Skocz do zawartości
saintgb1972

Watch_Dogs

Rekomendowane odpowiedzi

Mam preorder opłacony w MM. Zobaczymy jak będzie z dostawą i czy załapałem się w pierwszej 500 zamówień ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest w PL jakaś opcja żeby kupić w cenie do 210 pln czy tylko play-asia zostaje ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jakiś dev gada że rozdziałka to tylko cyferki to jest zwykłym idiotą i naciągaczem. Może i gra będzie dobra ale większość ludzi przesiadło się na nowe konsole po to żeby mieć lepszą grafikę bo gry wybitne były również na ps3, a tu wyskakują z 900p (na xboxie jeszcze gorzej) i twierdzą że to tylko cyferki.... Szkoda słów

Anulowałem ten badziew, spiracę na na kompa. "Ubisoft - firma która na 6-10x mocniejszym sprzęcie potrafi jedynie podnieść rozdziałkę o 180p względem starej generacji", nic tylko pogratulować

Jest w PL jakaś opcja żeby kupić w cenie do 210 pln czy tylko play-asia zostaje ??

Jednak jestes nieslowny , czy moze Ubi wyslal do ciebie przedstawiciela z silnym rosyjskim akcentem i ten przemowil ci do rozsadku :D :D :D :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie pobieranie 50GB mu wybiło z głowy piracenie ;D tak jak mnie wybiło pożyczenie tej gry od kumpla na uplay/steam xD 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uległem hajpowi :P, mimo wszystko. Za dużo siedzę na gafie i mnie nakręcili wrzucanymi gifami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uległem hajpowi :P, mimo wszystko. Za dużo siedzę na gafie i mnie nakręcili wrzucanymi gifami

Po kolezenku - wyciagnij wnioski z tego jak Ciebie Saint spunktowal. Moze warto ciut mniej emocjalnie sie wypowiadac oraz ciut mniej kategorycznie.

Jak dorwiesz juz kopie w swoje rece to zycze Tobie udanej zabawy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gify cię nakręciły, pewnie z PC o nieosiagalnym specu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gify cię nakręciły, pewnie z PC o nieosiagalnym specu.

Akurat na gafie podawano gify z ps4 ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na gafie wrzucają głównie z ps4, ujęcia w nocy w deszczu robią wrażenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli jara Cię tylko deszcz i z tego powodu wykładasz ponad dwie paki to ja nie mam pytań...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest fakt, gify widziane w necie są śliczne, tylko dlaczego filmiki pokazują co innego :D Wiem że słaba jakość nagrania ale żeby była aż taka różnica? No cóż trzeba czekać na porządne gameplaye i oceny :) Sam chciałem wziąć pre-order ale kilka tygodni mnie nie zbawi. Podoba mi się fakt że otoczenie rzeczywiście wygląda bardzo interaktywnie. Grafika to nie wszystko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że nawet jakby obniżyli do 540p to i tak lemingi kupiliby z zamkniętymi oczami... Posucha na PS4 = nawet indyki smakują wybornie ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli jara Cię tylko deszcz i z tego powodu wykładasz ponad dwie paki to ja nie mam pytań...

stać mnie to wykładam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok ok w portfel Ci nie zaglądam, choć o pieniądze się tu nie rozchodzi... przekonały Cię gify ? wyjątkowy deszcz itp. ? świetnie! mimo iż sama gra to raczej current, niż next gen ;) ja za dwie paki wolę się porządnie ululać, niż płacić za taki nextgenowy żart ;) Peace ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie gra podoba. zamysl gry mi sie podoba. Boje sie tylko tego ze moje oczekiwania sa delikatnie wieksze niz to co gra zaoferuje doatego wstrzymam sie z zamowieniem przed premiera no chyba ze pojawi sie jakas fajna oferta kolo 200 pln to wtedy zakupie. Ktos fajnie napisal ze wynika to z tego ze nie specjalnie jest duzo gier dlatego pewnie gra sprzeda sie dosc dobrze. Licze na to ze bedzie w niej duzo zabawy i mozliwosci, roznych mozliwosci. :) oczywiscia jak pierwsza recenzja gry bedzie zachecajaca to bez wahania zakupie. To co widzialem na obecnych zrzutach i gameplayach mi sie podoba i traktuje to jako cos zupelnie nowego i nie mialem z czyms takim wczesniej stycznosci - to mi sie bardzo podoba - pytanie tylko jak "swobodna" bedzie ta gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haobao - niestety smutna rzeczywistość sprawi że kupię bo tak jak pisałeś, nie ma zbyt dużego wyboru gier na ps4, a z moim trybem grania starczy mi spokojnie na parę tygodni, co nie zmienia faktu że ta gra nie jest w żaden sposób tak nextgenowa jak się zapowiadało i dalej uważam że 900p to trochę słabizna, a na moim lapku raczej nie ruszy bo bym zaciągnął  z zatoki :P

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@zyga życzę owocnej gry :) ja wolę posuchę od jawnej ściemy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozczarowujące według mnie. Gdyby na PS4 było więcej gier to pewnie Watch_Dogs przepadłoby gdzieś i nikt by pewnie tej gry nie zauważył,a tak to ludzie kupią no bo po prostu nie ma w co grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna gównoburza na gafie, a mianowicie o to, że jeśli wyłączy się tryb online, to traci się wszystkie staty związane z tym trybem.

Niby normalne, skoro nie gramy online, to nie mamy statów? Ale tutaj jeśli już jakieś mieliśmy i poczujemy, że chcemy pograć solo, to są one usuwane ^_^

AZ7F0i6l.png

I jeszcze nowy przedmiot naigrywań...jakość tekstur, szczególnie laptopa XD

y3Oz6XFl.jpg

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok ok w portfel Ci nie zaglądam, choć o pieniądze się tu nie rozchodzi... przekonały Cię gify ? wyjątkowy deszcz itp. ? świetnie! mimo iż sama gra to raczej current, niż next gen ;) ja za dwie paki wolę się porządnie ululać, niż płacić za taki nextgenowy żart ;) Peace ;)

Musze przyznac ci racje gra jest current genowa ,o next genach nikt jeszcze nie mysli.

Mozesz cos wiecej napisac o grze bo po stwierdzeniu , ze gra jest zartem i sciema wnioskuje , ze juz ograles tytul i masz cos wartosciowego do przekazania.

Jesli nie to po co strzepisz jezyk po proznicy

Rozczarowujące według mnie. Gdyby na PS4 było więcej gier to pewnie Watch_Dogs przepadłoby gdzieś i nikt by pewnie tej gry nie zauważył,a tak to ludzie kupią no bo po prostu nie ma w co grać.

Czy nad tymi , ktorzy chca gre kupic stoi koles z pistoletem i delikatnie sugeruje zakup gry gdyz w przeciwnym wypadku pociagnie za spust?

Wymienie gry na PS4 CoD , BF , KZ , AC:Black Flag , Tomb Rider DE , Thief , Bound by Flame , Infamous , Knack , Fifa ,  NBA2K , za dwa dni premiera Wolfensteina  ale oczywiscie nie ma w co grac i dlatego trzeba kupic obrzydliwgeo crapa jakim jest w/g niektorych W_D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nikogo nie zmusza, ale po to ma się konsolę żeby w coś grać a nie po to żeby się na konsole gapić. Ja to traktuje jak robienie sobie jaj bo pokazywali grę która wyglądała nieźle,a teraz wygląda jak GTA na ps3. Trudno. Mnie ta gra i tak nie interesuje, ale to nieładnie ze strony Ubisoft robić takie rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi