Karollleeek 4 Napisano 18 Listopad 2015 Moge ci podesłać moje ustawienia na jakich ja gram,może nie są idealne ale na rywalizacje w lidze gdzie przewaga jest kierownic daje sobie rade Wysłane z mojego iPhone 5 przez Tapatalk Sieniu bede wdzieczny. Na live daje se rade na g25 bylo super ale na ta chwile pad mnie przerosl. Wyslij zapriszenie do znajomych Padre_81_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 18 Listopad 2015 Sieniu bede wdzieczny. Na live daje se rade na g25 bylo super ale na ta chwile pad mnie przerosl. Wyslij zapriszenie do znajomych Padre_81_PLPoszło sile ff mozesz sobie zmniejszyć jak bedzie auto zbyt gwałtownie na analoga reagowało Wysłane z mojego iPhone 5 przez Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karollleeek 4 Napisano 18 Listopad 2015 Poszło sile ff mozesz sobie zmniejszyć jak bedzie auto zbyt gwałtownie na analoga reagowało Wysłane z mojego iPhone 5 przez Tapatalk Hej gdzie wyslales bo nic nie dostslem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 19 Listopad 2015 Wysłałem ci razem z zaproszeniem. Jak nie masz to dziś wyślę ci jeszcze raz Wysłane z mojego iPhone 5 przez Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karollleeek 4 Napisano 19 Listopad 2015 Wysłałem ci razem z zaproszeniem. Jak nie masz to dziś wyślę ci jeszcze raz Wysłane z mojego iPhone 5 przez Tapatalk No nie mam sprawdzalem teraz. To jak mozes to jeszcze raz wiadomoac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 19 Listopad 2015 Sieniu, czy możesz i mi podsłać setup swojego pada? Grzebałem tam ostatnio, poprawiałem czułość bo jeździł strasznie gumowo ale dobrze porównać się z asem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 19 Listopad 2015 Sieniu, czy możesz i mi podsłać setup swojego pada? Grzebałem tam ostatnio, poprawiałem czułość bo jeździł strasznie gumowo ale dobrze porównać się z asem :)Żaden problem podeśle jeszcze dziśZaraz tam z asem, zwykły padowiec ;) Wysłane z mojego iPhone 5 przez Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cieglo 977 Napisano 19 Listopad 2015 Nie, ja jestem zwykłym padowcem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karollleeek 4 Napisano 19 Listopad 2015 Ja terz czekam bo cos tam poustawialem ale to jeszcze nie to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 19 Listopad 2015 Wysłane panowie,miłego testowania i może poprawiona moich ustawień Wysłane z mojego iPhone 5 przez Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karollleeek 4 Napisano 19 Listopad 2015 Dzieki. Potestowane i musze powiedziec ze od razu inna jazda. Ale jeszcze musze sie nauczyc jednak obslugiwac tym gazem na padzie. W moocniejszych autach czesto mnie obraca. I nie wiem czy zmniejszyc sobie jeszcze czulosc kierownicy czy gazu. Na razie potestuje mysle ze to kwestia tylko wyczucia i bedzie git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xenomorph 129 Napisano 30 Listopad 2015 Witam, stałem się posiadaczem Project Cars (wreszcie). Mam pytanie, a właściwie dwa, gdzie znajdę jakieś dobre ustawienia pod Thrustmaster T500 RS? kolejne dotyczy trofea, co jest nie tak z "Sunday driver"? trzy razy podchodziłem i lipa :shok: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 30 Listopad 2015 (edytowane) http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22625-T500-T500rs-and-FFB http://www.racedepartment.com/threads/project-cars-thrustmaster-t500rs-settings.105049/ u nas na forum w tematach gdzieś się dokopiesz było i to nie raz kop w tematach Project C.A.R.S. Liga- MRL Formuła C (GP3) Liga MRL-Formuła Gulf 1000(Starty chwilowo zawieszone) i tutaj http://www.ps3site.pl/forum/topic/81291-kierownica-do-ps4/ Edytowane 30 Listopad 2015 przez Gustaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 14 Grudzień 2015 Plik aktualizacji 7.00 sie pojawił panowie Wysłane z mojego iPhone 5 przez Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniucholik 12 Napisano 15 Grudzień 2015 Nowe możliwości po Patch 7.0 pC PS4 i UDP - więc można podłączyć zewnętrzne aplikacje. Mnie udało się podłączyć HUD Dash i CrewChief (obie na raz) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 15 Grudzień 2015 Prawie jak w iRacing :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 16 Grudzień 2015 Leniu jak to odpalić rozumiem ze na smartphonie czy tablecie trzeba mieć ta appke i co dalej gdzie to w grze jest jakie opcje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniucholik 12 Napisano 16 Grudzień 2015 Aplikacje na tel/tablet. W pC ustawienia rozgrywka/UDP włącz na 5. Ale test CrewChief i pCARS Dash nie pracowały razem. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 17 Grudzień 2015 Ale tego Crewchief widzę tylko na peceta, czy ślepy jestem? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniucholik 12 Napisano 17 Grudzień 2015 http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?38922-Crew-Chief-an-alternative-race-engineer-for-PC-users&p=1187776&viewfull=1#post1187776 Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raynevan35 4 Napisano 18 Grudzień 2015 Hej. Żeby pcars dash dobrze działało musi być w pełnej wersji? Ściągnąłem sobie darmową wersję ale strasznie laguje... Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yelon65 168 Napisano 20 Grudzień 2015 (edytowane) W pełnej wersji chodzi idealnie Edytowane 20 Grudzień 2015 przez yelon65 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 22 Grudzień 2015 Nowe DLC i darmowe auto juz dostępne Wysłane z mojego iPhone 5 przez Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw 267 Napisano 22 Grudzień 2015 http://store.steampo....com/app/334791 O tym DLC • Renault Sport R.S. 01 z roku 2015R.S. 01 to najnowszy samochód stworzony przez Renault Sport Technology do wyścigów torowych.• Formula Renault 3.5 z roku 2015Seria Formula Renault 3.5 to ważny etap w karierze każdego kierowcy wyścigowego, który chce zaistnieć w świecie bolidów z odkrytymi kołami.• Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R z roku 2014Mégane R.S. 275 Trophy-R kontynuuje tradycję Renault jako lidera kategorii hot hatch - oto zrywny samochód torowy, który wyścigowego ducha kryje pod karoserią hatchbacka.• Renault Mégane Trophy V6 z roku 2009Skonstruowany przez Renault Sport Technologies, Megane Trophy V6 startował w serii wyścigowej Eurocup Megane Trophy, rozgrywanej w całej Europie.• Renault Alpine A442B z roku 1978442B to jeden z najbardziej udanych samochodów wyścigowych Renault wszech czasów. To dzięki niemu ta francuska firma osiągnęła jedyne zwycięstwo w legendarnym wyścigu 24 Heures du Mans. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 12 Styczeń 2016 Dostalem w prezencie wczoraj troche sie bawilem. Jest dobrze, grafika ladna, plynnosci nie oceniam bo jeszcze nie jechalem po zatloczonym torze, dzwieki ok, muzyka w menu mnie podeszla, jesli chodzi o grafike to przekombinowali nieco z odbiciami ale nie bede z tego robil wiekszego zagadnienia. Ergonomia menu srednia - nie wiem po co R1 i L1 skoro spokojnie mozna by sie po menu poruszac krzyzakiem. I tutaj dochodzimy do tego czego sie obawialem i obawy sie potwierdzily, mnogosc opcji wszelakich przytlacza okropnie. Z jednej strony fajnie jak jest wybor ale z drugiej przerzucenie na gracza wszystkich ustawien w polaczeniu z menusami do ktorych trzeba przywyknac to troche jak zderzenie ze sciana. Kuriozum przypisania przyciskow gdzie wymagane KERS i wspojrz do tylu ni jak nie sa opisane jako wymagane to znana bolaczka. Cos czuje ze prog przejscia od co? gdzie? jak? dlaczego? do wlasciwego funu bedzie wysoki i pewnie zajmnie mi to troche czasu - glownie jesli chodzi o ustawienia FF dla wozu (master, Fx, Fy, Fz itd), test drive, poprawki, test drive, a pozniej zabawa z ustawieniami tuningu, test drive, poprawki, test drive poki co pogrzebalem w necie celem znalezenia jakis ustawien dla Forda Focusa RS i przejechalem pare treningow dowolnych nie jest lekko, pozniej rozpoczalem kariere w clio i trening na domyslnych ustawieniach to masakra jakas. Dzis zaczynam zabawe z ustawieniami clio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach