Amvelian 0 Napisano 23 Maj 2015 A jak ma się sytuacja z ilością graczy ? bo nie ukrywam że z przyjemnością online BF3 bym zakosztował :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Maj 2015 Bf3stats.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amvelian 0 Napisano 23 Maj 2015 Dziękuje ślicznie kakaroto :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 11 Grudzień 2015 posiadam ps4 już od chwili premiery. Ale ze względu na płatny multi i mało interesujących mnie gier zaczynam wracać myślami do PS3.. Tylko to było tak dawno i nie pamiętam jak to było.. Warto jeszcze kupić PS3 dla BF3/BF4?? Czy moje oczy przetrwają regres graficzny.. Czy może lepiej zostać na PS4 i dalej kupować PS+ i czekać na The Division i nowego BF5. A może lepiej kupić PC.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 12 Grudzień 2015 Panowie mam pytanko odnośnie promocyjnych cen BF3 z PSStore.Do kupienia okazyjnie to: https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/battlefield-3-premium-edition-psn-dd-sku/cid=EP0006-NPEJ00006_00-B000000000000011Coś mi tu brzydko pachnie, jakieś dziwne literki w nazwie i że niby to gra + wszystkie 5 dużych dlc za tą cenę?No i czym to się np różni od zdecydowanie droższego tego czegoś? https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/addons/battlefield-3-premium/cid=EP0006-BLES01275_00-BF3PREMIUM000000 Jakby ktoś wiedział to będę wdzięczny za cynk co brać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 13 Grudzień 2015 Jest napisane, że to całość, więc powinna być całość. Stare gry na PS3 w promocjach często są strasznie tanie. To drugie to samo premium. Spora różnica w cenie wynika z tego, że są to dwie różne promocje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 13 Listopad 2020 Cześć Ktoś wie coś na temat wyłączenia serwerów w BF3 i BF4? Czy będą przywrócone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach