kukmuken 10 Napisano 12 Listopad 2013 (edytowane) W dniu 10.11.2013 o 22:59, pack napisał: Gdzie mają ps4 na półkach :ohmy: Edytowane 12 Listopad 2013 przez kukmuken Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 12 Listopad 2013 Launch trailer: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 12 Listopad 2013 (edytowane) Edytowane 12 Listopad 2013 przez pack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 13 Listopad 2013 (edytowane) http://www.gamereactor.eu/reviews/98944/Killzone%3A+Shadow+Fall/ recka ze spoilerami! GR - 8/10 swoją drogą trochę z doopy ocena bez ogrania multi w formie w jakiej będzie wyglądało po premierze :/ @down lol chyba się zorientowali, że z czymś pojechali tu link do wątku na NG: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=714789 edit: już działa.. - Some stupid levels.. WTF?! no to przekonał mnie do odwołania preordera... Edytowane 13 Listopad 2013 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 13 Listopad 2013 coś z linkiem nie tak recki: http://www.joystiq.com/2013/11/13/killzone-shadow-fall-ps4-review-goodbye-gray-sky/ http://uk.ign.com/articles/2013/11/13/killzone-shadow-fall-review?+main+twitter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Listopad 2013 trochę pogooglałem Większość 8 lub 7. Jak na grę która miała być koniem pociągowym nextgena poniżej oczekiwań. Ale podobnie było przy PS3 pierwsze robione w pośpiechu gry nie robiły wrażenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 13 Listopad 2013 może oczekiwania też były za duże coniektórych recenzentów.... my to musimy ocenić niedługo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 13 Listopad 2013 (edytowane) Ale wedle tej recenzji, oczekiwania większości graczy i tak zostaną spełnione... Cytat Gorgeous design, Brilliant graphics, Solid framerate, Excellent sound, Precise controls, Full of contrast. Nie wiem, czego Wy oczekiwaliście po PS4, oprócz ulepszonej audiowizualizacji ;) Edytowane 13 Listopad 2013 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 13 Listopad 2013 (edytowane) GameTrailers 8.8. Większość recenzji obejmuje tylko singla, szkoda, bo większość ludzi kupuje ten tytuł dla multiplayera. Edytowane 13 Listopad 2013 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 13 Listopad 2013 sony chyba nie posmarowało, bo jakim cudem BF4 w wersji na ps3/x360 dostał średnio 80% ? gdzie singla trzeba przejść podczas jednego posiedzenia bo save'y znikają... w tej chwili znaczenie mają jedynie dwie oceny 1-4 mega słaba gra 10 bardzo dobra gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 13 Listopad 2013 (edytowane) Przecież oceny są bardzo dobre, bo 8/10 to dla mnie gra bardzo dobre, ale tak jak pisałem wcześniej, single na raz, a reszta czasu z multi. OPM UK 8/10 Gamespot 7/10 Destrucoid 9/10 Edytowane 13 Listopad 2013 przez ONE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emtek 134 Napisano 13 Listopad 2013 W dniu 13.11.2013 o 15:53, ONE napisał: Przecież oceny są bardzo dobre, bo 8/10 to dla mnie gra bardzo dobre, ale tak jak pisałem wcześniej, single na raz, a reszta czasu z multi. OPM UK 8/10 Gamespot 7/10 Destrucoid 9/10 Fajnie, że podajesz wybrane, najwyższe oceny. Na metacriticu: 73 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/killzone-shadow-fall Wynik jak najbardziej dobry, ale spodziewałem się lepszych recenzji. Tak jak ktoś napisał wcześniej ; kto ma kupić, ten kupi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 13 Listopad 2013 (edytowane) Dlaczego uwazacie ze oceny sa zbyt niskie, a recenzje powinny być lepsze? Przeciez w to nie graliście.. ;) Myślę że nikt nie skrzywdził Sony ocenami bo 7/10 to niezła ocena … ale na pewno nie jest to tytul ktory przekonuje do zakupu nowej konsoli. Czekam do wiosny az zaczna pojawiac sie na prawde dobre gry… Edytowane 13 Listopad 2013 przez czacha79 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 13 Listopad 2013 (edytowane) Pffff Polygon 50/100, a samej konsoli 7,5/10 - zobaczymy, czy X720 dostanie u nich 9,5 czy 10 edit: Contrast 4,5/10 wg nich :woot: Edytowane 13 Listopad 2013 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 13 Listopad 2013 Polygon to ci od 7/10 dla TLoU, oni mają coś wspólnego z Microsoftem, kiedyś był o tym artykuł. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 13 Listopad 2013 (edytowane) Spodziewałem się lepszych ocen, choć te w pewnym sensie mnie nie dziwią. Dlaczego? Bo do jasnej cholery Killzone powinien być mroczny, brudny, pełen wszechobecnej rdzy, oraz polany gęstym helghańskim klimatem. Tymczasem materiały prasowe pokazują tylko bujną trawkę, bijące po oczach słoneczko i kolorowe wodospady. Jeszcze tylko tęczy brakuje. Czytałem playtest w PSXE i ponoć takie mroczne klimaty też występują, ale widocznie jest ich za mało i stąd takie oceny. Moim zdaniem zabrakło tego charakterystycznego elementu dla serii. Żeby nie było... Jaram się nowym Killzonem tak jak poprzednikami. Ale niestety widać tutaj znaczącą różnicę klimatu w stosunku do poprzedników i to mnie trochę smuci. No i oczywiście bardziej interesuje mnie jak wypada tryb multi w tej produkcji. Edytowane 13 Listopad 2013 przez _Matheo_ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 13 Listopad 2013 Ale poprzednie odsłony poza 2 też recenzentów nie zachwyciły. Może zmiana klimatu jednak wyjdzie serii na dobre? W swojej recenzji Colin Moriarty z IGNu wymienił to jako zaletę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 13 Listopad 2013 Zeby nie rozpetac burzy powiem krotko - to bylo do przewidzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 13 Listopad 2013 (edytowane) Nigdy nie byłem wielkim fanem killzona w sensie stricte fabularnym i do dzisiaj nie czaję kompletnie fabuły ale muszę przyznać że podczas grania szczególnie w część drugą bawiłem się świetnie, Dziwią mnie recenzenci którzy (np IGN) pieją z zachwytu nad oprawą, odświeżonym gameplayem, ciekawymi dużymi mapami podkreślając że nie jest to "korytarz" i wystawiają 8 wymieniając parę jakiś mało istotnych błędów. Gdzie np taki Ghost który wygląda jak kupa i jest kopią poprzedniej części dostaje 9. Niech zadecydują gracze bo ja po tym co zobaczyłem jestem zachwycony. Podmuch nowej generacji, a nie "kopiuj wklej" jak w Ghost i wciskanie kitów jaką zajebistą grę zrobiliśmy. Edytowane 13 Listopad 2013 przez zyga101 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 13 Listopad 2013 Nie można być krótkowzrocznym, nie od dziś wiadomo że początkowe gry na nowe generacje to w większości były "półprodukty". Oczywiście jest kilka wyjątków... Z drugiej strony wiele tych recencji jest przeprowadzane przez niekompetentnych kolesi, którzy czasami sami nie wiedzą o czy gadają, już nawet nie wspomnę o korupcji w branży gamingowej, ale bez podtektów ;) Trzeba samemu spróbować daną grę, a nie od razu wydawać osąd na podstawie jakieś recenzji. To tak jak niektórzy nie oglądają świetnych filmów, bo na filmwebie przeczytali niepochlebną opinię haha. Trzeba sobie samemu wyrobić zdanie i to nie na podstawie czyjejś recenzji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 13 Listopad 2013 Ale chyba nikt nie zaprzeczy, że nowy Killzone ma być tylko (albo aż) prezentacją możliwości konsoli pod względem grafiki. Nikt nie powinien liczyć na arcydzieło, na takie przyjdzie jeszcze poczekać :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 13 Listopad 2013 Fragmenty kampanii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zoreillee 0 Napisano 14 Listopad 2013 http://www.twitch.tv/theshred -gość pyka po sieci i odpowiada na pytania odnośnie konsoli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nemesis0_PL! 6 Napisano 14 Listopad 2013 http://pl.twitch.tv/zekeknight5 -w tym momencie u tego gościa leci singiel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 14 Listopad 2013 18/20 http://www.jeuxvideo.com/articles/0001/00019098-killzone-shadow-fall-test.htm Plusy, duży obszar działań, otwartość, grafika, historia i najważniejsze, bardzo dobry multiplayer. Niech ktoś przeniesie ten temat do tego działu. http://www.ps3site.pl/forum/topic/78276-shadow-fall-multiplayer/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach