TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Grudzień 2012 Tak sobie gram i gram i dochodzę do wniosku, że największym plusem gry jest ścieżka dźwiękowa. Naprawdę świetne kawałki można usłyszeć. Natomiast w grze jest sporo dziwnych bugów. O których bugach mówisz? XD o pływaniu łódką po autostradzie ?XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 20 Grudzień 2012 tego akurat nie uświadczyłem, ale przykładowo rozmawiam z jakimś NPC zaczynając misję, a jego potrąca taxi i oczywiście nikt sobie nic z tego nie robi. pewnego razu nawet jeden osobnik zaklinował się w ścianie i zaczął wywijać breka densa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Grudzień 2012 Ja raz strzelałem się z bandziorami a tu mi karetka przyjezdza i ich ożywiac zaczyna XD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 20 Grudzień 2012 Karetka często przyjeżdża :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 24 Grudzień 2012 (edytowane) Grę w sumie skończyłem i jestem rozczarowany ilością bugów i w sumie kiepskiej fabuły. Niestety dla mnie to nie to czego oczekiwałem. Edytowane 24 Grudzień 2012 przez stey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 25 Grudzień 2012 Jestem trochę zawiedzony grą. Nie wiem w sumie czego się spodziewałem, ale jakoś mi mało. Gra jest oczywiście bardzo fajna, ale brakuje jej jakiegoś "wow factora". Powiedzcie mi, co trzeba zrobić żeby zaliczać misje na 3 gwiazdki triady? Jak tłukę przeciwników to staram się używać otoczenia, łamać nogi, etc, ale 3 gwiazdki nie wpadają. jest na to jakaś dobra metoda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 25 Grudzień 2012 Stosujesz rozne ciosy? To tez pomaga, nie tylko otoczenie. Poza tym musisz maksymalnie unikac obrazen! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol78 13 Napisano 25 Grudzień 2012 Najlepiej mieć jeszcze ciuchy założone zwiększające xp dla triady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 25 Grudzień 2012 a czy któreś z DLC daje dodatkowe punkty, bo ktoś chyba o takiej opcji pisał jakiś czas temu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 25 Grudzień 2012 Tak - naście razy... Top Dog Pack - Srebrny lub / i Złoty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jets 17 Napisano 3 Styczeń 2013 Gram w demo i za nic nie mogę go przejść. Jak się walczy w tej grze? W Batmanie AC nie miałem żadnego problemu na normalu, a tutaj walka to jakiś hardcore. Podchodziłem do tej walki już z 15 razy i zawsze nie daje rady tym typom za tymi blaszanymi drzwiami w magazynach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 3 Styczeń 2013 Rozwiązaniem jest blok w odpowiednim momencie (trójkąt na padzie w chwili gdy przeciwnik jest podświetlony na czerwono), a dopiero później wyprowadzenie odpowiedniej kombinacji... Bezmyślne naparzanie w klawisze, nie zda egzaminu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 3 Styczeń 2013 (edytowane) Tutaj prawie przez całą grę będziesz głownie walczył pięściami lub bronią białą (tasaki,noże,maczety) itp.Dopiero w późniejszym etapie gry będziesz mieć do dyspozycji broń palną. Edytowane 3 Styczeń 2013 przez DOMIN@TOR_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 3 Styczeń 2013 (edytowane) Post do usunięcia Edytowane 3 Styczeń 2013 przez Sushi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 4 Styczeń 2013 Ta gra jest totalnie zajebista, ma kupę klimatu, fajne rozwiązania, a fabułę przeżywam jak świnia drutowanie, bardzo się wkręciłem. Widzę tylko jeden problem - po 20 godzinach gry, mimo usilnych prób, nadal nie mogę przyzwyczaić się do prowadzenia samochodu po lewej stronie drogi :P W sumie to mniejsza o prowadzenie pojazdu, bo IMO w grze łatwiej jechać po prąd, kiedy ten cały ruch uliczny porusza się w ślimaczym tempie - najgorzej jest, kiedy wsiadam do samochodu, bo z automatu podchodzę ze złej strony i wydłużam sobie cały proces. Przez to musiałem przesiąść się na motocykle :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remmyhi 6 Napisano 4 Styczeń 2013 Z tym lewym ruchem mam dokładnie to samo. No i wyścigi są trudne.. Na motorach Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 4 Styczeń 2013 Sorry ale jeżeli jest jedna rzecz, która mnei wnerwia w tej grze to właśnie model jazdy motoru , a dokładniej wyścigi nimi . Większość wpadała i tak bardzo szybko , ale ten najdłuższy wyścig motocyklowy prawie skrzywdził mi pada! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 4 Styczeń 2013 Też miałem problem z prowadzeniem motoru xD ale znalazłem idealny sposób ;D wystarczy lekko naciskac hamulec na zakretach i motor wchodzi idealnie w kazdy zakret :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siupskyy 11 Napisano 4 Styczeń 2013 Nie wiem czemu macie takie straszne problemy z jazdą na motorze, mi się bardzo łatwo jeździło ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 4 Styczeń 2013 Mi też się jeździło łatwo ,mimo że generalnie unikałem motorów jak mogłem. Prowadziłem je tylko jeśli musiałem z powodu misji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 5 Styczeń 2013 Największa masakra jest jak masz wyścigi motorówkami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 5 Styczeń 2013 Czy ja wiem, mnie tam jakos motorowki tez szly sprawnie! Trzeba bylo przed zakretami lekko dohamowywac-wszystkimi pojazdami! I wchodzilo sie w nie gladko i przyjemnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siupskyy 11 Napisano 5 Styczeń 2013 Motorem nawet przy dużej prędkości się dobrze wchodziło w zakręty :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 5 Styczeń 2013 Chyba na autostradzie! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 5 Styczeń 2013 Na górskiej drodze też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach