Skocz do zawartości
SmaleC

FIFA 13

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pomyślałem o tym, uspokoiłeś mnie ;)

Ale prawda jest taka, że koleś nie miał piłkarzy tylko wiatraki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem dzisiaj z kolesiem i jak trochę meczyków w sezonach oblatałem to nie widziałem jeszcze tak ultra ofensywnie ustawionego zespołu. Cały mecz praktycznie nie mogłem wyjść z własnej połowy. Koleś mnie tak zamknął, że nie wiedziałem jak mam na imię. Każda moja kontra to momentalny odbiór piłki, czy to środkiem boiska czy skrzydłami. Praktycznie cały jego zespół był na mojej połowie. Patrzyłem w ustawieniach jego formacji i było to niby 4-2-3-1, ale chyba jakoś konkretnie zmodyfikowane przez suwaki w ustawieniach. Mecz zakończył się wynikiem 0:2, ale jakby było 8 to nie miałbym krzywdy. Widzę, że piachu siedzi od rańca na forum to pytanko do niego, bo to stary wyjadacz ;) spotkałeś się kiedyś z tak ustawioną drużyną?

Dodam jeszcze, że wszedłem po meczu w statsy tego gościa i miał na jakoś 120 meczów rozegranych 93 zwyciestwa. Szatan jakiś :devil: lol

moze cos pogrzebal i gral na ultra ofensywie + slabszy Twoj dzien, mialem takie mecze gdzie moglem tylko z kontry grac bo koles kontrolowal posiadanie pilki na mojej polowie - irytujace nie powiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Mam problem z Fifa 13 mianowicie zmienilem hasło na origin i teraz nie może mnie połączyć w grze z serwerami (na pc gdy wpisuje nowe hasło jest ok) a nigdzie w grze nie widze zmiany ustawień konta jest tylko zaloguj się w EA i zawsze wyskakuje błąd.... Jak to naprawić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka, tak na rozruszanie by watek o 13 nie umarł za wcześnie mam do Was pytanie, jakich zawodników nieoczywistych (czyli nie "ronaldo, messi, ibra itd) uważacie za wartych uwagi. Ostatnio pograłem wieloma zespołami tak dla odbicia się od mojego ukochanego Atletico Madryt i znalazłem paru artystów - szczególnie przypadli mi do gustu mali i szybcy - Insigne z Napoli, Sterling z Liverpool'u czy Giovinco z Juve. Macie jakiś ulubieńców? Gram 433 false 9 a ostatnio 433 def i szczególnie zwracam uwagę na szybkich skrzydłowych stąd może taki dobór.

A do tego w ostatni weekend wreszcie pokonałem moją zmorę i zdobyłem Puchar kontynentalny (walczyłem wiele miesięcy i pupa...) jako ostatni do kolekcji. teraz zostało mi zostało spróbowac utrzymać sie w I lidze apotem moze wygrać :) ale coś czuję że raczej to już w 14....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludziska mam do was pytanie. Oglądałem ostatnio reckę FIFY 13 i wyszło na to, że pojawiła się nowość. Po kliknięciu X + L1 piłkarz wychodzi na pozycje. Grając karierę w FIFIE 11 przez przypadek wcisnąłem ów kombinację i wyszło na to samo. Przejrzałem jeszcze pare recek i tam też uchwyciłem, że to kompletnie, całkowicie, nowa rzecz w FIFIE. Czy to jest efekt robienia z nas idiotów przez Elektroników czy błąd wypowiadających się?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludziska mam do was pytanie. Oglądałem ostatnio reckę FIFY 13 i wyszło na to, że pojawiła się nowość. Po kliknięciu X + L1 piłkarz wychodzi na pozycje. Grając karierę w FIFIE 11 przez przypadek wcisnąłem ów kombinację i wyszło na to samo. Przejrzałem jeszcze pare recek i tam też uchwyciłem, że to kompletnie, całkowicie, nowa rzecz w FIFIE. Czy to jest efekt robienia z nas idiotów przez Elektroników czy błąd wypowiadających się?

od fify 09 chyba to jest tak na marginesie :P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To rzeczywiście nowość :D

Edytowane przez True67

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez tej kombinacji to raczej ani rusz w Fifie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś kiedyś poruszał podobną rzecz na temat 2 kont, że na jednym błąka się między 3-4 ligą, a na drugim wygrywa 1 ligę raz za razem - mogę potwierdzić tę 'przypadłość' :P Ja na swoim podstawowym koncie mam rozegranych ok. 400 meczy i też snuję się między 1-2 ligą, bez możliwości wygrania 1 :D Założyłem sobie nowe konto i miałem wygranie 1 ligi na wyciągnięcie ręki. Bilans 7-0-0 i 3 mecze do końca, 2 pkt do wygrania ligi. Gram 8 mecz, prowadzę 4:1, wywala z serwerów - niezaliczony, gram znów przy remisie wywala (W/O) , gram kolejny raz, prowadzę 4:0 - wywala, no to jeszcze raz...i zgadnijcie?? Oczywiście wywaliło (W/O), a na ostatni mecz wylosowało mi ziomeczka co pilki praktycznie dotknąć nie mogłem...5:1 w plecy. Sen o tytule prysł xD hehe  Podsumowanie: 10 sezonów, bilans 59-9-13 , a w zasadzie 59-9-7, bo 6 W/O przez wywalenie w ciągu całego maratonu... "We love this game...We love football" xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś chętny na meczyk po Legii?

jeśli ktoś się zdecyduje to piszcie na psn nie będe tutaj już dziś zaglądał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygrałem 11 meczów z rzędu, żeby teraz przegrać 9 na 10 i jeden zremisować. Przecież ciężko jest coś takiego opisać. Dlaczego w tej grze skill gracza jest na drugim miejscu, za jakimiś z******i skryptami? Nototrycznie mam serie zwycięstw, a potem serie porażek. Żeby to jakoś wypośrodkować jeszcze, ale chyba w tej grze się nie da...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygrałem 11 meczów z rzędu, żeby teraz przegrać 9 na 10 i jeden zremisować. Przecież ciężko jest coś takiego opisać. Dlaczego w tej grze skill gracza jest na drugim miejscu, za jakimiś z******i skryptami? Nototrycznie mam serie zwycięstw, a potem serie porażek. Żeby to jakoś wypośrodkować jeszcze, ale chyba w tej grze się nie da...

Ja z nową fifą poczekam nie kupie w dniu premiery zobacze jakie będą opinie jak dalej ma coś innego decydować kiedy mam wygrać a kiedy przegrać to dziękuje za taką gre szkoda nerwów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy taka seria trwa może jedną sesję? Tzn włączasz konsolę i bach - 10 zwycięstw. Następnego dnia odpalasz i choćbyś gryzł ziemię, to i tak wszystko przegrywasz?

Bo ja coś takiego mam u siebie. Wszystko zależy od tego, którą nogą "wstanie konsola". :) 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja juz miecha w fife wogole nie gralem - szykuje głód gry na f14 i wjezdzam na pelnej... ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja juz miecha w fife wogole nie gralem - szykuje głód gry na f14 i wjezdzam na pelnej... ;)

Uważaj, bo EA wypuści kwas i zamiast zaspokoić głód, będziesz leciał do apteki po Ranigast :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważaj, bo EA wypuści kwas i zamiast zaspokoić głód, będziesz leciał do apteki po Ranigast :)

Jaki kwas jak to będzie Fifa 13 z nowymi składami? Wiadomo czego się spodziewać. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od 2009 sie nie zawiodlem, mysle ze w tym roku tez bedzie wpozo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od 2009 sie nie zawiodlem, mysle ze w tym roku tez bedzie wpozo ;)

Ja też kupię i będę grał. Nigdy nie powiedziałem o Fifie, że to gniot czy coś. Ma plusy i minusy jak wszytko. Ale grunt, że sprawia dużo radości i to mi wystarczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też już nie gram... od wczoraj. Nie mam już czym ;) Pad pad(ł). Nie wytrzymał emocji... właściciela ;)

Co do tych serii to z reguły tak właśnie jest, że się wszystko wygrywa, a potem wszystko w plecy.

Edytowane przez awakeman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na x0 grałem kilka miesięcy, ale po przesiadce na ps3 2 pady już się rozkręciły w ciągu miesiąca :) Tak to już jest, jak się gra składem za kilka baniek i jest się przekonanym, że totsy same będą biegać. Wówczas naprawdę gra jest irytująca, bo nie dostaje się tego, czego się oczekiwało.  Spadki to norma, ja miałem sytuacje, że z pierwszej ligi spadałem do 3 nawet :biggrin:

swoją drogą polecam filmik jednego youtubera, tak ok 13:10 wszystko się zaczyna.Ale końcówka jest epicka :D

Niby mam te 28 wiosen na karku, ale rozwalił mnie na łoptaki... to tak w ramach grupowego wsparcia.

Edytowane przez Foxter
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahahah, a myślałem, że po 3 porażkach Polaków w US Open i odpadnięciu Legii już nic mi nie poprawi humoru. A tu proszę :)

Co za koleś!! A myślałem, że tylko ja tak przeżywam i gadam do swoich melepetów jakby mnie słyszeli :)

Polecam od 9:55.  Mistrz, po prostu mistrz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi