Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ze zniżką -10% DC kosztuje 93,60zł. Chyba trzeba kupić już ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze zniżką -10% DC kosztuje 93,60zł. Chyba trzeba kupić już ;)

To full wersja, czy jakaś okrojona? Używki na płytce po 130-140 i zawsze można odsprzedać, ale jeśli 90zl i full wersja taka jak na płytce, to nie warto bawić się w czekanie na płytce, opłaty za wysyłkę itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, to demo...

Pelna wersja! Bylo walkowane juz przez 2 strony

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje sie ktos gdzie mozna pisac w sprawie przywrocenia kar i spowolnien przy kolizjach w Driveclub? Jedyna opcja jaka widze do tej pory to komentarze pod postami na fb. Niestety watpliwe aby ktos tam to czytal w stogu komentarzy :/ gra byla moze trudna ale za to dawala jakas namiastke realizmu, teraz zrobil sie z tego nfs az niechce sie grac gdy widze jak ktos odbija sie od sciany do sciany na niektorych trasach :/

Edytowane przez Menteor87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś tu pisał, że jakiś koleś często odpisuje, ale nie wiem co i jak. Sam bym chętnie napisał w tej sprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu jego twitter. pisałem mu już o tym kilka dni temu ale mi nie odpisał. wydaje się unikać bezpośrednich pytań o to, albo odpowiada ogólnikowo...

https://twitter.com/Rushy33/with_replies

btw. wspomniał że pracują nad prywatnymi lobby w online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje zebrac sie wspolnie i zaatakowac skrzynke tworcow driveclub z naszymi sugestiami/ prosbami. Wolalbym slabsze AI przeciwnikow od tego co jest teraz :/ dzieki za kontakt twitter... Bede pisac moze jak bedzie nas iles to cos sie z tym ruszy, narazie widze ze gimbusy sie ciesza ze niema kar i spowolnien na fb ohh i ahh az szkoda czytac :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak to jest, że po ukończeniu zawodów po prawej stronie w rankingu globalnym mam 1 miejsce i bardzo się ucieszyłem, ale gdy kliknę "X" i wejdę w tą dłuższą listę to nagle globalnie jestem na 20?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak się skusiłem na Driveclub + Season Pass, ta 10% zniżka na zakupy w PS Store mnie przekonała. ;) Musiałem sobie kupić PS+ na miesiąc (wiem, że to nieopłacalne, ale wolę kupować co miesiąc za 27 zł niż wyrzuć 180zł jednorazowo), za 27zł, dwa kody na 100pln za 88zł, zniżka z kuponów Allegro 30zł, czyli sumując Driveclub z Season passem i PS+ na miesiąc kosztował mnie 160zł. Myślę, że dobra oferta. Gra ma naprawdę sporą zawartość jak teraz spojrzę, a jeszcze kilka pokaźnych aktualizacji w ramach zakupionego season pass przede mną, tak więć myślę, że mając PS4 warto :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje zebrac sie wspolnie i zaatakowac skrzynke tworcow driveclub z naszymi sugestiami/ prosbami. Wolalbym slabsze AI przeciwnikow od tego co jest teraz :/ dzieki za kontakt twitter... Bede pisac moze jak bedzie nas iles to cos sie z tym ruszy, narazie widze ze gimbusy sie ciesza ze niema kar i spowolnien na fb ohh i ahh az szkoda czytac :/

Bez kitu ci przeciwnicy sa zdecydowanie za mocni. Dla takiego Jarosza jak ja ta gra jest za trudna. Zdobylem 80 gwiazdek i gre sprzedalem bo kazdy inny wyscig konczyl sie ostatnim miejscem. Wolałem sie więcej nie frustrowac. Jak poziom obniża to chętnie wroce do gry :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra ma zdecydowanie dobrze zbalansowany poziom trudności, wiem że niektórzy chcieliby z palcem w nosie w każdym wyścigu kończyć na pierwszym miejscu ale tu trzeba się trochę po męczyć. Ja tam żadnym pro driverem nie jestem ale na razie mam 224/225 (oczywiście brakuje venom :D ) i też miałem problem z niektórymi wyścigami ale wystarczyło trochę samo samozaparcia i treningu i wszystko elegancko powpadało - a na leaderboardsach są mecenasy co moje wymęczone o setne sekundy 3 gwiazdki są wstanie pojechać 10s szybciej. Jeżeli nie chce się komuś przysiedzieć i czerpiąc radochę popracować nad umiejętnościami to zwyczajnie driveclub nie jest grą dla niego. Takim osobom polecam Forze Horizon - wstawisz większy silnik i objeżdżasz wszystkich jak młody

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zyga101 a co myslisz o nowym update w ktorym trudnosc sie mocno zmniejszyl poprzez ulatwienie sobie gry pdbijaniem od barierek i uderzanie z impetem w innych kierowcow??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W multi gram tylko sporadycznie, a w singlu raczej się jeszcze z tym nie spotkałem z tym że ja mimo wszystko raczej staram się jechać czysto i  w ten sposób poprawiać czasy co nie zmienia faktu że takim zmianom mówimy stanowcze nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaje...sity jest ten time trial, choć ciągle jestem drugi nie umiem wygrać. pierwszy zawsze ma jakiś wynik kozacki i ciężko mi wykręcić podobny.

ferrari 458 + time trial i nie ma mnie 2 godziny ;d

Edytowane przez Shatan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Efekty pogodowe włączyłeś? Nie widziałem ładniejszej ścigałki od Drivecluba. Ba, nie widziałem wielu ładniejszych gier w ogóle. Ja wiem, że opinia jak dupa.... no ale bez przesady. 

Owszem efekty pogodowe bardzo ładne. Ale przecież większość nie jeździ się w deszczu. 

Chodzi mi o to, że na konsoli next gene kopara nie opada, jak to bywało na PS1-PS2-PS3  przy takim Gran Turismo.

Śmiem twierdzić, że na PS3 , takie GT5 wygląda lepiej od Drivecluba, jeśli by tylko podnieść rozdziałkę do Full HD. 

A trasa Trial Mountain bije na głowe wszystkie razem wzięte z Drivecluba, już nie mówiąc o miodności prowadzenia pojazdów. 

Pozostaje czekać na GT7 i F1 2015 - Driveclub jest przeciętną grą, a że nie ma innej to ludzie się jarają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, płaska woda z bitmapy na Trial Mountain wyglądała po prostu genialnie ;)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, płaska woda z bitmapy na Trial Mountain wyglądała po prostu genialnie ;)

Jak na możliwości PS3 - GT5 była piękna ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiem twierdzić, że na PS3 , takie GT5 wygląda lepiej od Drivecluba, jeśli by tylko podnieść rozdziałkę do Full HD. 

A trasa Trial Mountain bije na głowe wszystkie razem wzięte z Drivecluba, już nie mówiąc o miodności prowadzenia pojazdów. 

sckghzj.jpg

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy macie z ta grafiką? Jakbym czytał dyskusje gimbow. Wsiadajcie do swoich aut jak macie i wybierzcie sie na przejażdżkę. System jazdy jak w realu a tekstury ostre jak zyleta. Szkoda tylko ze kamery zza pleców nie ma :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie pękła mi prawie dobra godzinka na wbijanie 1:19 W LYKAN HOT LAP, udało się na 1:18:994, to cały urok driveclub'a

Jeszcze tydzien temu myślałem że cudem będzie jak zejdę do 1:21

Edytowane przez zyga101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pierwszy raz zachowam się jak cebula i poczekam na wersję z plusa, mając nadzieję że uptade do pełnej wersji będzie za grosze. Mam nadzieje że w lutym zawita w plusie ☺

Edytowane przez czeskimaster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez kitu ci przeciwnicy sa zdecydowanie za mocni. Dla takiego Jarosza jak ja ta gra jest za trudna. Zdobylem 80 gwiazdek i gre sprzedalem bo kazdy inny wyscig konczyl sie ostatnim miejscem. Wolałem sie więcej nie frustrowac. Jak poziom obniża to chętnie wroce do gry :-D

No pewnie, po co się wysilać, bez sensu. Ja to nie wiem po co w ogóle te pady mają tyle przycisków, jeszcze jakieś gałki. Najlepiej jakby był tylko jakiś jeden guzik żeby szanowny gracz mógł wszystkie gry przechodzić z zamkniętymi oczami. Do tego z lewą ręką w spodniach (jak Al Bundy) krzycząc do żony "pacz Karyna jaki zajebisty jestem w te giere".

Gra Ci się nie podoba, nie pasuje, a co stronę sadzisz jakieś nic niewnoszące posty. Mnie nie interesuje np. Singstar czy inny Resident Evil, ale w ich tematach nie piszę co chwilę postów "w to się nie da grać" "gimbaza się podnieca grafiką" itd. Uff...

A do tematu, strzeliłem sobie właśnie season passa, z podstawki dopiero 250/315 gwiazdek, także będzie co robić :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pierwszy raz zachowam się jak cebula i poczekam na wersję z plusa, mając nadzieję że uptade do pełnej wersji będzie za grosze. Mam nadzieje że w lutym zawita w plusie ☺

Update jest ogólnie dostępny, to ta wersja za 104 pln, jakbyś był slepy, jak tylko pojawi się wersja plus pojawi się pełna bez plusowej za min 189 ... Takze powodzenia w cebularstwie.... Edytowane przez Nath_147

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi