Skocz do zawartości
SmaleC

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wczoraj miałem lepiej, wygrałem mecz 4-0, gość nie uciekł, mecz się normalnie skończył. Wynik staty itp. przechodzę dalej i rozłączyło mi neta DNF i 3-0 w plecy. :biggrin:

Te miałem ze dwie takie sytuacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

są jacyś chętni, żeby zagrać 2 vs. 2? Jeśli tak to piszcie na Priv

moge pograc, zapros mnie na PSN :)

tyle razy co juz na PSN po meczu fify życzono mi smierci to glowa mala - moim hitem nr 1 jest gosc ktory napisal, ze ma nadzieje, ze umre na raka,a moja cala rodzina zapadnie na nieuleczalna chorobe, tak tak - to wszystko po wygranym meczu ... ;)

Edytowane przez piachu00
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tyle razy co juz na PSN po meczu fify życzono mi smierci to glowa mala - moim hitem nr 1 jest gosc ktory napisal, ze ma nadzieje, ze umre na raka,a moja cala rodzina zapadnie na nieuleczalna chorobe, tak tak - to wszystko po wygranym meczu ... ;)

U mnie aż tak hardcorowo to jeszcze nie było ;D Najczęściej przy wysokim prowadzeniu (po uprzednim rozłączeniu) pisali, że gram na kodach xD xD hehe Swoją drogą takie rzeczy wypisują tylko Ci, dla których ta gra jest czymś więcej niż zabawą, czasem relaxu :D Dla nich to całe życie...życie na psychotropach xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem też takiego kolesia :D

jak chcesz grać to Cię wieczorem zaproszę, ale najlepiej jakbyś miał kogoś z kim regularnie moglibyście grać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem też takiego kolesia :biggrin:

jak chcesz grać to Cię wieczorem zaproszę, ale najlepiej jakbyś miał kogoś z kim regularnie moglibyście grać :P

nikogo takiego nie mam :P jestem jednoosobowa armia ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastawianie to najmniejszy problem. Jak już jest przed Tobą, to automatycznie Cię blokuje. Cały trick polega na tym, żeby się przed niego wepchnąć :)

No dobra, ale jak ja chce go tak zastawiać to jak to zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, ale jak ja chce go tak zastawiać to jak to zrobić?

Ja Ci niestety nie powiem. Mną generalnie poniewierają jak szmatą. :) Nawet jak walczę bark w bark i próbuję wciskać przepychankę (przycisk strzału), to po chwili jest mój faul. Może nie zawsze, ale 4 na 5 razy. 

A jak nic nie wciskam, to dostaje z łokcia i przeważnie mój zawodnik kończy w pozycji horyzontalnej :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz jak się naciśnie łapanie przeciwnika i się go złapie to sędzia puszcza jeszcze. Jak robi się to kilkakrotnie to jest gwizdek i żółta kartka. Naciskajcie :r2:  i podwajajcie krycie przywołując drugiego zawodnika ze swojej drużyny wciskając bodajże :x:. Jak to się mówi ten drugi idzie na przeciwnika jak pocisk samo nakierowujący ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R2 to sprint. Ale jeśli trzymasz X, to sprintu już nie musisz. Nasz zawodnik zaczyna pilnować rywala z piłką.

Podwajanie krycia to R1. Ale te łachudry często wcale nie idą jak pociski, tylko chodzą jak cienie za rywalem i nic nie robią.;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R2 to sprint. Ale jeśli trzymasz X, to sprintu już nie musisz. Nasz zawodnik zaczyna pilnować rywala z piłką.

Podwajanie krycia to R1. Ale te łachudry często wcale nie idą jak pociski, tylko chodzą jak cienie za rywalem i nic nie robią. ;)

to zależy jak masz ustawione sterowanie, ja pod R2 mam odbiór piłki. Ponawiam pytanie, są chętni na granie 2 vs 2? Do piachu, zaprosiłem Cię na PSN, o ile masz tam nick: piachu00 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram na klasycznych ustawieniach, ale jak nie mam pada w ręku to już gorzej łapię... ;) Pisałem o R2 a miałem na myśli R1 oczywiście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto wie jak ustawić suwaki by zawodnicy grali bliżej przeciwnika? zanim mój grajek się zbliży do przeciwnika to ten zapali fajkę, zagra na PSP w Fifę 13 w sezonach i jeszcze się zdrzemnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zależy jak masz ustawione sterowanie, ja pod R2 mam odbiór piłki. Ponawiam pytanie, są chętni na granie 2 vs 2? Do piachu, zaprosiłem Cię na PSN, o ile masz tam nick: piachu00 :biggrin:

dostalem wczoraj jakies zaproszenie, po przyjeciu koles mnie sie zapytal czy pomoge wbic trofea w BF3 LOL wiec podejrzewam, ze to nie Ty ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostalem wczoraj jakies zaproszenie, po przyjeciu koles mnie sie zapytal czy pomoge wbic trofea w BF3 LOL wiec podejrzewam, ze to nie Ty ;D

Może to ten, co Ci życzył śmierci? :) 

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj od 10 do 17 serwery nie będą działały. Eh... akurat jak człowiek chciał sobie pograć. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem fify i waszego forum. Moje pytanie pewnie jest banalne, ale nie dla mnie. Gram w trybie sezony doszedłem do 3 ligi i od jakiegoś czasu gram tylko z czterema zespołami psg chelsy totenham i milan. jak ustawić żeby nie dobierał mi tylko zespołow z taką samą oceną rankingową i gwiazdkową. Ale żebym grał z każdą z drużyn np realem barca czy innymi zespołami? w ustawieniach  USTAWIENIA TWORZENIA GRY mam domyślne próbowałem tam kombinować ale nic to nie zmienia. 

Aha gram BVB i jak zaktualizować skład? czy to się samo jakoś zaktualizuje chodzi o transfery nowe? te w realu

Edytowane przez tomasz33

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy Cię nowy użytkowniku :)

Niestety gra sama dobiera zespoły i jeśli chcesz pograć z kimś innym, sam musisz zmienić zespół. I tak się ciesz, że losuje Ci 4 różne, bo niektórzy trafiają kilka razy z rzędu na te same. :)

Składy aktualizują się automatycznie co piątek, a raczej aktualizowały się. W wakacje EA nigdy tego nie robiła. Jest po sezonie. 

Nowe składy pojawią się w Fifie 14, a w Fifie 13 tylko w FUT. Obym się mylił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyle zeby grać z barca to trzeba wybrać real ee tam do du...  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To akurat najmniejszy problem Fify.

Wczoraj drugi raz drugi w krótkim okresie nie zaliczyło mi zwycięstwa. Faaaak. Gość prowadził ze mną 2:0, ale potem się wziąłem do roboty i w 87 minucie strzeliłem na 3:2. W 90 minucie sędzia mi jeszcze przyznał karnego. W tym momencie ten burak po drugiej stronie kabla się rozłączył i po dwóch minutach powrotu do menu okazało się, że mecz się nie odbył. 

Rywal miał bardzo słaby bilans, więc nie sądzę, że ma jakiś patent na crashowanie połączenia. Czyżby EA położyło laskę na Fifę 13, bo za chwilę będzie 14-tka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem fify i waszego forum. Moje pytanie pewnie jest banalne, ale nie dla mnie. Gram w trybie sezony doszedłem do 3 ligi i od jakiegoś czasu gram tylko z czterema zespołami psg chelsy totenham i milan. jak ustawić żeby nie dobierał mi tylko zespołow z taką samą oceną rankingową i gwiazdkową. Ale żebym grał z każdą z drużyn np realem barca czy innymi zespołami? w ustawieniach  USTAWIENIA TWORZENIA GRY mam domyślne próbowałem tam kombinować ale nic to nie zmienia. 

Aha gram BVB i jak zaktualizować skład? czy to się samo jakoś zaktualizuje chodzi o transfery nowe? te w realu

Dawno nie grałem, ale moim zdanie da się zrobić. W kryteriach wyszukiwania jedna z opcji odpowiada za wyszukanie drużyn o takiej samej liczbie gwiazdek lub nie, te kryterium zrób na dowolny czy jak to się zwie i będziesz mógł grać nawet jedno gwiazdkową drużyną z pięciogwiazdkowymi. Inne kryterium odpowiada za grę klub/reprezentacje, można ograniczyć wyszukiwanie tylko do klubu lub reprezentacji w zależności co wybraliśmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie czy dalej trwają jakieś prace na serwerach? Od piątku nie mogę zagrać online, bo jak już uda mi się połączyć z serwerami za 10-20 razem, to w momencie pobierania składów wywala komunikat z błędem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie czy dalej trwają jakieś prace na serwerach? Od piątku nie mogę zagrać online, bo jak już uda mi się połączyć z serwerami za 10-20 razem, to w momencie pobierania składów wywala komunikat z błędem...

U mnie wszystko ok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi