Skocz do zawartości
pablos_83

FIFA Ultimate Team

Rekomendowane odpowiedzi

no zaraz chyba wyjebie tą konsolę przez okno... miałem 4 mecze na zdobycie 3 punktów potrzebnych do awansu i chuj!!!!! kisze sie dalej w drugiej lidze. A ten llorente to jest totalnym gównem. Ani zajebistego jebnięcia nie ma, ani przyspieszenia a z główek też wcale mocarzem nie jest. Pieniądze w błoto

i zeby bylo weselej, aukcje wisza, nie mam już kim grać, bo 6 frajerów bez kontraktów....

Edytowane przez Maty15

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi te 'sprzedane' karty znikły, a kasy nie dostałem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewiem juz czy codziennie bedziemy musieli to przezywac? . Kurde pierwszy raz gram w trybie FUT , uwazam to za calkiem niezly pomysl tworcow fify ale to co sie dzieje od wczoraj to przesada .Do 16 bylo ok i znow , Pozostaje liczyc na to ze naprawią bo akurat wypada mi wolne . :banana:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 2 pytania do weteranów trybu Ultimate Team, w który gram właściwie pierwszy raz.

1. Co dają karty specjalne (błyszczące)? W przypadku kart kontraktów to proste, bo dają większą liczbę meczy, ale co dają w przypadku piłkarzy o takim samym skillu ogólnym, gdy jeden jest błyszczący, a drugi nie? Lub np. w przypadku kart zmiany formacji?

2. Czy karta zmiany formacji lub pozycji na boisku zastosowana na piłkarzu wprowadza mu tą zmianę na stałe czy tylko na określony czas?

Z góry dzięki za pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no zaraz chyba wyjebie tą konsolę przez okno... miałem 4 mecze na zdobycie 3 punktów potrzebnych do awansu i chuj!!!!! kisze sie dalej w drugiej lidze. A ten llorente to jest totalnym gównem. Ani zajebistego jebnięcia nie ma, ani przyspieszenia a z główek też wcale mocarzem nie jest. Pieniądze w błoto

i zeby bylo weselej, aukcje wisza, nie mam już kim grać, bo 6 frajerów bez kontraktów....

Llorente jest wg mnie bardzo dobry. Ciałem gra dobrze, przy rzutach rożnych praktycznie wszystkie główki wygrywa, a jak już wygra to zawsze gol. Dzięki nim wiele zyskałem winów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslalem, ze w pierwszej lidze bedzie trudniej. Poki co mam jeszcze dwa mecze do zagrania i 3 punkty do zdobycia mistrzostwa. Musze jeszcze troche ulepszyc sklad, ale juz mi sie nie chce handlowac.Potrzebuje mocniejszych zawodnikow na boki obrony, bo mam problem szczegolnie przeciw formacji 4-3-3, gdzie przeciwnik rzuca trojkaty na skrzydla i nie zawsze moge go dogonic/zapobiec.

Edytowane przez chmurowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziś wygrałem dwie aukcje. Wisiały przez jakiś czas, po czym znikły. Nie mam ani kart, ani monet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 2 pytania do weteranów trybu Ultimate Team, w który gram właściwie pierwszy raz.

1. Co dają karty specjalne (błyszczące)? W przypadku kart kontraktów to proste, bo dają większą liczbę meczy, ale co dają w przypadku piłkarzy o takim samym skillu ogólnym, gdy jeden jest błyszczący, a drugi nie? Lub np. w przypadku kart zmiany formacji?

2. Czy karta zmiany formacji lub pozycji na boisku zastosowana na piłkarzu wprowadza mu tą zmianę na stałe czy tylko na określony czas?

Z góry dzięki za pomoc!

ad1. W przypadku blyszczacych kart pilkarzy znaczy tylko tyle ze sa to rzadkie karty, tacy pilkarze to zazwyczaj gwiazdy, albo w jakis sposob sie wyrozniajacy (np. Yannick Djalo ma skill ogolny 75 ale ma pace 90) i oprocz tego ze sa rzadcy i wyjatkowi i ze na szybkiej sprzedazy sa wiecej warci to niczym sie nie roznia od innych :P

w przypadku managerow to ci blyszczacy maja dodatek w postaci ilus tam procent (w zaleznosci jaka karta, zlota czy brazowa czy srebrna) do dlugosci podpisywanych kontraktow

ad2. zmiana jest na stale

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha. Kupiłem Teveza za 47 tys. coins i nie mam go w Watch List, a kasę mi zabrało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

główki z rożnych < szybki napastnik o dobrej technice. Podobną ilość główek mi wygrywał van wolsfwinkel a jest 7 razy tańszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja sprzedalem za 3500 a kupilem za 3200 chyba. Tylko stwierdzam, że jak na tą cenę, jest żałosny, bo kupiłem Vele za 400 i spodziewam się lepszych efektów, niż tym drewnem ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Vele i jest dobry :) osobiscie polecam Eliseu - koles bestia na lewym skrzydle, a tani jest :)

EA teraz natrzepie kasy jeśli da obu :D

Jeszcze Zlatan nie skonczyl meczu, a juz dwie bramki ma :o no i Falcao...

Edytowane przez F3niX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eliseu dobry, ale szybko się kutas męczy. Llorente to czołowy zawodnik w parze z Falcao w moim zespole.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Salwik no jak go eksploatujesz walac wszystke pilki jednym skrzydlem, to pozniej tak jest, ze sie szybko meczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuźwa....i wcięło mi karty, wartośc jakieś 5k, niby nic, ale jednak znowu ten bug, matko boska...

Gram w 1 lidze.

Gram 3-5-2 i skrzydłowi mają przewaloną robotę, dużo biegania, bo też w obronie czasem pomagają.

Edytowane przez Salwik92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Salwik ile meczy już rozegrałeś że za same mecze rozegrane nabiłeś ponad 100k ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie wiem jak takimi wózkami z węglem można grac jak falcao i llorente i być z nich zadowolonych. Za taką samą cenę kupisz 5 x lepszych ludzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi