Kisiel49 10 Napisano 30 Marzec 2012 (edytowane) ... eee... jeżeli chodzi o wynajmowanie serwrów o jest bez sensu... Za każdym razem kiedy wchodze na wynajęty serwer (polaków) Nigdy nie ma równowagi! Dzisiaj grałem na serwerze Lol'a i co? Jak oni zaczynali obrywac od swoich to uciekali do swoich (m. in. kosmala, który był u mnie) I co się z tym skończyło? 100% r*chanie respa przez wroga. Po prostu - nie masz swojego sqadu? Nie wchodź na takie serwy... PS. Też wyszedłem w pewnym momencie, bo już wytrzymać nie mogłem. PS.2 - Chyba zaczne częściej na wasz serw wchodzić Tomo. Edytowane 30 Marzec 2012 przez Kisiel49 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 30 Marzec 2012 To co piszesz świadczy nie najlepiej o ekipie z którą grałeś a nie o serwerze :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 30 Marzec 2012 (edytowane) Oj no.. :) Wku*wili mnie bo jakis typ mnie szotganem dedł, a jest only knife, to chciałem się odegrac, ot co. A tak poza tym, to byłem z Tobą w drużynie ;p Ciebie nie dedłem ;p Edytowane 30 Marzec 2012 przez szyma45 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 30 Marzec 2012 ... Chyba zaczne częściej na wasz serw wchodzić Tomo. Nie będę tu sobie reklamy robił bo nie o to chodzi ale jak nam "germańscy oprawcy" robili z dupy jesień średniowiecza to jeden z nich, notabene mój kuzyn pochodzenia polskiego przelazł na naszą stronę żeby wyrównać szansę i urozmaicić zabawę. Po lekkim zbilansowaniu rozgrywki wrócił na swoją stronę. Finalnie i tak dostaliśmy wpierd*l ale co tam, fun był przez całą rundę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 30 Marzec 2012 Kazdy idzie do swoich jak jest okazja. Tez bym przeszedl na druga strone jakbym widzial,ze jest miejsce i znajomi z klanu graja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 30 Marzec 2012 Nawet kosztem zeszmacenia ciekawej rundy? Rozumiem zwiewanie do swoich na totalnym randomie, ale na prywatnym polskim serwerze to już nie kapuje zaburzania równowagi dla samego bycia wśród kumpli ... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 30 Marzec 2012 Oj no.. :) Wku*wili mnie bo jakis typ mnie szotganem dedł, a jest only knife, to chciałem się odegrac, ot co. A tak poza tym, to byłem z Tobą w drużynie ;p Ciebie nie dedłem ;p Ale widzialem jak pajacowales z ump bo stalem na gorce. A potem inny idiota wzial jakas krowe (chyba m249) i pakowal non stop. Tak czy inaczej ludzie potrafia sie ogarnac i kupe zabawy mam na takim serwie gdzie kazdy macha przed nosem nozykiem ;P A jak admin jest to wgle kazdy kto kogos zabije = ban do nastepnej rundy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 30 Marzec 2012 Spoko, spoko, to tak na próbę, a zupełnie przypadkiem trafiłem na Ciebie i Mationa na tym serwie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel49 10 Napisano 30 Marzec 2012 Rozumiem zwiewanie do swoich na totalnym randomie, ale na prywatnym polskim serwerze to już nie kapuje zaburzania równowagi dla samego bycia wśród kumpli ... Właśnie o tym mówiłem w swoim "wyżaleniu" się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 30 Marzec 2012 Oj no.. :) Wku*wili mnie bo jakis typ mnie szotganem dedł, a jest only knife, to chciałem się odegrac, ot co. A tak poza tym, to byłem z Tobą w drużynie ;p Ciebie nie dedłem ;p Mnie dedłeś -,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 30 Marzec 2012 hahah :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szyma45 103 Napisano 30 Marzec 2012 Mnie dedłeś -,- Oj tam, oj tam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 30 Marzec 2012 Nie będę tu sobie reklamy robił bo nie o to chodzi ale jak nam "germańscy oprawcy" robili z dupy jesień średniowiecza to jeden z nich, notabene mój kuzyn pochodzenia polskiego przelazł na naszą stronę żeby wyrównać szansę i urozmaicić zabawę. Po lekkim zbilansowaniu rozgrywki wrócił na swoją stronę. Finalnie i tak dostaliśmy wpierd*l ale co tam, fun był przez całą rundę u nas na serwerze jak jesteśmy(admini) staramy się równierz balansowac serwa (przeżucamy orzełki w pierwszej kolejnosci) do drugiego teamu ale nie udaje się to w 100 % żeby było równo . ale dzisiaj wszedłem na serwa (nie było żadnego admina) totalny rozpierdziel pojednej stronie orzełki po drugiej ani jednego musiałem porządek zrobic :laugh: bodajże jak przerzucasz człowieka do drugiego teamu to pokazuje mu się wiadomośc zostałeś zabity przez admina :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonBilson 29 Napisano 30 Marzec 2012 Wg mnie patch oslabil tak bronie ze liczy sie skill a nie staty broni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMAFIA_PLxDJ 108 Napisano 30 Marzec 2012 (edytowane) n Wg mnie patch oslabil tak bronie ze liczy sie skill a nie staty broni niektóre osłabił niektóre wzmocił szotgany są takie mocne że bania mała (wszystkie) chodzi mi o strzałkową i śrutową amunicje ja sam narazie biegam tylko z szotganem żeby nieśmiertelnk odblokowac Edytowane 30 Marzec 2012 przez xMAFIA_PLxDJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 30 Marzec 2012 Nawet kosztem zeszmacenia ciekawej rundy? Rozumiem zwiewanie do swoich na totalnym randomie, ale na prywatnym polskim serwerze to już nie kapuje zaburzania równowagi dla samego bycia wśród kumpli ... Człowieku, nie grałeś a się udzielasz. Wyjebało od nas 3 na druga stronę, przez co było 7:10, do tego podjebali 2 heli z lotniskowca i to jest ciekawa runda - lav + amtrack vs 3 heli + 2 t90? Balans był wtedy zachwiany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Babka 18 Napisano 30 Marzec 2012 Z tego co czytam warto dołączyć do takiego serwa na nożyki. Czasem widziałem was na serwerach, a szczególnie Ciebie xMAFIA_PLxDj, taki poziom rzuca się w oczy :) A co do strzelb, macie racje są o wiele mocniejsze, i tak przeważnie grałem 870tką ale teraz Sajga zamiata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iceice33 3 Napisano 30 Marzec 2012 (edytowane) Odkąd zagrałem dziś na metro na 1750 ticektów nie zagram na niczym innym normalnie rzeźnia i nawet prowadziłem przez dłuższy czas ale musiałem wyłączyć konsolę edit: u mnie heat seekery też nie unieruchamiają za 1 serią nwm co jest grane... Edytowane 30 Marzec 2012 przez iceice33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 30 Marzec 2012 edit: u mnie heat seekery też nie unieruchamiają za 1 serią nwm co jest grane... Niestety jest jeszcze gorzej bo JEŚLI FAKTYCZNIE ZADADZĄ OBRAŻENIA to owszem - 2 HSy w celu = disable, tyle że teraz poprawnie działają raz na 3-4 przypadki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 30 Marzec 2012 Człowieku, nie grałeś a się udzielasz ... Pytanie było ogólne, nie odnosiłem się w nim do Waszej konkretnej rundy, czysta hipoteza Człowieku! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iceice33 3 Napisano 30 Marzec 2012 Niestety jest jeszcze gorzej bo JEŚLI FAKTYCZNIE ZADADZĄ OBRAŻENIA to owszem - 2 HSy w celu = disable, tyle że teraz poprawnie działają raz na 3-4 przypadki. Właśnie odnośnie tego to zauważyłem jak namierzam i strzelam to rakiety lecą i trafiają w cel ale zero markerówi chyba obrażeń w jety mam tak cały czas niestety.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 30 Marzec 2012 (edytowane) Nawiązując do tematu (i podobnie jak Tomo nie pije tu do nikogo konkretnego) to zauważyliście że jak ktoś to ładnie określił, "cyfrowa dżuma" zawsze wymiata najpierw orzełki? I potem PRO GEJMERZY pokazują sobie nawzajem wyniki po 40:1 ale już rzadko kiedy raczą wspomnieć że od połowy był total rape fest na świeżakach... Ile razy mnie przez szybką grę ostatnio podłączyło do prywatnego serwera gdzie sytuacje wygląda tak: Kanały/150:400 dla Rosjan/w USA 1, góra 2 orzełki reszta nie przekracza 15 lvlu/w RU jak, ku***wa w ptaszarni - orły z góry na dół/ co się dzieje na mapie chyba nie muszę pisać. Edytowane 30 Marzec 2012 przez Danny Boy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 30 Marzec 2012 do czego to doszlo ze javelinem mozna sciagnac vipera na 1 strzala ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 30 Marzec 2012 (edytowane) A widok jak na bazarze wybiega ci chmara ludu z dzidami, usmialem sie jak bieglem przed typem, wyskoczylo z 7 osob na alejke a on dzida do tylu Polecam bo mozna sie niezle przy tym usmiac i pograc for fun Bardzo możliwe że to byłem ja. :crazy: No kurde, biegniesz z C do B i nagle sunie na ciebie 12 chłopa z kosami. Tył zwrot i wrotki! :banana: A co do Metra 1750 ticketów... godzinę temu skończyłem jedną rundę, która trwała ponad półtorej godziny! Przy 500 ticketach zaczęło mi się kręcić w głowie. :P Zrobiłem też ponad godzinny Bazar na serwie PSX Extreme, nawet zgarnąłem dogtaga Fenixa. :D Edytowane 30 Marzec 2012 przez Rokkyu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 30 Marzec 2012 Po tych 4 dniach musze stwierdzic, ze patch jak dla mnie na ogromny plus!!! Gra mi sie rewelacyjnie, jak nigdy. Faktem jest, ze wiele broni stalo sie malo grywalne, ale mam swoje setupy, ktore sprawdzaja sie wysmienicie. Jesli ktos bylby zainteresowany to: Assault: AEK971 M26 MASS ze srutem (na zmiane z M320) Defibrylator Amunicja druzynowa Taki setup robi poprostu rzeznie na mapie. Na dalszy dystans i kilku wrogow jest AEK, ktore pozostalo genialna bronia, a w budynkach i ciasnych korytarzach swietnie prawdza sie MASS, ktory jest chyba najmocniejszym shotgunem w grze. Na wieksze mapki biore granatnik M320, szczegolnie na sekwane, na ktorej trzeba troche czyscic budynki z zewnatrz. Engineer: AKS 74u (na zmiane z A91) Javelin (lub stinger na smigla) spawarka Ladunki druzynowe Zarowno AKS jak i A91 kosza niesamowicie, praktycznie bez zmian po patchu. Javelin jak wiadomo robi masakre jesli chodzi o pojazdy, a ze osobiscie nie przepadam za pojazdami, to tymbardziej ciesze sie ze tak go wzmocnili. Ladunki druzynowe daja mi poprostu wiecej rakiet. Support: M1014 z amunicja strzalkowa (masakra!!!!!) Claymore na zmiane z C4 Ammo Przygwazdzanie druzynowe na zmiane z kamizelka Po patchu shotguny staly sie grywalne bez odlamkow, i taki np M1014 ze strzalkami robi poprostu masakre na bliski/blisko-sredni dystans. Za LMG nigdy nie przepadalem, wiec tymbardziej po patchu, od kiedy w trakcie serii mozna zamiast wroga ustrzelic nimi ptaka na niebie, przestalem calkowicie ich uzywac. Recon: M98B czujka ruchu radio respawnu ammo druzynowe Rzadko ostatnio gram sniperem, wiec nie mam co o tej klasie napisac. Pierwsze dni byly ciezkie, ale od wczoraj moje statystyki drastycznie skoczyly do gory. Wybrane setupy sprawdzaja sie idealnie, i gra mi sie naprawde super. Takze z calego serca doradzam wszystkim ktorzy maja problemy z graniem po patchu przelkniecie sliny, poszukanie swojego setupu i napewno bedzie dobrze. Musi byc ;) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach