pack 698 Napisano 22 Październik 2013 Od PlayStation Meeting, poprawiliśmy oświetlenie, ilość wyświetlanych klatek na sekundę, mnóstwo zmian doczekała się animacja postaci oraz streaming, do tego jakoś tekstur jest czterokrotnie większa niż na pierwszym pokazie. Jak widać - dużo się zmieniło. http://www.ps3site.pl/killzone-shadow-fall-od-czasu-pierwszego-pokazu-zmienil-sie-nie-do-poznania/170026 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 22 Październik 2013 Nintendo w swoim WiiU wymusiło na wszystkich developerach aby dodali sterowanie za pomocą pilota w grach. Jakoś nikt nie płacze z tego powodu ,że każdy gra na czym lubi. Warto zobaczyć jakiś gameplay z CoD:BO2 na pilocie @tu dla przykładu koleś ma spore problemy żeby opanować tą zabawkę. Po waszych postach nie do końca się orientuje czy "hejtujecie" ps_m z perspektywy KZ3 (gdzie AA było idiotycznym krokiem o czym pisałem wyżej) czy po prostu wychodzicie z założenia "ja nie gram na tym gównie inni też nie powinni...". Doskonale pamiętam wpisy po premierze KZ jak ludzie pisali, że na tym dildo nie da się grać w fpsy, a tu rok po premierze wpisy typu MOVE IMBA Żeby nie było off-topu mam nadzieję,że Holendrzy dodadzą obsługę move'a bez żadnej asysty celowania w multiplayerze i będzie to wyglądało jak na załączonym wideo z WiiU. ps. Ja jestem leworęczny nie chce grać z ludźmi praworęcznymi bo mają najemną przewagę w celowaniu, czy mam nad tym żalić się na forum? i prosić o rozdzielenie serwerów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glugi 26 Napisano 22 Październik 2013 Nowy trailer: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 22 Październik 2013 (edytowane) PIERWSZY POLSKI ZWIASTUN ! Edytowane 22 Październik 2013 przez unknown3d 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 22 Październik 2013 Ktoś może już pytał Amazona, czy ich wersja będzie posiadała polskie znaczki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 22 Październik 2013 Polski dubbing nie brzmi źle... dodaje innego klimatu... ale bym wolał opcje napisów ;) sam trailer jest spoko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 22 Październik 2013 Pewnie narażę się wielu fanom Killzone (sam do nich należę), ale im dłużej oglądam filmiki z rozgrywki, tym mniej podoba mi się ten gameplay. Być może to tylko na filmikach tak wygląda, ale zauważyłem niemal kompletny brak recoila oraz przegiętą lekkość z jaką porusza się postać gracza. O kolorowych mapach nawet nie wspominam. Nie wątpię oczywiście, że sama kampania będzie bardzo dobra, nie wspominając już o genialnie zapowiadającym się multiku, ale te 3 cechy (brak recoila, waga piórkowa żołnierza, kolorowa cukierkowość niektórych map), na dzień dzisiejszy nastawiają mnie trochę sceptycznie do Shadow Fall. Z finalną oceną wstrzymam się do pierwszego zagrania z DS4 w łapach, ale brakuje mi w tych wszystkich promo klipach właśnie tych trzech cech, którymi wyróżniały się poprzednie części tego genialnego uniwersum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 22 Październik 2013 (edytowane) Pewnie narażę się wielu fanom Killzone (sam do nich należę), ale im dłużej oglądam filmiki z rozgrywki, tym mniej podoba mi się ten gameplay. Być może to tylko na filmikach tak wygląda, ale zauważyłem niemal kompletny brak recoila oraz przegiętą lekkość z jaką porusza się postać gracza. O kolorowych mapach nawet nie wspominam. Nie wątpię oczywiście, że sama kampania będzie bardzo dobra, nie wspominając już o genialnie zapowiadającym się multiku, ale te 3 cechy (brak recoila, waga piórkowa żołnierza, kolorowa cukierkowość niektórych map), na dzień dzisiejszy nastawiają mnie trochę sceptycznie do Shadow Fall. Z finalną oceną wstrzymam się do pierwszego zagrania z DS4 w łapach, ale brakuje mi w tych wszystkich promo klipach właśnie tych trzech cech, którymi wyróżniały się poprzednie części tego genialnego uniwersum. Akurat te studio słucha graczy (w K2 było sporo patchy poprawiających balans, a w nowym Killzonie za multi i balans odpowiada ta sama osoba co w 2) Ten gif mnie zniszczył - ostatnio taką twarz (dobrze zrobioną) widziałem w C3 na PC. Down: Usunąłem swój gif ^ ^ PS wrzucajcie 3 gify już w spoiler - niektórzy mają mobilnego neta i żre im transfer Edytowane 22 Październik 2013 przez Starh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 22 Październik 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 22 Październik 2013 Świetnie to wygląda! :) Taki BF3 na ultra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 22 Październik 2013 Akurat te studio słucha graczy (w K2 było sporo patchy poprawiających balans, a w nowym Killzonie za multi i balans odpowiada ta sama osoba co w 2) Przecież nie twierdzę, że multi będzie zdupione. Razi mnie tylko lekkość żołnierza niczym w CoD, oraz totalny brak odrzutu broni przy strzelaniu, jak również kolorowe mapy. Poprzednie części charakteryzowały się właśnie tym, że czuć było wagę żołnierza i trudność poruszania się na polu bitwy, oraz był również obecny wyraźny recoil przy strzelaniu serią. Tutaj tego nie ma i właśnie to mnie lekko martwi... Przynajmniej tyle jestem w stanie stwierdzić po zapoznaniu się z filmikami z rozgrywki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 22 Październik 2013 Seksowna czarna wdowa. :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 22 Październik 2013 Polski dubbing nie brzmi źle... dodaje innego klimatu... ale bym wolał opcje napisów ;) sam trailer jest spoko :) całkowicie zmienia klimat... niestety... mam nadzieję, że w PS4 zachowana będzie opcja gry z napisami i oryginalną ścieżką audio bo mnie trafia jak słysze w FPSie głosy jak z bajki dla dzieci... w sumie w Killzone3 było to samo w wersji PL więc co się dziwić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 22 Październik 2013 Chryste dobrze, że z amazona uk można za darmo do polski kupować. Wersja PL ja pierdole. Oni to tak na serio. :wallbash: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 22 Październik 2013 Chryste dobrze, że z amazona uk można za darmo do polski kupować. Wersja PL ja pierdole. Oni to tak na serio. :wallbash:Brak słów... ja się modlę żeby poziom języka polskiego nie sięgnął dna. Bo jak zaczną składać zdania jak te wyżej to wtedy dopiero będzie można powiedzieć "Wersja PL ja pierdole" @W kz3 były wszystkie ścieżki dźwiękowe, napisy również. Myślę ,że tu też dodadzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 22 Październik 2013 Dubbing nie jest taki zly,wiadomo ze oryginal zawsze wypada najlepiej,mimo wszystko trzeba pochwalic tworcow za polski dubbing,a nie pisać ,,wersja PL ja pierdole".Jestem pewien ze gdyby nie bylo PL Dubbingu to tez by bylo zle i bee. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starh 230 Napisano 22 Październik 2013 http://www.gamersyde.com/stream_killzone_shadow_fall_story_trailer_en_-31037_en.html Trailer w prawdziwej jakości, a ytbowym ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 24 Październik 2013 polecam sciagnac i dopalic na duzym tv full hd ;] naprawde ładnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 24 Październik 2013 Pare nowych screenow: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 24 Październik 2013 Sporo nowych fragmentów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 24 Październik 2013 Wow, muszę przyznać, że powyższe screeny jak i filmik sprawiły, że coraz bardziej nie mogę się doczekać aż dostanę nową generację w swoje łapy... chyba po premierze odetne się od internetu, żeby nie być kuszonym ze wszystkich stron ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 24 Październik 2013 (edytowane) Gify z najnowszego filmiku, cieszą oko: Jeszcze małe info, w grze nie uraczymy w ogóle aim assist. Podobno nowy DS jest tak wygodny i precyzyjny, że nie było sensu pakować do gry AA. Edytowane 24 Październik 2013 przez shemaforash 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Październik 2013 (edytowane) O_O Edytowane 24 Październik 2013 przez pack 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makez69 7 Napisano 24 Październik 2013 O_O Masz może link do filmika z multi nie pochodzący z youtube? (Przez tą konwersje nic nie widać:( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stunik 1 Napisano 24 Październik 2013 Tarcza jednak zniszczalna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach