jodzio 197 Napisano 26 Luty 2014 (edytowane) Ziomeczki jeśli myślicie o premium to od dziś macie promocję - 99zł ;) Oczywiście BF3! Edytowane 26 Luty 2014 przez jodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 26 Luty 2014 PremiumBf4 na ps3 za 99 zeta ? Gdzie? Dawaj lynka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 26 Luty 2014 Tylko BF3 na PS3 okoni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 26 Luty 2014 W dniu 26.02.2014 o 16:12, okoni napisał: PremiumBf4 na ps3 za 99 zeta ? Gdzie? Dawaj lynka! ha okoni chciałbyś bf4 :P Promocja jedynie obejmuje BF3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 26 Luty 2014 Heh, oczopląs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojti99 23 Napisano 26 Luty 2014 Elegancko się złożyło z tą promocją :) We wszystkie dodatki grają ludzie ciągle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 26 Luty 2014 Okoni taka promocja na bf4 za jakies 2 lata :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 26 Luty 2014 (edytowane) W dniu 26.02.2014 o 17:54, Wojti99 napisał: Elegancko się złożyło z tą promocją :) We wszystkie dodatki grają ludzie ciągle? Grają. Back to Karkand i End Game, czy TDM i Dominację na Close Quaters niemal na okrętkę, a na serwery z resztą można spokojnie wbić wieczorami, późnym popołudniem i w weekendy. Ja sam więcej czasu spędzam w sumie na mapach z DLC, niż z podstawki. W promocji jest natomiast jedynie Battlefield 3 Premium, ale nadal wychodzi drożej, niż pudełkowa wersja chociażby z Avansa. Czyli można spodziewać się napływu nowych graczy, dobrze że teraz się zdecydowałem na BF3 :). Kusi mnie też BC2 jak cholera - za pierwszym razem nie mogłem się wkręcić, poza tym z chęcią pograłbym w Vietnam. 49zł to chyba okej deal - poczekam jeszcze do marca. Edytowane 26 Luty 2014 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spaidi 0 Napisano 27 Luty 2014 tez zainteresowalem sie ta promocja BF3 na PSN, moje pytanie co do wersji jezykowej. Jest w jezyku PL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojti99 23 Napisano 28 Luty 2014 Jest. Napisy+dubbing. A w Dogrywkę jest z kim zagrać? Bo patrzyłem w wyszukiwarce serwerów i może na jednym grali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 28 Luty 2014 Podstawowe mapy + close quorters. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 28 Luty 2014 (edytowane) W dniu 28.02.2014 o 06:48, Wojti99 napisał: Jest. Napisy+dubbing. A w Dogrywkę jest z kim zagrać? Bo patrzyłem w wyszukiwarce serwerów i może na jednym grali. Jest. Jak mówiłem - więcej ludzi gra w DLC popołudniami i wieczorami. Wczoraj spokojnie dało się wbić na niemal pełne serwery dla Szturmu i Podboju na Dogrywce, na osobny serwer z samymi mapami z różnych DLC oraz na Szabrownika na Dogrywce. Przez te promocje pewnie więcej graczy się pojawi. Edytowane 28 Luty 2014 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RockOfficial 0 Napisano 6 Kwiecień 2014 Jeżeli ktoś chce pograć to dodać mnie PSNid: RockOfficial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kciukers 0 Napisano 25 Kwiecień 2014 Id: kciukers , 15 lat , headset , po mutacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 5 Maj 2014 Jak zdobyc odblokowac pistolet maszynowy M5K ( MP5K?) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 5 Maj 2014 (edytowane) Musisz mieć dlc Walka w zwarciu. I tam wykonać zadanie: ubić 100 typa z pistoletów maszynowych i być w pierwszej piątce w Mistrzu Broni. Edytowane 5 Maj 2014 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Maj 2014 W dniu 5.05.2014 o 13:31, ps_3 napisał: Jak zdobyc odblokowac pistolet maszynowy M5K ( MP5K?) ?byla to moja ulubiona bron w bf3 :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 5 Maj 2014 Broń dla noobów :D ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Maj 2014 Dlatego z nia grałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 5 Maj 2014 (edytowane) kupie ten dodatek walka w zwarciu ma ktos na sprzedaz? Kosztuje 60zl nie chce tyle dawac za jakis dodatek aby tylko miec ta bron bo te mapy mi nie sa potrzebne, nie da sie inaczej zdobyc tej broni? Spoznilem sie z tym dodatekiem prawie rok bo rok temu byl dawany za darmo w ramach E3 Edytowane 5 Maj 2014 przez ps_3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Maj 2014 Zawsze mozesz podniesc ta bron z ciała lezacego wroga :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 5 Maj 2014 Tak do tej pory robilem ale to bez sensu jest bo malo gra osob ta bronia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Maj 2014 Pozostaje kupic dodatek, albo za pare zl wiecej premium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 6 Maj 2014 Przeciez walka w zwarciu byla za darmo do pobrania jakis czas temu:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 6 Maj 2014 Premka teraz chyba tylko 100 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach