pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 ja też zaklepałem Jak macie na liście pobierania to da się ściągnąć. Ostatnio ciągnąłem jakies demo z 2009 roku co dawno usunęli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 28 Sierpień 2013 Jest taka moźliwość że ktoś skopiuje instalke na pendrive i wrzuci na jakiś serwer dla nas czy to i tak nie będzie działać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) będzie dzialać, potrzeba tylko chętnego (i musi to zrobic zanim zainstaluje gre) Edytowane 28 Sierpień 2013 przez Maty15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak76 5 Napisano 28 Sierpień 2013 no to panowie ci co pobrali wierzymy w was i jeśli ktoś ma taką możliwość to prosimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 28 Sierpień 2013 Ja mam liche łączę, więc odpadam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemsik_PL 42 Napisano 28 Sierpień 2013 A mi kolega podał login i haslo zalogowalem sie na jego konto i w histroi pobierania jest więc zasysam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodybak 16 Napisano 28 Sierpień 2013 Wierzymy i czekamy - nic innego nie pozostało!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 28 Sierpień 2013 Demo było tez w polskim i brytyjskim psstore?? bo każdy pisze o EU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yamata-no-orochi 10 Napisano 28 Sierpień 2013 Udało mi się pobrać i po 3 meczach mam mieszane uczucia. Od razu widać różnicę w porównaniu do Pesa 2013. Ładnie odwzorowane ruchy piłkarzy (widać to na gifach które wcześniej ktoś tutaj wrzucił), sprinty z r1 bardzo często kończą się odbiorem piłki przez przeciwnika, trzeba więcej rozgrywać, grać podaniami (zbyt długie trzymanie piłki/holowanie też nie jest dobre; piłkarze mają jakąś słabą zwrotność... albo muszę lepiej opanować sterowanie ;) ). Nie podchodzi mi wskaźnik przy wykonywaniu stałych fragmentów (pasowało mi rozwiązanie z poprzednich części czyli wykonywanie tych elementów na "wyczucie"), momentami gra strasznie przyspiesza (ustawione tempo na "0", a za chwile piłkarze biegają w jedną i drugą stronę jakbym grał na maksymalnej możliwej prędkości). No i strasznie przycina wstęp do meczu, przerywniki, powtórki itp. Mam nadzieję że jest to wczesne demo i kolejne (jeśli będzie), a także pełna wersja - będą poprawione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 28 Sierpień 2013 Mogę Wam zgrać i wrzucić ale nie wiem jak to zrobić. Jak ktoś opiszę jak to zrobić to nie ma problemu. Bo nigdzie nie widziałem tej instalki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 wg eu blog demo jest w dzisiejszym update, więc może wrzucą jeszcze PS3 demos (Free) PES 2014 PEGI: 3 Availability: All http://blog.eu.playstation.com/2013/08/28/playstation-store-update-rayman-legends-spelunky-final-fantasy-xiv-more/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 28 Sierpień 2013 Mogę Wam zgrać i wrzucić ale nie wiem jak to zrobić. Jak ktoś opiszę jak to zrobić to nie ma problemu. Bo nigdzie nie widziałem tej instalki. Jeśli już zainstalowałeś demo to instalka znika. Jeśli nie: ściągnij, nie instaluj, podłącz pendrive'a, wejdź w opcje instalki -> "kopiuj' na pena, zrzuć na kompa, wrzuć na jakiś serwer, ciesz się z naszych lajków :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 28 Sierpień 2013 Pierwszy wolny w demie i gol. Niestety, ale wolne nie powinny mieć tego wskaźnika lub powinien być tylko symboliczny, bo obecnie piłka leci dokładnie po torze jeśli odpowiednio dobierze się siłę strzału. http://www.youtube.com/watch?v=up7MVURPK74 Animacje są zajebiste! To mogę potwierdzić widząc na własne oczy. A na obecną chwilę to co mnie drażni w grze to to, że jest zbyt flegmatyczna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) wg eu blog demo jest w dzisiejszym update, więc może wrzucą jeszcze PS3 demos (Free) PES 2014 PEGI: 3 Availability: All http://blog.eu.playstation.com/2013/08/28/playstation-store-update-rayman-legends-spelunky-final-fantasy-xiv-more/ jakies mega jaja z tymi blogami w tym tygodniu - amerykance juz przeprosili za błędne info o demie - licze ze na eu wroci a wycofanie to tylko kwestia uploudu blednej wersji dema. zobaczymy. @up - kąt z jakiego pada brama z lekka przegięty jak dla mnnie. Edytowane 28 Sierpień 2013 przez UniteD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrakoPL 62 Napisano 28 Sierpień 2013 Ten rzut wolny to jakaś parodia.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 28 Sierpień 2013 Ponoc w pełnej wersji mieli zmienić te wolne bo duzo ludzi im mówiło że to przegięcie ale jestem pewny że nic nie zmienią bo nie po to robili nowe wykonanie stałym fragmentów gry(wychodzi na to że gorsze) żeby z niego rezygnować na bank zostanie jak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 28 Sierpień 2013 Odległośc jakieś 6,5m od linii bramkowej. Bramkarz był źle ustawiony musiał ruszyć do piłki i miał taką animacje, że gdyby miał ja zbić to i tak by wpadła do bramki. I jest tak jak mówiłem wcześniej bramkarze są powolni, wstając nie zaczynają od razu biegu żeby się ustawić, tylko do pełnego wyprostu, a powinien podnosząc się z murawy już iść w dany kierunek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 28 Sierpień 2013 No to można się spodziewać teraz wysypu minusów nowego pesa skoro juz po pierwszym meczu tutaj niektórym wychodzą takie rzeczy jak ten bramkarz to co będzie dalej . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) Zagrałem 5 meczów, niedużo, ale pierwsze wrażenie to to, że to jest PES 13 z nowymi zajebiście ładnymi animacjami. Gra powiela te same błędy, zawodnicy mułowaci, dreptający w miejscu, nie ruszający się za piłką lub nie zwracają na nią w ogóle uwagi. Podanie na wyjście to podstawa strzelania gola. Gra ciałem jest dalej nijaka - zawodnik biegnie z piłka dogania go obrońca, nagle się potyka i zatrzymuje. Lub wbiegają na siebie i się zatrzymują. http://www.youtube.com/watch?v=GeI1pQB90UA To demo nie napawa optymizmem przynajmniej mnie. Boje się, że przyjdzie kolejna generacja na my będziemy dalej taplać się w tym samym gnoju. Bo sytuacja na chwilę obecną wygląda tak jak z FIFĄ na Ignite, nowy silnik niemalże ta sama gra. Będzie zmiana generacji jednak gra będzie posiadała ten sam core z tymi samymi błędami i zaletami gier z poprzedniej generacji,a jedyne co odczujemy to zmiana grafiki (w tym przypadku tylko na lepsze). Edytowane 28 Sierpień 2013 przez SmaleC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 28 Sierpień 2013 Jeśli już zainstalowałeś demo to instalka znika. Jeśli nie: ściągnij, nie instaluj, podłącz pendrive'a, wejdź w opcje instalki -> "kopiuj' na pena, zrzuć na kompa, wrzuć na jakiś serwer, ciesz się z naszych lajków :) Gra nie zainstalowana. Sama intsalka, ale po wybraniu trójkąta na niej jest tylko 3 opcje do wyboru: Instaluj, Usuń i Informacje. Nie ma kopiuj. Jakieś inne pomysły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) Może musisz najpierw podłaczyć ten pendrive/dysk zewnętrzny aby móc skopiować? Tak mi się wydaję, że bez podłaczenia nie będzie opcji skopiowania, bo niby gdzie? Edytowane 28 Sierpień 2013 przez dreamtox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 28 Sierpień 2013 Pen był podłączony i wykrywało go ps3. Ale opcji kopiuj nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 28 Sierpień 2013 http://www.ehow.co.uk/how_6657531_do...ash-drive.html1 Go to the PlayStation Network site and sign in with your PlayStation Network login and password. Click "PS3 Demos" and select a game demo from the list of available titles. Click "Download" to save the game to your computer. These demos can be over 100 MB, so they can take a long time to download.2 Insert a USB flash drive into your computer and open the icon on your desktop.3 Copy the downloaded game demo to the root directory of the USB drive. Eject and remove the drive.4 Connect the USB drive to the USB port of your PlayStation 3, located on the left side of the console's front face. Turn on the console.5 Navigate to the "Game" tab of the menu. Highlight your USB drive and press "Triangle." Choose "Show Items."6 Select your game demo. Choose "Copy" to install the game on your PlayStation 3's internal storage.7 Press "O" twice to return to the "Game" menu. Scroll down the list of available games until you reach your newly installed game. Launch the game with the "X" button. http://www.dekazeta.net/files/file/1849-pes-2014-ps3-demo/ tu macie link do zuploadowanego dema. Czy działa, nie wiem. Ściągne to dam znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 28 Sierpień 2013 wg eu blog demo jest w dzisiejszym update, więc może wrzucą jeszcze PS3 demos (Free) PES 2014 PEGI: 3 Availability: All http://blog.eu.playstation.com/2013/08/28/playstation-store-update-rayman-legends-spelunky-final-fantasy-xiv-more/ ha, zobacz już nie ma :P edytowali posta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 28 Sierpień 2013 Jedyna nadzieja że ktoś tą instalkę wrzuci ale skoro do teraz niema to chyba do 10 trza czekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach