 był świetnym tytułem a rzeź była niesamowita. Edytowane 18 Maj 2014 przez Strife Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 18 Maj 2014 Kurde digitale jakby odnowili w hd z trofeami to by bylo cos na ps vicie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 18 Maj 2014 Popieram...Shining Force Exa...to była moc. Rzut izometryczny i sieka jakich mało. DDS 1 i 2 też ograłem na Ps2, to były bardzo wymagające gry. Niestety jak zrobiliśmy jeden zły ruch to przeciwnik mógł zdobyć taką przewagę że już do śmierci nie mieliśmy żadnej tury żeby się bronić/atakować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 18 Maj 2014 nie przepadam za takimi klimatami jak w DDD ale trzeba przyznać że gra broniła się systemowo i jako całość bdb giera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 18 Maj 2014 Gra byla jedna z trudniejszych rpgow jakie mialem okazje zagrac. Dark cloud przy nich byl dosc latwy. ja teraz na przemian child of light i dragons crown. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 18 Maj 2014 Pamiętam jak raz podczas walki z bossem użyłem złego ataku. Dzięki temu on dostał dodatkową turę i to już był koniec walki. Przez całe kilka minut tylko on atakował ponieważ wbijał dodatkowe tury itp itd...to była rzeźnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 24 Maj 2014 http://www.pssite.com/news-33298-pierwszy_digital_devil_saga_pojawi_sie_na_psn_ie.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 24 Maj 2014 Oooo bardzo dobra wiadomość, oby działało na psv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 24 Maj 2014 Wątpię, ale i tak obadam, jak przyjdzie pora. Na liście życzeń jeszcze Rogue Galaxy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 1 Czerwiec 2014 Oby to wylądowało w Europie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 2 Czerwiec 2014 Na vicie na bank nie bedzie chyba ze sie ta co teraz wydadza sprzeda dobrze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 2 Czerwiec 2014 Tylko dla 3ds'a gra przeznaczona, ale ograłbym Tales'a taktycznego, mała odmiana by była chociaż. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 2 Czerwiec 2014 Ja musze przyznac ze o wiele lepiej mi sie ogrywa rpgi na malym ekraniku vity niz na ps3. Jak ktos jest fanem gatunku to podejrzewam ze 3ds by byl rownie dobrym zakupem co vita teraz bo sporo pozycji jest do ogrania. A tak swoja droga dragon quest VIII na androida juz mozna kupic w google play za 80zl lol. Cena jak za gre na duza konsole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Czerwiec 2014 Gra warta tej ceny mimo że już swoje lata ma...to taki Skyrim na Ps2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 2 Czerwiec 2014 Moze i by byla jakby wyszla na ps vite ale nie na telefon. Na tel to sobie mozna angry birds zagrac itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 2 Czerwiec 2014 Dlatego ja mam w wersji na Ps2 i albo odpalam sobie na konsoli + tv w oryginalne albo na pcsx2 na kompie podciągnięte do FullHD i bajerami żeby wyglądało lepiej. Mimo że ta gra jest i tak piękna, mimo że minęło już tyle lat. Tak w ogóle...FFIII z NDS'a dostępne jest na steamie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Czerwiec 2014 (edytowane) Pograłem w demko Ragnarok Oddysey i podeszła mi gierka, niby premiera była 30.04.2014r, 119zł na PSN'ie kosztuje, wie ktoś gdzie ten tytuł na chlebak można dorwać w pudełku? Edytowane 7 Czerwiec 2014 przez Strife Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Czerwiec 2014 Chyba tylko via PSS ale głowy nie dam. Ogrywałem pierwszą cześć i było fajnie, szczególnie jak gra się z kimś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Czerwiec 2014 Masz rację, dogrzebałem się i jest tylko cyfrówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 7 Czerwiec 2014 Dzis lub jutro zostanie wydany patch w pelni tlumaczacy Type-0 na jezyk Angielski ! https://twitter.com/SkyBladeCloud Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 7 Czerwiec 2014 No to widzę że będę miał co kupić na Androida ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 7 Czerwiec 2014 Bardzo dobra wiadomość, chyba ostatni final z odrobiną "swojej magii" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 11 Czerwiec 2014 No i mamy remake FFVII od SE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 11 Czerwiec 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach