Skocz do zawartości
pablos_83

FIFA Ultimate Team

Rekomendowane odpowiedzi

no stary, kupujesz tą samą paczkę. To co mówisz, to jakieś totalne zabobony. A jezscze nie zdurniałem, żeby PLNy wydawać na zawodników w fifie ;d

To rób jak chcesz...jeez. Mi za pointsy po prostu lepsze karty wypadają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu wtedy masz farta... Nie może być tak, że jak kupisz za Fifa points to lepszych trafisz bo kupujesz tą samą paczkę z tego samego miejsca... Zresztą powiedz mi jak ty zdobywasz 45k w 2 dni? Bo ja za mecz dostaję 600 + ok. 8k za ligę z czego trzeba kupić kondycję oraz kontrakty. Chyba, że grasz po 20h dziennie to wtedy tak :P

Edit: Z paczki pre-orderowej nie dostałem nic po raz kolejny. Mam pecha :(

Edytowane przez bartez1994

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu wtedy masz farta... Nie może być tak, że jak kupisz za Fifa points to lepszych trafisz bo kupujesz tą samą paczkę z tego samego miejsca... Zresztą powiedz mi jak ty zdobywasz 45k w 2 dni? Bo ja za mecz dostaję 600 + ok. 8k za ligę z czego trzeba kupić kondycję oraz kontrakty. Chyba, że grasz po 20h dziennie to wtedy tak :P

Edit: Z paczki pre-orderowej nie dostałem nic po raz kolejny. Mam pecha :(

Tak, 20h....

Gram cały czas sezony online przez parę h, i w ciągu jednego dnia mogę zarobić 20k, to jest coś niezwykłego? Jak tobie potrzeba na to aż 20h, to tylko współuczuję :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

500 coins = 12 min

20000 coins = x

500x = 12 x 20k

12x20 / 500

480 minut = 8 godzin na 20k conów, nie licząc wyjebywania kasy na kontrakty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam mecz bez przerw trwa 12 minut. Doliczając przerwy to wychodzi ponad 15 minut :)

Pierwszy raz trafił mi się taki frustrat :D

Edytowane przez Szlachcic*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

500 coins = 12 min

20000 coins = x

500x = 12 x 20k

12x20 / 500

No a pieniądze za utrzymanie ligii, awans itd? To na bok? Matko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

500 coins = 12 min

20000 coins = x

500x = 12 x 20k

12x20 / 500

W swoich obliczeniach pominąłeś nagrody za sezony.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W swoich obliczeniach pominąłeś nagrody za sezony.

Czyli najważniejszą część...

Co do filmiku to koleś jakaś masakra, chodzi mo o jego poziom. Jakbym miał samych takich przeciwników, których mijam jak pachołek, to bym był w niebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka!

W fifie 11 jak odpalilem UT pierwszy raz to po tym jak wszystko zrobilem: rozpakowalem ta paczke powitalna, zagralem kilka meczy i wyszedlem to pozmienialy mi sie nazwiska zawodnikow i boje sie odpalic UT w 12. Mial juz ktos taki problem? I czy w 12 tez tak jest. Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matematycy :)

Ile jest za wygranie 1 ligi ? 8k coinsów + złota paczka ? Jeśli się mylę to proszę o poprawianie mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matematycy :)

Ile jest za wygranie 1 ligi ? 8k coinsów + złota paczka ? Jeśli się mylę to proszę o poprawianie mnie

Zgadza się, nie licząc tych około 500 coins za każdy rozegrany mecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za sezony online i offline jest taka sama nagroda (paczka i 8k)? W ogóle to jak myślicie w jaki sposób najszybciej dozbierać 100k? Jak na razie mam 45K i samych brązowych graczy a mój zaplanowany skład to koszt około 100k , kupić jakiś taniutki złoty skład czy grać tymi brązowymi no-rare i ciułać? Handel już mi nie idzie jak na początku zresztą stąd głównie mam te 45k i to dorobione na 1 piłkarzu sprzedawanym naście razy :biggrin:

Edytowane przez rafi116

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za sezony offline masz inne nagrody zależy jaki weźmiesz poziom trudności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki jest najlepszy napastnik z ligi angielskiej do 5k coins?Mam tu na myśli szybki i w miare dobry,bo wole ciut gorszego ale za to szybkiego niż dobrego techicznie a wolnego jak cholera.

Mówie o fut 13

Edytowane przez DeX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uzyskałem mistrzostwo ligii w sezonach offline i dostałem złotą paczkę kart i coś koło 5k, ale jest potem o wiele trudniej uzyskać kolejny tytuł. Nie można przegrać żadnego meczu. Lepiej grać sezony online, więcej kasy i różni przeciwnicy się trafiają.

Jak zarobić najszybciej? Już to pisałem wcześniej, graj cały czas sezony online, najszybszy zarobek. I nie wydawaj kasy na te złote paczki, bo nic z nich nie pada. Też już o tym pisałem..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale do sezonów nie wyskoczę z moimi brązowymi raczej, za duży handicap. Czyli stworzyć jakiś niedrogi skład i nadrabiać resztę skillem? :biggrin: Co do paczek, to wiem, bo się już przejechałem najlepszy jaki mi wypadł to Szczęsny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup jakiś tanich skrzydlowych z dobrym tempem, gk 80-82, i poiwnno być ok. Trzeba troche kasy wylozyc na jakis w miare zloty skład i na nim zarabiać kasę na sezonach, bo inaczej nei widżę tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, nie wiem czy wziąć taktykę 3-5-2 czy 4-1-2-1. Jak grałem z ludźmi z taktyką 3-5-2 to mnie jechali jak chcieli, i w sumie fajnie by było spróbować tą taktykę bo wygląda ofensywnie, ale czy tych 3 obrońców to nie za mało? I czy gościu z szybkimi skrzydłowymi nie rozjedzie mi tej obrony? Może jednak lepiej wziąć 4-1-2-1? A może jeszcze coś innego? Czekam na propozycję... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram 3-5-2, jest ok....

Do tego masz przecież 2ch ŚPD i oni też pomagają obrońcom. Wg mnie jest to najlepsza taktyka. Bo środek pola jest mocny i defensywa też, gdyż 2ch ŚPD się zawsze wraca i pomaga obrońcom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Czy może mi ktoś powiedzieć jak rozwiązać problem z zablokowanym kontem ? Chcę grać poprzez webapp i wiecznie to samo. Zaloguj się z zaufanej konsoli... Loguję sie z konsoli, wpisuję hasło pomocniczne i dalej to samo. Czy ktoś wie jak to ogarnąć by móc grać poprzez www?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Czy może mi ktoś powiedzieć jak rozwiązać problem z zablokowanym kontem ? Chcę grać poprzez webapp i wiecznie to samo. Zaloguj się z zaufanej konsoli... Loguję sie z konsoli, wpisuję hasło pomocniczne i dalej to samo. Czy ktoś wie jak to ogarnąć by móc grać poprzez www?

Sam bym chciał to wiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo ze to raczej nie watek by pytac o te sprawy jednak sproboje bo poniekad chodzi o fifa points . A wiec obecnie mieszkam w Niemczech , chcialem zakupic kilka paczek za gotowke , postanowilem ze kupie karte playstation network za 20 e . Przed zakupem chcialem jednak zapytac bo widze ze karty na allegro itd sa przypisane do danych panstw, np playstation network z flaga wielkiej brytani tylko dla nich , polska chyba tylko dla polski , tutaj mam na stacji benzynowej dostepna niemiecka o nominale 20 euro . Konto na playstation network mam zarejestrowane na polske, czyli portfel tam na zl . Jak bedzie to wygladac gdy kupie taka karte w euro?

pytanie nr 2: Czy moge utworzyc drugie konto na konsoli zarejestrowane na Niemcy , co wtedy bedzie z moja Fifka , czy na obydwoch kontach bede mogl grac online ?

dodam ze graczem konsolowym jestem od miesiaca ;d

Edytowane przez Wildovvsky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi