TeraJacek 2089 Napisano 25 Czerwiec 2014 (edytowane) Racja, ale podstawowi powinni być w grze. Płatne to powinny być "dziadki" którzy już nie walczą. Choć za Piotrka Hallmanna bym zapłacił, bo bardzo lubię tego chłopaka i robi konkretną robotę w UFC. 3 walki, dwie wygrane i obie z bonusem. Mistrzowie powinni być uaktualniani "z urzędu". Natomiast co do reszty zawodników, tak jak wspomniałem mają pole do popisu, bo rankingi bardzo często się zmieniają, szczególnie w niższych wagach. Co do Hallmana to jeszcze trochę za wcześnie. Wątpie żeby go dodali. Na razie nie walczył na numerowanej gali, ani w karcie głównej. Myślę że mało kto w EA wie kto to jest. Ale ważne że mamy w UFC Piotra niż takiego zawodnika któremu nie pasowała oferta finansowa największej organizacji w tym sporcie czyli Mamedowi. Oczywiście niczym mu nie ujmując. Edytowane 25 Czerwiec 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 25 Czerwiec 2014 (edytowane) ^ Walczył w karcie głównej, w swojej pierwszej walce z Trinaldo :) z tego co pamiętam, to otwierali kartę główną. Mniejsza o to, wiem że go nie dostaniemy, ale fajnie by było. Edytowane 25 Czerwiec 2014 przez INKOGNITO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dillen 2 Napisano 25 Czerwiec 2014 Zwycistwo z Y.Edwardsem też było z main cardu :) Hallmann mógłby się pojawić w jakimś paku z zawodnikami z Europy i nie byłoby to jakieś nie wiadomo jak niemożliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 25 Czerwiec 2014 Zwycistwo z Y.Edwardsem też było z main cardu :) Hallmann mógłby się pojawić w jakimś paku z zawodnikami z Europy i nie byłoby to jakieś nie wiadomo jak niemożliwe.Ale to nie byly numerowane gale tylko fight nighty ktore niestety stoja nizej. Co do jego obecnosci w grze to radze nie robic sobie nadzieji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 25 Czerwiec 2014 I do mnie wczoraj wieczorem dotarła upragniona gra ;) jak narazie zaczełem kariere i tam sie ucze co i jak :) nie jest złe .Jednym słowem muszę powiedzieć ze tryb kariery mnie wciąga niesamowicie :)Jak coś pisze się na wszystko co jest grane :) Jeśli ktoś chce jakieś sparingi ze Świeżakiem zagrać to mój psn BatataPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 25 Czerwiec 2014 Dempsey ja z chęcią zagram, wysłałem Ci zaproszenie. Tryb online to jakiś smutny żart, najpier przegrałem w trzeciej rundzie po ciekawej walce, gość był ogarnięty więc było fajnie. W drugiej walce zadałem jeden cios, koleś mnie złapał w tajski klincz i spamował kolana na korpus aż do KO... w trzeciej walce wziąłem sobie Hondę, i nie dość, że udało mi się wygrać to jeszcze przez piękne poddanie. Tylko co z tego, skoro gość szybko wyszedł z gry i nie zaliczyło mi zwycięstwa :/ kicha. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 25 Czerwiec 2014 Dempsey ja z chęcią zagram, wysłałem Ci zaproszenie. Tryb online to jakiś smutny żart, najpier przegrałem w trzeciej rundzie po ciekawej walce, gość był ogarnięty więc było fajnie. W drugiej walce zadałem jeden cios, koleś mnie złapał w tajski klincz i spamował kolana na korpus aż do KO... w trzeciej walce wziąłem sobie Hondę, i nie dość, że udało mi się wygrać to jeszcze przez piękne poddanie. Tylko co z tego, skoro gość szybko wyszedł z gry i nie zaliczyło mi zwycięstwa :/ kicha. Przed kolanami w tajskim da się bronić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 25 Czerwiec 2014 Jak? R2 + L2? Próbowałem zerwać klincz, ale z jakichś powodów to się nie udawało. Nadal jednak uważam, że dopóki będzie można bez konsekwencji wychodzić z walki i spamować jeden cios to nie ma co grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 25 Czerwiec 2014 (edytowane) Jak? R2 + L2? Próbowałem zerwać klincz, ale z jakichś powodów to się nie udawało. Nadal jednak uważam, że dopóki będzie można bez konsekwencji wychodzić z walki i spamować jeden cios to nie ma co grać. Dokładnie tak samo jak normalnych ciosów w stójce czy parterze. Kolana na głowę blokujemy R2 + :square: lub :triangle: a kolana na korpus R2 + :x: lub :circle: Edytowane 25 Czerwiec 2014 przez Haqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pasiak85 7 Napisano 25 Czerwiec 2014 Troche mnie to irytuje,bo wyglada na to ze wystarczy online tylko robic obalenia o zmiany pozycji by wygrać na pkt.Dwa razy byłem skuteczniejszy w stójce,a i tak na koniec: 1rnd highlights:jego obalenie 2rnd highlights:obalenie 3rnd highlights:obalenie Pytanie:jak po obaleniu przeciwnika przerwać jego próbę ucieczki (naduszanie L3)? A jak bronić sie przed kolanem w tajskim bo widziałem typa ktory każde kopnięcie blokował rękoma (L2+Up)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 25 Czerwiec 2014 Jak koleś ucieka to chyba R2 + Prawa Gałka w dół, a w klinczu tajskim do blokowania chyba wystarczy trzymać R2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paxx 0 Napisano 25 Czerwiec 2014 (edytowane) Troche mnie to irytuje,bo wyglada na to ze wystarczy online tylko robic obalenia o zmiany pozycji by wygrać na pkt.Dwa razy byłem skuteczniejszy w stójce,a i tak na koniec: 1rnd highlights:jego obalenie 2rnd highlights:obalenie 3rnd highlights:obalenie Pytanie:jak po obaleniu przeciwnika przerwać jego próbę ucieczki (naduszanie L3)? A jak bronić sie przed kolanem w tajskim bo widziałem typa ktory każde kopnięcie blokował rękoma (L2+Up)? 1. zależy od pozycji ale zazwyczaj po obaleniu jest boczna więć r2 + prawa gałka w prawo albo lewo 2.tajski w tym wypadku się blokuje r2 + trójką i pózniej prawą gałką zmiana pozycji przy okazji spytam jak w parterze uderzać łokciami ? Edytowane 25 Czerwiec 2014 przez paxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 25 Czerwiec 2014 1. zależy od pozycji ale zazwyczaj po obaleniu jest boczna więć r2 + prawa gałka w prawo albo lewo 2.tajski w tym wypadku się blokuje r2 + trójką i pózniej prawą gałką zmiana pozycji przy okazji spytam jak w parterze uderzać łokciami ? L1 + R1 + Kwadrat/Trójkąt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 25 Czerwiec 2014 jak po obaleniu wejsc na przeciwnika tak aby mozna go bylo okladac rekami i lokciami? R1 + kierunek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 25 Czerwiec 2014 (edytowane) Zauważyłem w singlu jedną niepokojącą rzecz i mam nadzieję, że to kwestia niskiego poziomu trudności na jakim gram. Mianowicie chodzi o to, że w karierze każdy przeciwnik walczy tak samo... Bez względu na to jaki ma styl bazowy, bez względu na to, czy ma na stand up 40 czy 80 to zawsze leci na mnie i zasypuje gradem ciosów. Już pal licho, że w tej stójce nie ma zawodników walczących defensywnie, ale kiedy w walce z zapaśnikiem przez 3 rundy probuje on obalać tylko dwa razy to płakać się chce :( Czy na wyższych poziomach AI walczy lepiej i inteligentniej? Edytowane 25 Czerwiec 2014 przez mat_eyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 25 Czerwiec 2014 ktos chetny na walke? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dempsey 44 Napisano 26 Czerwiec 2014 Zauważyłem w singlu jedną niepokojącą rzecz i mam nadzieję, że to kwestia niskiego poziomu trudności na jakim gram. Mianowicie chodzi o to, że w karierze każdy przeciwnik walczy tak samo... Bez względu na to jaki ma styl bazowy, bez względu na to, czy ma na stand up 40 czy 80 to zawsze leci na mnie i zasypuje gradem ciosów. Już pal licho, że w tej stójce nie ma zawodników walczących defensywnie, ale kiedy w walce z zapaśnikiem przez 3 rundy probuje on obalać tylko dwa razy to płakać się chce :( Czy na wyższych poziomach AI walczy lepiej i inteligentniej? Nie mogę się z Tobą zgodzić może to co piszesz to większość zawodników ale nie wszyscy na 16 walk w karierze trafiłem na Shoguna oraz Nogueire którzy dążyli non stop do sprowadzenia mnie do parteru. Mało tego Shogun ciągle kręcił dźwignię i gdy już wstawalem leżał na macie i chwytał mi nogi i sprowadzał w jego "królestwo" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 26 Czerwiec 2014 Zauważyłem w singlu jedną niepokojącą rzecz i mam nadzieję, że to kwestia niskiego poziomu trudności na jakim gram. Mianowicie chodzi o to, że w karierze każdy przeciwnik walczy tak samo... Bez względu na to jaki ma styl bazowy, bez względu na to, czy ma na stand up 40 czy 80 to zawsze leci na mnie i zasypuje gradem ciosów. Już pal licho, że w tej stójce nie ma zawodników walczących defensywnie, ale kiedy w walce z zapaśnikiem przez 3 rundy probuje on obalać tylko dwa razy to płakać się chce :( Czy na wyższych poziomach AI walczy lepiej i inteligentniej? ja gram na pro. mój zawodnik to kickboxer i wolę grać w stójce. Póki co mam z15 walk i jestem w main card. z żadnym topowym zawodnikiem nie walczyłem ale w większości przypadków jest tak ja piszesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 26 Czerwiec 2014 (edytowane) Ponieważ MMAi odnosi się do licencjonowanych zawodników w grze. Na potrzeby naszych początków w karierze gra generuje zawodników o określonych statystykach i ich inteligencja nie równa się z tą, którą posiadają licencjonowani zawodnicy Edytowane 26 Czerwiec 2014 przez Haqu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 26 Czerwiec 2014 (edytowane) Ponieważ MMAi odnosi się do licencjonowanych zawodników w grze. Na potrzeby naszych początków w karierze gra generuje zawodników o określonych statystykach i ich inteligencja nie równa się z tą, którą posiadają licencjonowani zawodnicy To trochę dziwne szczerze mówiąc. Ja nie twierdzę, że każdy wygenerowany zawodnik powinien mieć unikalny styl walki, ale to co jest teraz mi się nie podoba. Kiedy do octagonu wychodzi specjalista od bjj, który swoimi prostymi nie zabiłby muchy i cała walka toczy się w stójce. To tak, jakby w FIFIE każda z gorszych drużyn (powiedzmy 3 gwiazdki i mniej) grała w takim samym stylu bez względu na ustawioną formację i taktykę. Mam nadzieję, że jak już dotrę do walki z top 10 dywizji to będzie ciekawiej. Swoją drogą trochę szkoda, że tak mało jest prawdziwych zawodników. W karierze w mojej dywizji jest 40 fighterów, z czego tylko pierwsza 10 (?) prawdziwa. Skutkuje to tym, że mam na koncie 11 walk, wszedłem już do main card i nadal walczę z generowanymi przeciwnikami. Mam wrażenie, że ciągle tylko narzekam, ale od poniedziałku nie usiadłem do żadnej innej gry ;) no i na plus wczoraj mnie zaskoczyło, że niektóre poddania, np. gogoplata potrzebują mniej "przejść" żeby wejść. Wczoraj pierwszy raz zapiąłem to duszenie i byłem w szoku, kiedy już po trzecim przejściu przeciwnik odklepał :) Edytowane 26 Czerwiec 2014 przez mat_eyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 26 Czerwiec 2014 Witam, to i ja coś napiszę :] Zastanawiałem sie nad zakupem tej gry do wczoraj, postanowiłem, że to zrobie no i :Powiem tak, sama rozgrywka, nawet mi sie podoba, nie byłem fanem Undisputted ze wzgeldu na naparzanie w gałke na wszystkie strony, zwłaszcza w parterze, tutaj natomiast wygląda to spokojniej. Ogólnie kupuje gry po to, zeby cieszyc sie trybami online, nudzi mnie gra z komputerem :[ Fifa, Fight Night Champion, miodzio jesli chodzi o tryby multi.... No i własnie kupując UFC miałem nadzieje, ze rowniez sie nie zawiode . . . . no i klops :( stało sie czego sie obawialem. Długo wczoraj szperałem na necie, zeby znalezc konkretne info, na temt trybow online w UFC, ale nie znalazlem. Nie wiem jak wam, ale mi osobiscie po 2 dniach grania juz sie lekko online znudziło, ile mozna grac w kolko tymi samymi zawodnikami, co gorsza walki sa np. Silva vs Silva :[ Po co jakies pasy cuda, wg. mnie w FNC tryb OWC byl strzalem w dziesiatke. Nie wiem czemu EA nie zastosowalo tego wariantu. Nie ma jak to samemu stworzyc zawodnika i cieszyc sie jego wygranymi ;] No chyba ze jakies problemy z licencja EA mialo , nie wiem. A wasze zdanie na ten temat jak wyglada? Może juz to bylo pisane, jak tak to sorry wbilem tu dzisiaj po dlugiej przerwie nie szperałem 40 stron. Jeżeli macie jakies Ekipy do pogrania to piszcie, bo nie ujade tym trybem długo hehehe, pisac Panowie jak co moj ID PSN BACZEK867. Jakies turnieje czy cos, tez z checia z wami powalcze. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INKOGNITO 130 Napisano 26 Czerwiec 2014 Jakies turnieje czy cos, tez z checia z wami powalcze. Już niedługo, już za chwilkę. Dopinamy wszystko. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 26 Czerwiec 2014 Turniej będzie miał formułę pucharową, ligową czy szwajcarską? Tak czy inaczje z chęcią zagram, najwyżej jako worek treningowy i free pass do następnej rundy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 26 Czerwiec 2014 Turniej live będzie pucharowy inne turnieje w nie dalekiej przyszłości, jesteśmy na dobrej drodze do ukończenia strony 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 26 Czerwiec 2014 Oki super, więc będe zaglądal na forum, jak juz sie info pojawi, to wbijam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach