fryz 915 Napisano 26 Sierpień 2013 Trailery mają to do siebie, że kłamią. Ufam tylko gameplayom i to tym nie kręconym przez twórców gier;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 26 Sierpień 2013 wpisz na yt pes 2014 gamescom. Jest ich cała masa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sherman 31 Napisano 26 Sierpień 2013 (edytowane) Kluczowa sprawa to oczywiście grywalny, zbalansowany gameplay, ale zgadzam się, że niektóre animacje wyglądają fenomenalnie :) Z tego zestawu gifów parę postów powyżej najbardziej podoba mi się ten wślizg Raffaela i faul Van Persiego na Boatengu, małe mistrzostwa świata :) Chyba fizyka Havoka wykonała tak dobrą robotę. Edytowane 26 Sierpień 2013 przez Sherman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 26 Sierpień 2013 Fakt, wślizgi wyglądają efektownie ale są to faule. Pierwszy na czerwoną a drugi na żółtą. Też się zaczynam grzać tym PES-em, pierwszym od kilku lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrakoPL 62 Napisano 26 Sierpień 2013 To jak prawda z tym demem czy nie :)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maty15 59 Napisano 26 Sierpień 2013 Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xerande 7 Napisano 27 Sierpień 2013 bramki z gamescom gol C.Ronaldo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Sierpień 2013 Mamy sprostowanie na blogu US Pro Evolution Soccer 2014 (*update: this demo is not scheduled for release this week, apologies for the error.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 27 Sierpień 2013 Byle do 11stego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 27 Sierpień 2013 Eh kretyni z tego blogu. Narobili smaka i klops. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 27 Sierpień 2013 Chyba PES wyląduję w tym roku w czytniku. 14 Fify będzie tym samym co 13 zapewne z paroma animacjami a PS4 planuję w tym roku zakupić więc Fifa na next gena a do tego czasu dam szanse dobrze w końcu zapowiadającemu się PESowi, te animacje naprawdę wyglądają porażająco dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrakoPL 62 Napisano 27 Sierpień 2013 Powiem że pięknie to wszystko wygląda,aby tylko online działał w końcu jak należy i będzie dobrze myślę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas6660 106 Napisano 27 Sierpień 2013 http://www.ps3site.pl/gamescom-2013-wielki-pilkarski-pojedynek-tej-generacji-fifa-14-kontra-pro-evolution-soccer-2014/165082 Szykuje się udany seon w PESa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 27 Sierpień 2013 Drako nie marudz online jest spoko nawet w tej czesci tylko ty cos masz pecha z polaczeniami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 28 Sierpień 2013 Wstyd się przyznawać ale nie jestem za bardzo ogarnięty co do premiery nowego PESa, ktoś może mnie olśnić? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mencelbdg 1 Napisano 28 Sierpień 2013 Demo PES 2014 jest dostępne na europejskim ps store 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 28 Sierpień 2013 Link jak ktoś by szukał: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/pes-2014-pro-evolution-soccer-demo/cid=EP0101-NPEB90515_00-PES2014EUDEMO001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 28 Sierpień 2013 Wstyd się przyznawać ale nie jestem za bardzo ogarnięty co do premiery nowego PESa, ktoś może mnie olśnić? :) Bedzie:) nie pamietam dokladnie kiedy, ale w watku na pewno to bylo;) Swoja droga to niezly bajzel z tym demem;) Sciagajcie i mowcie jak sie gra, bo ja w robocie jeszcze dlugo;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 28 Sierpień 2013 Dzięki za cynk, może zdążę przed 17 jakiś meczyk zagrać bo potem na pociąg i do niedzieli bez konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 28 Sierpień 2013 Wstyd się przyznawać ale nie jestem za bardzo ogarnięty co do premiery nowego PESa, ktoś może mnie olśnić? :) 20 września Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 ale informacyjny chaos. Ale najważniejsze że jest. Jak ktoś zaciągnie niech da znać jakie drużyny są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sonix 13 Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) Drużyny to podobno: Bayern Munich Santos FC Niemcy Włochy Na razie ściągam, ale muszę przyznać, że duże zaskoczenie. Całkiem możliwe, że to jakaś wczesna, już nieaktualna wersja kody gry ale nie ma co narzekać. Edytowane 28 Sierpień 2013 przez sonix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LonsFenomenoo 160 Napisano 28 Sierpień 2013 Akurat z roboty wróciłem :) Error :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 28 Sierpień 2013 U mnie to samo :(. Error Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 28 Sierpień 2013 Error przy zakupie z pss czy odpaleniu gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach