Skocz do zawartości
Patricko

Need For Speed: Most Wanted

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuje kogoś do wspólnego grania po 21

Proszę o zaproszenia, brakuje mi kilka trophy do zdobycia online

PSNID:Qleeg1975

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem trochę i nie rozumiem tych głosów krytyki. Gra jest po prostu fajna. Miks NFS i Bournout co mi akurat odpowiada. Denerwują jedynie okazjonalne spadki fps ale można to jakoś przeboleć.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie denerwuje policja, pogralem z 6 godzin poki co i mi sie bardzo podoba, dzwiek jak zawsze na najwyzszym poziomie, gra wyglada ladnie.. model jazdy? przez pierwsze 30 minut dziwnie teraz spoko, nawet mi sie podoba :) gra moim zdaniem fajna, a jeszcze do multi nie wszedlem, ktore zapowiada sie dla mnie swietnie z racji ze paradise lubilem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jakim sensie Cię denerwuje? Wystaczy przejechać obok nich wolno i nie zaczynają ścigać.

Edytowane przez tata_arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdza się powiedzonko: Haters gonna Hate :happy: Masa ludzi mieszała grę z błotem "bo tak". Bo gdzieś usłyszeli, że jest zła i hooy. Gra jest na prawdę bardzo dobra, a największa jej wada to tytuł - niepotrzebnie tak ją nazwali. Ale dali demo w PSN, każdy mógł sobie sprawdzić przed zakupem, a nie wylewają żale, bo kupili i na drugi dzień sprzedali. Nawet sam częściowo dałem się ponieść temu hejtowi, ale akurat kumpel się w NFSa zaopatrzył i pożyczył. Okazało się, że gierka bardzo dobra, strasznie spłycona, ale fun z gry jest na wysokim poziomie. Podoba mi się też poziom trudności - nie jest łatwo, a to mnie motywuje do dalszej jazdy :)

Ktoś ma Platynkę ? Ja z palcem w... nosie zdobyłem ponad 70% trofeów. Jakieś porady co do znajdziek ? Filmiki ? Poradnik ? Anything ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jakim sensie Cię denerwuje? Wystaczy przejechać obok nich wolno i nie zaczynają ścigać.

Wyscigi poscigow, czasem policja ma szosty zmysl taki ze szok.. Ale w sumie troche realnie ze nie jada jak osly, tylko sie rozdzielaja po radiowozie w kazda uliczke gdzie zgubili slad.. Szybciej by szlo gdyby nie te oblawy:p

btw, kazdy wyscig kazdym autem trzeba miec na zloto? bo to mi sie wydaje dluzej niz 20h :P a cos mi sie obilo o uszy ze troche inaczej to wyglada

Edytowane przez BrzozaLuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam osoby do pomocy w zdobyciu trofeum w którym trzeba rozbić wóz przyjaciela. Kto będzie tak miły i zaakceptuje moje zaproszenie do znajomych i poświęci trochę czasu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz zaprosic, z jednym znajomym bede gral to mozna pograc razem, tyle ze z racji goraczki swiatecznej bardziej poznym wieczorem do weekendu

Edytowane przez BrzozaLuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Platyna do najtrudniejszych nie należy :P kupil ktoś może dodatek za te 36zl ? 5 aut chyba 14 wyścigów i coś jeszcze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś brałem DLC do NFS HP i nigdy więcej. Kilka wozów plus wyścigi wycięta z pełnej wersji i to wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś 3 godziny, ale można krócej. Najwięcej czasu zajmie Ci odblokowanie 3 Pro modyfikacji.

Edytowane przez tata_arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie, 3 pro modyfikacje. Dzis wymaksowalem single i pogralem godzine w multi. Istny burnout.. Mnie sie podoba, tylko szkoda ze nie pokazuje tak postepu tych pro czesci jak w single, chyba ze mam uposledzona wersje. Co jakis czas mi sie pojawia ze cos tam zrobilem do tych pro czesci, da sie sprawdzic ile zostalo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj o 18 na chwilę odpaliłem grę. Wyłączyłem dziś o 3 nad ranem. Wciągnęła mnie jak bagno. To w zasadzie Need for Speed Burnout. Szukanie bramek i bilbordów lepsze od wyścigów.

O co chodzi w multi? Z tego co wiem trzeba szukać pro modyfikacji by je odblokować. Faktycznie tak jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie, 3 pro modyfikacje. Dzis wymaksowalem single i pogralem godzine w multi. Istny burnout.. Mnie sie podoba, tylko szkoda ze nie pokazuje tak postepu tych pro czesci jak w single, chyba ze mam uposledzona wersje. Co jakis czas mi sie pojawia ze cos tam zrobilem do tych pro czesci, da sie sprawdzic ile zostalo?

Jak już odblokujesz zwykłą wersję części to wchodzisz w nią i tam gdzie pokazuje zmiany w samochodzie widać, co trzeba zrobić, żeby odblokować pro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ze widac co zrobic to wiem, 161 driftow powyzej 91 metrow.. dowalaja z ta iloscia.. pytanie tylko czy gdzies widac postep ile zostalo do zrobienia?

ktos chetny na zagranie wlasnych list i skasowanie kogos z friend listy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos chetny na zagranie wlasnych list i skasowanie kogos z friend listy?

Dodaj mnie do znajomych. Zrobimy mały boost.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również jestem chętny do boostu trzech PRO modów w multi, najlepiej jak ja założę grę to od razu kolejny trofik wpadnie :happy: Miałem olać maksowanie tej gry, ale to sama przyjemność, większość zrobiłem dla czystego funu.

W Singlu zostało mi 7 bramek do rozwalenia. Ktoś ma jakiś złoty sposób na ich odnalezienie. Tylko tego mi brakuje, a potem będę grał tylko w multi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również jestem chętny do boostu trzech PRO modów w multi, najlepiej jak ja założę grę to od razu kolejny trofik wpadnie :happy: Miałem olać maksowanie tej gry, ale to sama przyjemność, większość zrobiłem dla czystego funu.

W Singlu zostało mi 7 bramek do rozwalenia. Ktoś ma jakiś złoty sposób na ich odnalezienie. Tylko tego mi brakuje, a potem będę grał tylko w multi.

Najlepiej to chyba kazdy ma do zrobienia to trophy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi