Mały06061986 0 Napisano 7 Sierpień 2012 No ale jak kliknę dwa razy na daną flagę to pokazuje się 2... Dodam jeszcze że ta gwiazdką pokazuję sie tylko przy fladze która jest zdobyta przez nasza drużynę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 7 Sierpień 2012 a jak wgl dać ten rozkaz? taki ze mnie noob że nawet nie wiem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 7 Sierpień 2012 (edytowane) Nie możliwe ;) W sumie mnie takie coś nie interesuje xD @Jodzio. SELECT :) Edytowane 7 Sierpień 2012 przez kosmala96 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 7 Sierpień 2012 a jak wgl dać ten rozkaz? taki ze mnie noob że nawet nie wiem xD Jak jesteś dowódcą to wciskasz "select" na flagę np. na A ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały06061986 0 Napisano 7 Sierpień 2012 To zna ktos odpowiedż co oznaczają te gwiazdki z liczbami nad flagami jak wydaje rozkaz obrony flagi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deadmau49 437 Napisano 7 Sierpień 2012 Wydaje mi się, że ilość gwiazdek reprezentuje ilość dowódców, którzy wydali rozkaz na tą flagę. Czyli 2 gwiazdki oznaczają, że dwóch dowódców wydało na tą flagę rozkaz itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 7 Sierpień 2012 Mam pytanko :) O co chodzi z tymi liczbami nad flagami, jak jestem dowódcą druzyny to jak wskażę selectem jakiś punkt, to pojawia się zielona gwiazdka i cyfra nad tym punktem jak klikne dwa razy to jest 2 itd. Co to oznacza??? Z góry dzieki za odpowiedź :) Pzdr To pokazuje ile dowódców dało rozkaz na tą flagę ;) Proszę :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woko27 48 Napisano 7 Sierpień 2012 Panowie ukazał się już screen z nadchodzącego DLC End Game http://i.imgur.com/4yB8N.jpg 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 7 Sierpień 2012 Ta :D BF-Caspian-Lamborghini :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 7 Sierpień 2012 Rage quit jak ktoś lakier zarysuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 7 Sierpień 2012 taa, i wpiernicz się takim na minę . zanim bym z respa tym cackiem wyjechał to już by wszystkie flagi były przejęte . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 7 Sierpień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 7 Sierpień 2012 Już kiedyś było ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v82016 1 Napisano 8 Sierpień 2012 Jak będzie następna liga to można się do niej zgłosić czy tylko "wybrani" mogą w nich brać udział? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 8 Sierpień 2012 Chodzi Ci o ligę BF-a na ps3liga.pl ? Jeśli tak to nie jest to liga dla wybranych tylko dla wszystkich ;) Potrzebujesz tylko mieć klan i minimum 12 osób w nim i możecie się zapisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v82016 1 Napisano 8 Sierpień 2012 Aha dzięki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 8 Sierpień 2012 Dla ciekawskich POLSKA 4-0 UKRAINA ;) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 8 Sierpień 2012 Kiedy Wlochy albo Szwecja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mersi 167 Napisano 8 Sierpień 2012 (edytowane) za tydzień chyba Edytowane 8 Sierpień 2012 przez Mersi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 9 Sierpień 2012 Panowie macie problemy z połączeniem online?mnie co chwile wywala;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 9 Sierpień 2012 Czy już wiadomo którego dokładnie posiadacze premium mają dostać ten pakiet bonusowy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosmala96 186 Napisano 9 Sierpień 2012 Jaki pakiet ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 9 Sierpień 2012 Chyba o DLC chodzi kosmala :P Na początku września chyba ma być dla PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 9 Sierpień 2012 Teraz w sierpniu ma być jakiś pakiet bonusowy dla posiadaczy premium.Koledze o to chyba chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 9 Sierpień 2012 Jak się popatrzy na kalendarz to tam jest jakiś pakiet bonusowy dla premium. Pisze tylko że sierpień, ale daty tam niestety dokładnej nie ma, dlatego pytam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach