kosciarz 504 Napisano 16 Styczeń 2016 Kupuj Delte odrazu nie baw sie w nic. Delta to takie wzbogacenie "jedynki" fabula identyczna tylko w uj wiecej mozliwosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zabko 0 Napisano 16 Styczeń 2016 Dzięki :D takiej odpowiedzi mi trzeba było ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
townshend 1 Napisano 30 Marzec 2018 Wie ktoś może gdzie można znaleźć informacje jak odblokować wszystkie ścieżki w Avalon Pacts? W poradniku na psnprofiles jest info: "Pride has eleven pacts, complete them to obtain this trophy. Grunt Enemies Minotaur Werewolf: sacrifice for 4 & 5; save for 6 Gargoyle Cerberus Sorcerere Illecebra: sacrifice for 8; save for 9 Cyclops & Centaur Wyvern & Wyven Soul Shards Grunt Enemies" Jak mam rozumieć "sacrifice for 4 & 5; save for 6"? Udało się wam w ogóle pezejść 9 i 10 Pact solo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 30 Marzec 2018 (edytowane) Cytuj Jak mam rozumieć "sacrifice for 4 & 5; save for 6"? Nie grałem w to długo, ale jak pokonasz bossa to masz do wyboru sacrifice albo save, no i zależnie czy go złożysz w ofierze czy uratujesz to będzie inny scenariusz 4 & 5 albo 6. Edytowane 30 Marzec 2018 przez beardo0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
townshend 1 Napisano 30 Marzec 2018 Faktycznie niby zmienia ścieżkę ale jest ona nadal zablokowana/zamazana. Być może po przejściu 9/10 Paktu można do niej wrócić ale na tą chwilę moja postać jest na to za słaba, mimo 100 levelu. Potrzebuję wymaksować osprzęt. Ktoś chętny do wspólnego grania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach