Nath_147 267 Napisano 19 Maj 2014 To źle ci się rzuciło, bo ma mieć 5 odcinków, taki opis widnieje w seasson pass, pewnie na krótko przed premiera dodaja nowe trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 19 Maj 2014 W samej grze przy wyborze odcinka również widnieje 5 pozycji, więc chyba nie ma powodów do paniki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 19 Maj 2014 Ma mieć pięć odcinków, a najnowszy (3) jest świetny. :) Podobnie zresztą jak drugi. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kepasagetebese 9 Napisano 1 Czerwiec 2014 kupiłem właśnie sezon 1 z promocji, ale nęka mnie jedno pytanie. Czy tylko u mnie są takie ściny podczas grania, jakby konsola nie dawała rady, dosłownie 1-2 sekundowe zatrzymania ekranu, co chwila w ważniejszych momentach. Nie żeby mi to jakoś bardzo doskwierało, ale wkurza trochę jak dzieje się coś ważnego, a ty słyszysz tylko dźwięk,, a obraz stoi w miejscu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 1 Czerwiec 2014 Nie tylko u ciebie, to wina gry a nie konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Czerwiec 2014 No wiesz GOTY i te sprawy 10/10 od każdego A tak serio to technicznie ta gra jest totalnym crapem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kepasagetebese 9 Napisano 1 Czerwiec 2014 No cóż, trzeba to przełknąć. Dobrze, że ta gra fabułą stoi. Mimo to przekonałem się do ich produktu i wiem teraz, że na 100% wezmę od nich Grę o tron. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Czerwiec 2014 Gdyby nie fabuła, to ta gra bardzo szybciutko z GOTY przeszłaby na COTY (Crap of the year) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 1 Czerwiec 2014 Dla jednych grafika jest najważniejszą składową w ocenie gier. Dla innych fabuła. Dla innych technikalia czy gameplay. Faktycznie - ta gra fabułą stoi i reszta jest przeciętna... Jednak ta fabuła wynagradza wiele minusów. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 1 Czerwiec 2014 (edytowane) Czy tylko u mnie są takie ściny podczas grania, jakby konsola nie dawała rady, dosłownie 1-2 sekundowe zatrzymania ekranu, co chwila w ważniejszych momentach. To taki dodatkowy zabieg od TTG mający na celu dodatkowe budowanie napięcia :P A tak na serio ścinki obrazu są nieodzowną częścią gier od TTG. Wszyscy skupiają się na świetnie poprowadzonej fabule w ich grach, dlatego nikt nie zwraca większej uwagi na zgrzyty techniczne, a nawet jeśli je zauważa to zaraz i tak wybacza im tą "drobną" niedoróbkę :) PS. Przed "Grą o tron" spróbuj jeszcze "The Wolf Among Us" (po za drugim sezonem TWD oczywiście). Edytowane 1 Czerwiec 2014 przez Dilerus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Czerwiec 2014 Na PS4 już im raczej nie wybaczą jak wydadzą takiego samego technicznego bubla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 2 Czerwiec 2014 Panowie, była już jakaś promocja na cały drugi sezon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 24 Czerwiec 2014 Ukończyłem właśnie pierwszy sezon i widzę, że były do niego jakieś dlc ale na 24 stronach tematu ciężko będzie znaleźć takową informację więc zapytam. Warto kupić dlc czy lepiej w drugi sezon się pakować? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 24 Czerwiec 2014 DLC "400 days" opowiada historie kilku nieznanych wcześniej postaci i mimo, że nie ma (w zasadzie) żadnego powiązania z główną fabułą TWD to według mnie jest warty ogrania - szczególnie jeśli podobał Ci się pierwszy sezon i jesteś przekonany co do zakupu drugiego sezonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 24 Czerwiec 2014 Gralem w dodatek zacny, lecz bardzo krotki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 24 Czerwiec 2014 Ukończyłem właśnie pierwszy sezon i widzę, że były do niego jakieś dlc ale na 24 stronach tematu ciężko będzie znaleźć takową informację więc zapytam. Warto kupić dlc czy lepiej w drugi sezon się pakować? :) Jeśli to kwestia wyboru to zdecydowanie sezon drugi, ale dodatek jest na tyle fajny, że warto zakupić jedno i drugie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 24 Czerwiec 2014 Postaci z DLC przewijają się w drugim sezonie. IMHO warto najpierw brać DLC do jedynki (przedstawia historię różnych osób na przestrzeni 400 dni od wybuchu epidemii) a potem wskoczyć w drugi epizod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Czerwiec 2014 Cena tak kusząca że raczej zakupię. Jedyny dylemat czy grać w 3 epizody czy czekać na całość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 25 Czerwiec 2014 Drugi sezon tańszy na ps3 niż na vicie. Czy technicznie nadal to ta sama padaka, co w pierszym i tym, czym uraczyli nas w The wolf among us (pytajnik). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 25 Czerwiec 2014 W wolfa co prawda jeszcze nie grałem więc nie porównam, ale tak, spadki fps-ów, przycinki są niestety na porządku dziennym, technicznie poziom pierwszego sezonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 26 Czerwiec 2014 (edytowane) Jak ktos ma niemieckie konto, to jest przecena za season pass 8.99 € na vite i 5.84 € na ps3 :) Edytowane 26 Czerwiec 2014 przez wili23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Czerwiec 2014 Wszędzie jest przecena. Właśnie zaciągam 24,30 za cały sezon. Przecież to jak za darmo, tym bardziej że podwyższyli przelicznik i regularna cena to 84zł 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 26 Czerwiec 2014 Za taką cenę to grzech nie kupić. Teraz niech przecenią Wolfa i będę zachwycony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 26 Czerwiec 2014 Też biorę sezon passa, dotychczas bralem osobno każdy odcinek nauczony, więc będę kosztowo jeden odcinek do przodu. Podbijam pytanko o działanie na vite? Jest tak samo kiepsko jak z pierwszym sezonie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Czerwiec 2014 Wolf już był za 27,90 w okolicach wielkanocy Przy tej promocji nie jest się jeden odcinek do przodu tylko za cenę jednego odcinka z małą górką mamy cały sezon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach