Skocz do zawartości
ONE

Sleeping Dogs

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie pytanko oglądałem gameplay i parę innych filmików gdzie ludzie grają w tą grę bardzo mi się spodobała, na allegro kosztuje ona 175zł :) czy jest warta tych pieniędzy ??? Pozdrawiam.

Jak najbardziej .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misje są jakieś ciekawe? bo z game play na you tube jedno i to samo tzn jakiś pościg, potem bijatyka na pięści albo strzelanie i tyle, wszystkie misje wyglądają tak samo, mógłby ktoś opisać albo przesłać filmik z jakąś ciekawą misją?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W każdej grze wszystko sprowadza się do pewnego schematu. Tyle że zawsze ma to inny cel i scenariusz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno jest demo na PSN więc możesz sam się przekonać.

Jeśli lubisz serię GTA,RDR itp. i sandboxy to warto, ale jak masz możliwość sam się przekonaj.

Edytowane przez shemaforash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misje są jakieś ciekawe? bo z game play na you tube jedno i to samo tzn jakiś pościg, potem bijatyka na pięści albo strzelanie i tyle, wszystkie misje wyglądają tak samo, mógłby ktoś opisać albo przesłać filmik z jakąś ciekawą misją?

Większość misji opiera się na podobnym założeniu, ale cała ich otoczka jest na tyle ciekawa i wciągająca, że nie powoduje znudzenia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze mi ktos pomóc ? Do platyny brakuje mi paru osiagniec i nie wiem wgl jak lub gdzie je wykonac : Zabijanie po cichu ( od tylu dwa razy kółko ) gdzie takie cos wgl robic lub w jakiej misji ? Zabijanie w sposób parkour - rowniez nie mam pojecia gdzie i jak . Porwania - mam 13 potrzebuje 20 ale nawet nie wiem na czym to polega . Prosilbym o odp tych co juz maja platynke .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno ukończyłem wątek główny. Zakończenie mogło być lepsze ale bardziej spodziewałem się innego.

Edytowane przez Maxiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabijanie po cichu - to chyba można robić na przechodniach.

Zabijanie w sposób parkour - ja to robiłem w świątyni na mnichach. Ślizg przez murek i wciskasz :square: i jeszcze można to zrobić przez kopnięcie od ściany - wbiegasz na ścianę i też :square:

Porwania - Np jak widzisz jadącą furgonetkę z taką pomarańczową(chyba) ikonką to możesz ją uprowadzić. Jedziesz za samochodem przytrzymujesz :x: wtedy Wei się wychyli przez drzwi i pojawi się taka strzałka, która jak podjedziesz na odpowiednią odległość zmieni kolor na zielony to wciskasz znowu :x: i już samochód jest twój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam takie pytanko oglądałem gameplay i parę innych filmików gdzie ludzie grają w tą grę bardzo mi się spodobała, na allegro kosztuje ona 175zł :) czy jest warta tych pieniędzy ??? Pozdrawiam.

skoro lubisz klimaty typy GTA 4, SAINTS ROW (duży świat, i "hulaj dusza" mam na myśli zupełną swobodę, a przy tym świetną akcję (napady, pościgi i niezłe wpierdy) to brał bym w ciemno (nie jest to może tak realistyczne jak GTA, ale jest bardzo mocnymk onkurentem)

"brałbym"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazłem broń przez przypadek juz na początku gry,Wei schował za pasek

ok,po jakims czasie wyjąłem łom z samochodu w celu pogadania z paroma typami i broń znikła

nie znalazłem jej koło samochodu ani za paskiem

ktoś wie dlaczego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepadła. Taka już jest gra.

to co-później jak znowu znajdę broń i będę chciał użyć np łomu to broń przepadnie??

trafiłem na kolesi odnośnie hakowania kamer co wszyscy mają broń, to czym mam ich załatwić?złym słowem?

słabo klnę po kantońsku;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli trafiłeś na tych kolesi w kanałach, to porozglądaj się dobrze - broń powinna tam być...

Pistolet można schować do gaci - naciśnij strzałkę w dół...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli trafiłeś na tych kolesi w kanałach, to porozglądaj się dobrze - broń powinna tam być...

Pistolet można schować do gaci - naciśnij strzałkę w dół...

no właśnie miałem w gaciach-pojawiła się ikona pistoletu ze strzałką w dół

schował z tyłu za pasek

ale jak wziąłem lewarek z bagażnika broń znikła pojawił sie lewarek i gnata nie odnalazłem

a goście to nie kanały-stoją koło muru ,skrzynie wszędzie są podskoczyłem do nich na pewniaka i szybki odwrót był:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłem tą kamere. Pistolet leżał obok skrzyni. Potem przyjechała policja i zaczął się mecz Policja vs Triada. A ja wykorzystałem sytuacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi Ci o ten zaułek po schodkach to pistolet leży na pierwszej skrzyni. Jeśli wymaga tego sytuacja to broń zawsze gdzieś leży w pobliżu. Jak się nie uda znaleźć to można też spróbować na Rambo. Powalić kogoś przeskakując przeszkodę i go rozbroić, potem się gdzieś ukryć i można prowadzić ostrzał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za odpowiedzi:)

dam sobie z nimi radę-zbulwersowało mnie tylko, że broń jest rzadka a jak juz jest to znika jeśłi wybierzesz pałke albo lewarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo gra nie jest nastawiona na strzelanie, tylko kopanie przeciwników ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo gra nie jest nastawiona na strzelanie, tylko kopanie przeciwników ;)

i słusznie-gra jest ciekawsza

na 3 poz.odblokowały mi się kaplice plus te zielone bożki

czy info o skrytkach sie odblokowywuje też?

nie rozumiem po co przy otwartych przeze mnie wcześniej skrytkach stoją ponownie kolesie-nie mają juz czego chronić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak umówisz się z Ilyaną która uprawia parkour, odblokujesz skrytki na mapie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i słusznie-gra jest ciekawsza

na 3 poz.odblokowały mi się kaplice plus te zielone bożki

czy info o skrytkach sie odblokowywuje też?

nie rozumiem po co przy otwartych przeze mnie wcześniej skrytkach stoją ponownie kolesie-nie mają juz czego chronić

Bo gdyby nie oni, to okazało by się, że między misjami możesz zaliczyć ;) tylko spacerujących po ulicach ludzi...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szybko szybko warty jest ten sleeping dogs tych 160zl? bo mogę kupić za tyle,szybka odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem SD na Muve (z kodem), ale kupiłbym tą grę i za pełną cenę - jest tego warta jak mało która ostatnimi czasy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi