Skocz do zawartości
cwir

Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

U was też takie lagi ? Wczoraj cięzko było grać, nigdy nie miałem a wczoraj mnie teleportowało :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Magia battlefielda ;)

Jakies pol roku temu - mecz ligowy ;)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

post-48494-1383899574,5713_thumb.jpg

post-48494-1383899592,1789_thumb.jpg

Edytowane przez cyqor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe.

Ja lepszą bekę miałem jak kiedyś chciałem dobić do ziomka na serwer. Niestety z braku wolnych miejsc wylądowałem po drugiej stronie. Mimo to dobrze słyszeliśmy się na head setach. U niech mi nikt nie wciska że ps3 nie obsługuje crosschatu. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie i pewien problem w gry FPS gram od wielu lat jest i zawsze jak dotąd było wszystko ok ale jak kupiłem ostatnio COD Black Ops II nie mogę grac w ta grę , jak gram po chwili zaczyna mi sie kreci w głowie i w gole nie mogę sie skupić na grze bierze mnie delikatnie jakby na wymioty i długo grac nie mogą w tego COD'a przyczyna jest tu specyficzne sterowanie analogiem i dziwne widzenie z pierwszej osoby po przesuwaniu "analogiem patrzenie".  W battlefield 3 mogę grac w niego godzinami czasem gram i nawet po 10 h i wszystko ok w Killozne tak samo a tu w Call of Duty Black Ops II nie mogę grac nie to że z gra jest coś nie tak bo gra jak gra fajna tylko ze ja  grac w to nie mogę. Ma ktoś  tez takie same lub podobne problemy ? Co to może być? ( po skoczeniu grania muszę odczekać jakąś 1 h aby wrócić w pełni do siebie bo dziwnie się czuje )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie i pewien problem w gry FPS gram od wielu lat jest i zawsze jak dotąd było wszystko ok ale jak kupiłem ostatnio COD Black Ops II nie mogę grac w ta grę , jak gram po chwili zaczyna mi sie kreci w głowie i w gole nie mogę sie skupić na grze bierze mnie delikatnie jakby na wymioty i długo grac nie mogą w tego COD'a przyczyna jest tu specyficzne sterowanie analogiem i dziwne widzenie z pierwszej osoby po przesuwaniu "analogiem patrzenie". W battlefield 3 mogę grac w niego godzinami czasem gram i nawet po 10 h i wszystko ok w Killozne tak samo a tu w Call of Duty Black Ops II nie mogę grac nie to że z gra jest coś nie tak bo gra jak gra fajna tylko ze ja grac w to nie mogę. Ma ktoś tez takie same lub podobne problemy ? Co to może być? ( po skoczeniu grania muszę odczekać jakąś 1 h aby wrócić w pełni do siebie bo dziwnie się czuje )

Masz astygmatyzm, chcesz widzieć więcej, poczytaj tu i tam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem teraz o tym ale chyba tego nie mam co prawda na lewe oko słabo widzę ale ogólnie to ja widzę wszystko wyraźnie nie nosze okularów itp myślałem też o przyzwyczajeniu sie do danej gry FPS chyba ciężko mi jest się przestawić od razu na grania w inna grę FPS no i może też ma jakiś wpływ to że jestem leworęcznym graczem mam analogi przestawione ale nie jestem mańkutem pisze prawa ręką

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam koleżankę która ma podobny problem, w niektóre gry nie może grać właśnie przez astygmatyzm, są różne rodzaje tej przypadłości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co się ostatnio dzieje z tym BF3, spadochron się nie otwiera, jak bym nie wciskał krzyżyk, snajperki nie można ustawić na dwójnogu, po dodaniu tłumika ładnie się na nim ustawia, a bez tłumika nic z tego, tylko po co mi tłumik w SV98.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie i pewien problem w gry FPS gram od wielu lat jest i zawsze jak dotąd było wszystko ok ale jak kupiłem ostatnio COD Black Ops II nie mogę grac w ta grę , jak gram po chwili zaczyna mi sie kreci w głowie i w gole nie mogę sie skupić na grze bierze mnie delikatnie jakby na wymioty i długo grac nie mogą w tego COD'a przyczyna jest tu specyficzne sterowanie analogiem i dziwne widzenie z pierwszej osoby po przesuwaniu "analogiem patrzenie".  W battlefield 3 mogę grac w niego godzinami czasem gram i nawet po 10 h i wszystko ok w Killozne tak samo a tu w Call of Duty Black Ops II nie mogę grac nie to że z gra jest coś nie tak bo gra jak gra fajna tylko ze ja  grac w to nie mogę. Ma ktoś  tez takie same lub podobne problemy ? Co to może być? ( po skoczeniu grania muszę odczekać jakąś 1 h aby wrócić w pełni do siebie bo dziwnie się czuje )

Moze dlatego ze BF3 ma 30 fps-ów a call 60. I ci to za szybko lata bo sie przyzwyczailes do wolnego battlefielda?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to bym radził do jakiegoś lekarza się udać :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.
Mam pytanie. Opłaca się jeszcze kupić bf3  ? Kolega mówił mi że teraz już są puste serwery,nie wiem ile w tym jest prawdy więc proszę o radę : P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Identyczny tekst zamieściłeś jakiś czas temu na BC2 i jak na moj  gust dostałeś odpowieć, więc albo masz w tym jakiś ukryty i dla mnie niezrozumiały cel, albo robisz nas za Huja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam pytanie. Opłaca się jeszcze kupić bf3  ? Kolega mówił mi że teraz już są puste serwery,nie wiem ile w tym jest prawdy więc proszę o radę : P

serwery wciąż pełne i podejrzewam, że jeszcze długo będą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdy kupię zwykłego bf3 to np. będę mógł grać z ludźmi, którzy mają dodatek "Powrót do Karkand" albo jakieś inne edycje ?

Edytowane przez GoodSnoopy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No grać będziesz mógł , ale na mapach z podstawki. Jeśli chcesz pograć na dodatkowych mapach proponuję pakiet premium.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem już bf3 ale nie mam dodatków. Pobrałem online pass za darmo ale nie mogę grać online bo nie mam tych wszystkich rzeczy. Co mam zrobić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem już bf3 ale nie mam dodatków. Pobrałem online pass za darmo ale nie mogę grać online bo nie mam tych wszystkich rzeczy. Co mam zrobić ?

Dołączać do serwerów bez map z dodatków?

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co zawiera ta Ultimate/Premium Edition czego nie ma podstawka, jakie dlcki? I czy opłaca się je kupić osobno czy lepiej od razu "ze wszystkim"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Premium zawiera wszystkie dlc. Nie wiem jak teraz z cenami ale bardziej opłacało się kupić premium niż każde dlc z osobna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam oryginalnego bf3 na PC z wykorzystanym kodem online-pass. Czy dobrze słyszałem, że EA zniosło te kody? Czy będę mógł sprzedać tego bfa i osoba, która go kupi będzie mogła grać normalnie multiplayer ? Leży mi to na półce i się kurzy a w samego bf'a gram na ps3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Da rade.ogarnąć sterowanie na PS3? Trudne jest?

Jest promocja 30zl na psstore i zastanawiam się nad kupnem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi