Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Japońskie trasy były rozszerzeniem podstawowej wersji dc, pojawili sie na tydzień, dwa przed wydaniem tego dlc. Nawet te darmowe auta pewnie nie działają z wersja plus :(.

Edytowane przez Nath_147

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jeśli zamierzamy grać przyszłościowo w dc to wersja z plusa się nie nadaje do tego? Chodzi o wszelkie dlc

Wysyłane z mojego SM-G9250 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak się gra przyszłościowo? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak się gra przyszłościowo? :)

Okulary VR, Czujniki ruchu itp ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DLC Sakura dziala z wersją PS Plus, więc podejrzewam, że reszta DLC też będzie działać.

Mam PS4 od niedawna, fajnie, że dali coś DC za darmo, jednak wkurza mnie, że wszędzie są odnośniki do ''KUP ZAWARTOŚĆ'' :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś chce grać przyszłościowo to kupuje wersję normalną i Season Pass a nie czeka na wersję burakowo-biedakowo-cebulową.

Skoncz wasc wstydu oszczedz.

Wersja PS+ byla obiecana jako zacheta do kupna PS4 i PS+ - to chyba pamietasz.

Traktowac to mozna jako rozbudowane demo ograc i podjac decyzje czy kupic pelniaka. Jesli pelniak wejdzie to mozna rozwazyc zakup season passa.

Wiec porownania warzywne odstaw na bok.

Bo patrzac po komentarzach sporo osob mialo fun w DC ale byla tez nie mala grupa ktorej ta gra nie podeszla z roznych wzgledow.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dość, że dostają za darmo Grę, może i demo ale takie bardziej wypasione niż inne demka, to jeszcze narzekają. Ciężko niektórym dogodzić...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś chce grać przyszłościowo to kupuje wersję normalną i Season Pass a nie czeka na wersję burakowo-biedakowo-cebulową.

Taaak, ja mam PS4 od 4tygodnii i czekałem na wersję dla biedaków...

w łeb się podrap drapakiem.

Jeżeli opłacam abonament i dostaje taką a nie inna wersje gry - bo skupiłem się na ogrywaniu GTA i innych tytułów, to czemu miałbym nie pobrać (pół) produktu?

EDIT:

nie chodzi o to, że narzekam. Mogliby dać jeden przycisk który przekierowywałby do zakładki z zakupem i ewentualnymi udogodnieniami które otrzymalibyśmy po inwestycji w pełną wersje, zamiast dawać w co drugiej zakładce BUY IT !

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dość, że dostają za darmo Grę, może i demo ale takie bardziej wypasione niż inne demka, to jeszcze narzekają. Ciężko niektórym dogodzić...

Ja tam akurat za PS+ płacę, także niestety mam inne zdanie o filantropii Sony. :)

Co do tekstów o wersji "cebulackiej" to jest to tak beznadziejnie żałosne, że szkoda klawiatury na komentowanie, więc napiszę tylko, że jesteśmy chyba jedynym narodem, który swoje kompleksy leczy wymawiając innym, że korzystają z promocji czy innych okazji. :)

Sam DC wreszcie sprawdzę, po opiniach znajomych na pewno bym się nie zdecydował na kupno, a tak chwilę pogram i sam ocenię.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaak, ja mam PS4 od 4tygodnii i czekałem na wersję dla biedaków...

w łeb się podrap drapakiem.

Jeżeli opłacam abonament i dostaje taką a nie inna wersje gry - bo skupiłem się na ogrywaniu GTA i innych tytułów, to czemu miałbym nie pobrać (pół) produktu?

EDIT:

nie chodzi o to, że narzekam. Mogliby dać jeden przycisk który przekierowywałby do zakładki z zakupem i ewentualnymi udogodnieniami które otrzymalibyśmy po inwestycji w pełną wersje, zamiast dawać w co drugiej zakładce BUY IT !

Hahahaha z tym drapakiem to żeś pojechał, leżę :rofl:

DriveClub to istna kpina z graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem białą PS4 z Wiedźminem za 1600.

Plusa na rok kupiłem korzystając z bonów na Allegro.

TloU Remaster nie kupiłem sklepie za ponad 200 tylko w sklepie z kluczami za 12$.

Grę o Tron sezony 1-4 mam z hiszpańskiego Amazona za 320 z wysyłką.

I mogę tak jeszcze długo wymieniać. Nazwij mnie biednym cebulowym burakiem a będę z tego dumny. Bo pieniądze to trzeba umieć wydawać z głową. Zrozumiesz to jak wyprowadzisz się z domu a mama z tatą nie będą już dawać ci papu.

• Like 7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem białą PS4 z Wiedźminem za 1600.

Plusa na rok kupiłem korzystając z bonów na Allegro.

TloU Remaster nie kupiłem sklepie za ponad 200 tylko w sklepie z kluczami za 12$.

Grę o Tron sezony 1-4 mam z hiszpańskiego Amazona za 320 z wysyłką.

I mogę tak jeszcze długo wymieniać. Nazwij mnie biednym cebulowym burakiem a będę z tego dumny. Bo pieniądze to trzeba umieć wydawać z głową. Zrozumiesz to jak wyprowadzisz się z domu a mama z tatą nie będą już dawać ci papu.

Cebulak z ciebie i już :D. Mieszkasz w Cebulandii, nosisz Cebulowe ubrania i pachniesz jak cebula.

Zlej typa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla niektórych oszczędzanie i szukanie dobrej okazji to cebulactwo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra dajcie już spokój. używamy terminów typu cebula edicion żartobliwie, wiadomo że każdy kto ma plusa a nie ma gry to chętnie ją w końcu sprawdzi, z taką obsuwą to aż wstyd że jej badziej nie dopaśli. a że się zawsze znajdzie jeden co myśli że jak ma pełną wersję to już jest krezus i wyśmiewa tych co nie mieli ochoty jej kupować tylko czekali na dawno obiecaną wersję PS+ to najlepiej olać, a jak ktoś się czuje obrażony jego słowami to raportować. coś wymyślimy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kpina to pobieranie z tych serwerów Sony. Sprawdzałem sppedtestem mam 40MB/s a pobieranie idzie w tempie gorszym niż z darmowych serwerów.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to dotyczy wszystkiego co jest na psn i problem wystąpił na długo przed dc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to dotyczy wszystkiego co jest na psn i problem wystąpił na długo przed dc.

Nieprawda, ściągałem wraz z Drajwklabem Lost Planet , 10 giga tego chyba było i ściągało śię w sumie ze trzy godzinki niecałe, a DC rzeźbił ponad dobę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jesteś cwaniakiem i biedakiem, szczyć się tym, ja się szczycę tym że uczciwie kupuję normalne wersję a nie szukam gdzie by tu nie zaoszczędzić jak dorobkiewicz ze wsi. Mieszkam sam bo moi rodzice nie żyją, widocznie ciebie uczyli cwaniactwa od urodzenia, i teraz wychodzi jaki z ciebie plebs. 43 lata a teksty jak gimnazjum, ogarnij się człowieczku mały.

weź już lepiej nic nie pisz bo pieprzysz jak potłuczony. warn za obrazę, został Ci jeszcze jeden.

• Like 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plik aktualizacji chyba 6 razy mi przerywał zanim się pobrał :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie juz od 24 h nie chce pobrac i do konca pokazuje jeszcze ponad 20 godzin. To jakas kpina jest

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieprawda, ściągałem wraz z Drajwklabem Lost Planet , 10 giga tego chyba było i ściągało śię w sumie ze trzy godzinki niecałe, a DC rzeźbił ponad dobę.

no to jakiś fart, bo ja ciągnę od dwóch dni planetside, i ściągnąć nie mogę. Gdy normalnie mam 1MB na sec, to ostatnio jak sparwdzalem to na 10sec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi