ONE 698 Napisano 22 Sierpień 2013 http://www.youtube.com/watch?v=puEtMS_IE1Y&feature=player_embedded Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek883 4 Napisano 22 Sierpień 2013 Wydawalo mi sie ze Pes uporał się z problemem bramkarzy w ich grze . Ale potym co zobaczylem na ostatnim filmiku i te dwa wyczyny Cassilasa to już niewiem co mam myslęć . Dwie szmaty pierwsza bramka lekki strzał Naniego wyraznie schodzi mu to z nogi a Iker zamiast rzucac się w kierunku pilki to rzuca się w kierunku bramki i wpakowuje sobie ja sam do bramki druga bez komentarza bramkarz nawet nie próbuje podskoczyć tylko patrzy jak pilka mija jego rece po niezbyt dobrej podcince . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrakoPL 62 Napisano 22 Sierpień 2013 (edytowane) Może był na fioletowej strzałce haha Zresztą bramkarz realu jest bez formy i pewnie zółtki o tym wiedzą ,dlatego broni lopez Edytowane 23 Sierpień 2013 przez DrakoPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 22 Sierpień 2013 Dokładnie Iker siedzi na ławce, nie jest w rytmie meczowym to i w Pesie szmaty puszcza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xerande 7 Napisano 22 Sierpień 2013 W pesie będzie Legia Warszawa :thumbsup: ,niestety to będzie chyba jedyny polski klub :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 22 Sierpień 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_oebeiDYaBA Kolejny Króciutki fragmencik taki se. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 23 Sierpień 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enoce 7 Napisano 24 Sierpień 2013 11 września, ma pojawic się demo. Trochę późno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 24 Sierpień 2013 (edytowane) Późno? Wlasnie super. Wreszcie ktos pomyślał i zdecydował by wydać jedno demo, solidne i oddajace w jak największym stopniu kod końcowy, a nie wydawanie 2 slabych dem. Brawa dla Konami. Demo w tym samym dniu co FIFA i premiera gry 4 dni wcześniej. Idealny ruch. Edytowane 24 Sierpień 2013 przez lons Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 24 Sierpień 2013 (edytowane) Późno? Wlasnie super. Wreszcie ktos pomyślał i zdecydował by wydać jedno demo, solidne i oddajace w jak największym stopniu kod końcowy, a nie wydawanie 2 slabych dem. Brawa dla Konami. Demo w tym samym dniu co FIFA i premiera gry 4 dni wcześniej. Idealny ruch. Tu bardziej chodzi o to że mówili o bankowym demie w sierpniu czyli mówimy tu o kłamstwie konami. a data dema jest kuriozalna. Wypuszczenie dema dzień po demie nowej fify to strzał w stopę. Fani piłki sa na tyle wyposzczeni że jeśli demo fify na tyle spasuje ludziom to przez ten dzień grania wyrobią sobie na tyle nawyki że na pesa mogą kręcić nosem to samo mogło by się tyczyć w druga stronę no ale EA ma na tyle dobry marketing że wie jak przyciągnąć ludzi i brawa dla nich za to że wyprzedzili konami choć ja nie kupię ich piłki bo biorę Pesa to z czysto marketingowego punktu widzenia konami strzela sobię w kolano z data dema i chęcią przyciągnięcia ludzi do swojego produktu. Jak chce się atakować konkurencję to trza przed szereg wychodzić. Jeszcze rozumiem w ten sam dzień wypuścić 2 dema ale dając konkurencji dzień więcej na przekonywanie niezdecydowanych to strzał w kolano. Edytowane 24 Sierpień 2013 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 24 Sierpień 2013 Tu bardziej chodzi o to że mówili o bankowym demie w sierpniu czyli mówimy tu o kłamstwie konami. a data dema jest kuriozalna. Wypuszczenie dema dzień po demie nowej fify to strzał w stopę. Fani piłki sa na tyle wyposzczeni że jeśli demo fify na tyle spasuje ludziom to przez ten dzień grania wyrobią sobie na tyle nawyki że na pesa mogą kręcić nosem to samo mogło by się tyczyć w druga stronę no ale EA ma na tyle dobry marketing że wie jak przyciągnąć ludzi i brawa dla nich za to że wyprzedzili konami choć ja nie kupię ich piłki bo biorę Pesa to z czysto marketingowego punktu widzenia konami strzela sobię w kolano z data dema i chęcią przyciągnięcia ludzi do swojego produktu. Jak chce się atakować konkurencję to trza przed szereg wychodzić. Jeszcze rozumiem w ten sam dzień wypuścić 2 dema ale dając konkurencji dzień więcej na przekonywanie niezdecydowanych to strzał w kolano. Jaki dzień wcześniej, bzdura. Dema obu gier na konsolach wychodzą odpowiednio 10.09 w us store i 11.09 w europejskich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 24 Sierpień 2013 (edytowane) Jaki dzień wcześniej, bzdura. Dema obu gier na konsolach wychodzą odpowiednio 10.09 w us store i 11.09 w europejskich. To nastąpiła widocznie zmiana bo wyraźnie na portalach było napisane że 10 fifa a 11 pes co było kuriozalne. Jeśli jest jak piszesz to spoko bo to wręcz niedorzeczne było żeby wypuszczać dzień po konkurencji demo. Tutaj na szybko jedno źródło: http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/34/premiera-pro-evolution-soccer-2014-przed-fifa-14 Edytowane 24 Sierpień 2013 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 24 Sierpień 2013 Chyba, że demo PESa nie wychodzi w USA to wszystko się zgadza. Ale jeden dzień to jest nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcon87pl 108 Napisano 25 Sierpień 2013 ... że jeśli demo fify na tyle spasuje ludziom to przez ten dzień grania wyrobią sobie na tyle nawyki że na pesa mogą kręcić nosem to samo mogło by się tyczyć w druga stronę ... Chyba zaprzeczyłeś w tym zdaniu definicji nawyku ;) Poza tym uważam, że mnóstwo osób które przeskoczyło z PESa na FIFĘ za czasów 08 lub 09, oglądając gamplaye nie może się doczekać dema PES 2014 i jeden dzień nie robiłby żadnej różnicy. Każdy kto gra w fifę od kilku lat (m.in. ja) wie czego się spodziewać po kolejnej fifie - czyli wszystko trochę poprawione, bardzo poprawnie, bez finezji i polotu. Ale ostatnie PESy poza ostatnim, były na takim poziomie, że dużo osób wybierało "poprawną" fifę, zamiast użerać się z idiotyzmami z PESa :) Ale strasznie mi brakuje w fifie tych emocji które zawsze towarzyszyły meczom w PESa :D Kiedy po roku grania piłkarze zachowali się tak jak nigdy albo strzeliło gola z niemożliwej sytuacji itp itd :) Nieprzewidywalność PESa zawsze mnie urzekała, ale archaizmy i idiotyzmy z ostatnich lat nie pozwalały na normalną grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Sierpień 2013 Demo w ten wtorek na US STORE http://blog.us.playstation.com/2013/08/25/the-drop-week-of-august-26th-2013-new-releases/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 26 Sierpień 2013 A to CI niespodzianka. Miało byc tydzien pozniej. Jutro się okaże, czy to babol :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 26 Sierpień 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koziou89 8 Napisano 26 Sierpień 2013 (edytowane) Kurcze...trzeba przyznać, że nieźle to wygląda. Nie wiem jakby miało to odstawać od animacji w grze od EA. Szczerze napisawszy to myślałem, że ktoś nadpisał nad piłkarzy ich nazwiska żeby wyglądało jak gra natomiast samo nagranie to prawdziwy mecz. To jest tylko moje GDYBANIE ale chyba jednak Konami ma lepszą "14" w tym roku na current-geny. Czekam na demo jednych i drugich. Edytowane 26 Sierpień 2013 przez Koziou89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaliskox 21 Napisano 26 Sierpień 2013 pytanie czy pokazane filmik sa na current geny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 26 Sierpień 2013 pesa2014 nie bedzie na next geny, wiec o co pytasz? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaliskox 21 Napisano 26 Sierpień 2013 a no w sumie tak sorrki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 26 Sierpień 2013 Te gify mnie rozłożyły. W sumie nie czekam w tym roku z jakimś ogromnym podnieceniem na nową kopaną, bo i FIFA i PES w ostatnich latach mnie raczej zawodziły (choć przyznaję, że szansę dawałem głównie FIFIe). A tymczasem okazuje się, że jest szansa na kupienie edycji 2014 jeszcze przed kupnem PES4. Muszę zacząć poważniej śledzić losy dzieła Konami, bo FIFA raczej jest u mnie spalona na ten moment. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 26 Sierpień 2013 I jak to jest z ta datą dema?? To jakiś chochlik dziennikarski czy rzeczywiście jutro dostaniemy demo jak to na samym początku konami podawało że sierpień?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 26 Sierpień 2013 Jak gify CIe rozkladaja, to obczaj ten trailer: http://www.youtube.com/watch?v=inbf_VAWRM4 Czekam na demo, bo filmy są na prawde dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMeK 25 Napisano 26 Sierpień 2013 Ta główka wygląda zajebiście :shok: Trailer też genialny, może trochę nadinterpretuję, ale końcówka dość wymowna.. Killed The Giant Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach