Salwik 106 Napisano 7 Październik 2012 (edytowane) Salwik ile meczy już rozegrałeś że za same mecze rozegrane nabiłeś ponad 100k ? Ponad 200. Sprzedałem też 100 tys coins na allegro za ponad 100zł. Kupiłem fifa points i dobre karty miałem z paczek i trochę zarobiłem. Grałeś Falcao, że tak piszesz? Dobry zawodnik, wystarczy wiedzieć, jak nimi grać i tyle. Kupię jeszcze Higuaina, bo tani jest,a przyda mi się taki zawodnik. Edytowane 7 Październik 2012 przez Salwik92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 7 Październik 2012 (edytowane) Maty co Ty piszesz?! Ciebie to chyba tylko Messi i Ronaldo by uszczesliwili w ataku... A potem czytac tylko, czemu przegrywam w online. Ja mam atak Soldado/Vela na razie i fajnie sie w takim ustawieniu gra. A jezeli mialbym coinsy to z pewnoscia Falcao by gral razem z Soldado na szlicy. Edytowane 7 Październik 2012 przez F3niX 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warson 20 Napisano 7 Październik 2012 ja nie wiem jak takimi wózkami z węglem można grac jak falcao i llorente i być z nich zadowolonych. Za taką samą cenę kupisz 5 x lepszych ludzi Jakich Naprzykład ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 7 Październik 2012 nie messi i nie ronaldo. Ale taki jeffren i babel w moim składzie, lub reyes dają dużo więcej, niż biegający w smole Llorente. Jakich? CIsse, Emenike, Welliton, Doumbia, Ba, Vela, nawet Lewandowski. Jednak jest to moja subiektywna opinia. Dużo zależy od stylu gry gracza. Do mojego llorente się nie nadawał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 7 Październik 2012 Ja polecam Cavaniego nie za drogi tempo 85 strzały 83 a za 20k sie go dorwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 7 Październik 2012 (edytowane) Hola, hola, ale Lewandowski wcale taki tani nie jest... Co do Llorente, zawodnik wg mnie zajebisty. na wrzutki zawsze się dobrze ustawial i potrzebne bramki zdobywał. Falcao ma główki 90, jednakże jest niski i mało kiedy wygrywa główkę. Soldado również mam w składzie, zawodnik też konkretny. Żeby przedstawić mój skład, to muszę napisać, bo mi te cudowne fut web nie działa, bo konto zablokowane jest, a więc tak. Formacja 3-5-2, zawodnicy z ligii hiszpańskiej GK: Casillas 3 ŚO: Carvalho, Pepe, Mascherano 2 ŚPD: Khedira/Song, Essien LP: Pedro (na zamianę Eliseu) PP: Sanchez (na zamianę Joaquin) N: Llorente, Soldado, Negredo, Falcao To jest ten mój chwilowy dream team. Obecnie zbieram kase na Ramosa, trochę chłopak kosztuje, no ale kiedyś się go dorobię. Edytowane 7 Październik 2012 przez Salwik92 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kani 81 Napisano 7 Październik 2012 O której godzinie dostaje się darmowe paczki z pre orderów? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 7 Październik 2012 O której godzinie dostaje się darmowe paczki z pre orderów? :( O drugiej powinny być, chociaż cholera ich wie. Nie zdziwię się jak i z tym będzie jakiś problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warson 20 Napisano 7 Październik 2012 (edytowane) nie messi i nie ronaldo. Ale taki jeffren i babel w moim składzie, lub reyes dają dużo więcej, niż biegający w smole Llorente. Jakich? CIsse, Emenike, Welliton, Doumbia, Ba, Vela, nawet Lewandowski. Jednak jest to moja subiektywna opinia. Dużo zależy od stylu gry gracza. Do mojego llorente się nie nadawał. No dobrze ale wziąłeś pod uwagę chemistry? i aby ono było dobre to musisz miec gracza albo hiszpana albo z Ligi BBVA ? a tych co wymieniłeś to został tylko Vela o ile się nie myle... Edit: Przesiadłem się ze składu Angielskiego, który miałem bardzo powolny, na taki Hiszpański: http://www.ea.com/pl/football/fifa-ultimate-team#/show-off#kgRVc7fLnHCr4:ps3 Na koncie 13k, co polecacie grać mecze i zbierać kaskę na np Cazorlę, czy grac grać i kupować złote paczki?? Edytowane 7 Październik 2012 przez Warson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wildovvsky 0 Napisano 8 Październik 2012 a ja pytanie z innej beczki : jakie paczki bardziej polecacie, ktore sa bardziej oplacalne , te za 5k czy 7,5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pdv 3 Napisano 8 Październik 2012 Jesli ktos jest zainteresowany to daje linka do mojego skladu z ligi angielskiej z 100% chemia. Koszt to jakies 70 tys coinsow http://futhead.com/fifa/squads/161255/# Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 8 Październik 2012 a ja pytanie z innej beczki : jakie paczki bardziej polecacie, ktore sa bardziej oplacalne , te za 5k czy 7,5? Mi zawsze lepsze karty leca z tych za 7.5k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 8 Październik 2012 No dobrze ale wziąłeś pod uwagę chemistry? i aby ono było dobre to musisz miec gracza albo hiszpana albo z Ligi BBVA ? a tych co wymieniłeś to został tylko Vela o ile się nie myle... Edit: Przesiadłem się ze składu Angielskiego, który miałem bardzo powolny, na taki Hiszpański: http://www.ea.com/pl...RVc7fLnHCr4:ps3 Na koncie 13k, co polecacie grać mecze i zbierać kaskę na np Cazorlę, czy grac grać i kupować złote paczki?? nie, nie bralem pod uwagę Twojej/ Waszej chemii. Wymienilem po prostu lepszych zawodnikow moim zdaniem. A jak 1 gosc na caly sklad nie bedzie mial chemii z innymi, to i tak druzyna powinna miec 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juve25 2 Napisano 8 Październik 2012 Kurcze w trybie Ultimate liga online jest strasznie irytująca.Mam ekipę całą na 2,5 gwiazdki a co chwile mi załącza ekipy 5 gwiazdkowe z całymi ekipami Barcy czy Realu :shok: Was też tak łączy w tym trybie????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 8 Październik 2012 Kurcze w trybie Ultimate liga online jest strasznie irytująca.Mam ekipę całą na 2,5 gwiazdki a co chwile mi załącza ekipy 5 gwiazdkowe z całymi ekipami Barcy czy Realu :shok: Was też tak łączy w tym trybie????????????????? Niestety tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juve25 2 Napisano 8 Październik 2012 Niestety tak. A nie wiesz kolego czy to EA ma zamiar zmienić ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sibas 15 Napisano 8 Październik 2012 co myślicie o takim składzie : http://futhead.com/fifa/squads/163467/#squad-player może jakieś sugestie albo propozycje ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 8 Październik 2012 A nie wiesz kolego czy to EA ma zamiar zmienić ??? Mam nadzieję, że to zmienią bo inaczej granie ligi nie mając złotego składu mija się z celem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warson 20 Napisano 8 Październik 2012 (edytowane) Oto Moja przesiadka złotego składu z Angielskiego na Hiszpański: http://futhead.com/f...squads/163585/# A jeszcze takim Polskim Srebrnym Bardzo fajnie mi się gra: http://futhead.com/f...squads/163622/# i Polska Brązowa :) http://futhead.com/fifa/squads/163647/# Moga być? Teraz Zbierać kasę na paczki, czy lepiej na jakiś lepszych zawodników do Złotego składu np Cazorlę? Edytowane 8 Październik 2012 przez Warson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juve25 2 Napisano 8 Październik 2012 Mam nadzieję, że to zmienią bo inaczej granie ligi nie mając złotego składu mija się z celem. Dokładnie ,a granie złotym składem dla mnie mija się z celem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 8 Październik 2012 hm, ciekaew czemu ja nigdy nie trafilem na inny sklad niz zloty w lidze... ostatnio trafiam samych koksow, z zawodnikami pokroju balotelli, neymar czy pato. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juve25 2 Napisano 8 Październik 2012 hm, ciekaew czemu ja nigdy nie trafilem na inny sklad niz zloty w lidze... ostatnio trafiam samych koksow, z zawodnikami pokroju balotelli, neymar czy pato. To mamy tak samo ,fakt że można czasem wygrać z takimi "koksami"ale to jest irytujące jak żaden mój zawodnik nie może dogonić "koksa" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 8 Październik 2012 hehe ja miałem nawet lepiej, bo ostatnio trafiłem na gościa z pomieszanym skladem barcelony i realu... i żeby bylo weselej, chyba polowie zawodnikow wrzucil karty z + speed albo + all stats, bo to po prostu jakas komedia byla. Wygrywalem 2;0, po to zeby przegrac 5;2. JEmu wystarczylo leciec po linii prostej byle kim, odchodzac od moich obroncow i strzelac z kazdej pozycji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juve25 2 Napisano 8 Październik 2012 (edytowane) hehe ja miałem nawet lepiej, bo ostatnio trafiłem na gościa z pomieszanym skladem barcelony i realu... i żeby bylo weselej, chyba polowie zawodnikow wrzucil karty z + speed albo + all stats, bo to po prostu jakas komedia byla. Wygrywalem 2;0, po to zeby przegrac 5;2. JEmu wystarczylo leciec po linii prostej byle kim, odchodzac od moich obroncow i strzelac z kazdej pozycji :) Miałem podobnie Muszą to zmienić bo to jakaś kpina jest Edytowane 8 Październik 2012 przez juve25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 8 Październik 2012 jakby te karty + stats, speed itd powywalali, to by bylo spoko. O tyle dobrze, ze raczej rzadko sie takich typow trafia.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach