dr_NO 21 Napisano 4 Marzec 2014 Zależy jak jest podana data, jeżeli po Hamburgerowemu, to wrzesień, jak po Europejski - kwiecień. O ile jest gra robiona to optymistycznie przyjmuję że właśnie za miesiąc się pościgamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Marzec 2014 ja tam jeszcze dfgt i wsp nie wyciągam z piwnicy... poczekam na oficjalne info. zresztą znając życie to w dniu premiery wsparcia nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Marzec 2014 Jaką wersję planujecie kupić? Ja bardzo poważnie myślę nad pudełeczkiem, bo co pudełeczko to pudełeczko :) Poza tym znając życie gra trafi "minimalnie" później do Plusa, a update do full wersji swoje też kosztować zapewne będzie. Tyle, że znowu 250zł, ehhh....trudne sprawy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 4 Marzec 2014 Ja najpierw sprawdzę wersje z plusa, bo chcę obadać model jazdy, w ciemno nie kupie. A wtedy to się zobaczy czy pudełko czy ulepszenie, zależy od ceny upgrade'u ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr_NO 21 Napisano 4 Marzec 2014 Dokładnie tak samo jak Randy, jak jest możliwość przetestowania pełnej-niepełnej wersji - grzech nie skorzystać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Marzec 2014 Jakbyście mieli pobierać 50GB przez tydzień tak jak ja to też byście myśleli czy nie olać tego i nie kupić po prostu :P Online Passa nie będzie, więc puścić w obieg można od razu, a wersji z Plusa nie sprzedasz :) No nic, niech najpierw podadzą datę premiery, a potem będziemy się martwić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 4 Marzec 2014 Jeśli mi model jazdy podpasuje to DC już u mnie zostanie, więc wersja cyfrowa nawet wygodniejsza. Ściągałem przedwczoraj Killzone 40 GB, i zdaje się w jakieś 3 godzinki się ściągnął, mi to odpowiada :P Mam nadzieję że rzeczywiście ten kwiecień okaże się miesiącem premiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rave 9 Napisano 4 Marzec 2014 Na pewno sprawdzę wersję z PS+. A później zobaczę ile będzie kosztował update. Obawiam się jakiejś chorej ceny. Załóżmy, że gra będzie kosztować 279zł w PSS, zrobią "wielki" rabat dla posiadaczy Plusa, czyli powiedzmy 100zł to i tak będzie nieopłacalne bo tyle pudełka stanieją w miesiąc-dwa po premierze. Ale wciąż po cichu liczę, że ewentualny upgrade to będziesz koszt około 70zł, coś w stylu DLC za $14,99 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 4 Marzec 2014 można kalkulować, przeliczać i rozkminiać jak się najbardziej opłaca, można też mieć już takie parcie na porządną ścigałkę na PS4 że się weźmie co będzie najwcześniej dostępne gdziekolwiek żeby już jeździć :thumbsup:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 4 Marzec 2014 można kalkulować, przeliczać i rozkminiać jak się najbardziej opłaca, można też mieć już takie parcie na porządną ścigałkę na PS4 że się weźmie co będzie najwcześniej dostępne gdziekolwiek żeby już jeździć :thumbsup:. Dokładnie mi to rybka czy zapłacę 279zł i czy to będzie pudełko czy cyfrówka. Biorę grę na wstępie bo ile można grac w rivals :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 4 Marzec 2014 Jakbyście mieli pobierać 50GB przez tydzień tak jak ja to też byście myśleli czy nie olać tego i nie kupić po prostu :P Online Passa nie będzie, więc puścić w obieg można od razu, a wersji z Plusa nie sprzedasz :) No nic, niech najpierw podadzą datę premiery, a potem będziemy się martwić. Mi tyle pobierało Uncharted 3 na PS3, ale się wkurzyłem i zmieniłem na szybszy internet. Nawet przez to że jak brat coś robił na komputerze, to Fifa lagowała, że nie było nic widać. Na pewno sprawdzę wersję z PS+. A później zobaczę ile będzie kosztował update. Obawiam się jakiejś chorej ceny. Załóżmy, że gra będzie kosztować 279zł w PSS, zrobią "wielki" rabat dla posiadaczy Plusa, czyli powiedzmy 100zł to i tak będzie nieopłacalne bo tyle pudełka stanieją w miesiąc-dwa po premierze. Ale wciąż po cichu liczę, że ewentualny upgrade to będziesz koszt około 70zł, coś w stylu DLC za $14,99 Tutaj może być różnie, ale nie liczę żeby taka gra, tak szybko straciła na cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 4 Marzec 2014 Wersja ulepszona względem wersji z plusa ma być ponoć na stałe, niezależnie od tego czy subskrypcja na plusa jest aktywna, więc w sumie jeśli nie mam wykupionego plusa bo mi nie potrzebny, to z darmowego triala też by szło DriveCluba kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 4 Marzec 2014 Upgrade będzie dla plusowców tylko, ale tak jak mówię, nie chce mi się wierzyć, żeby wydali pełną wersję i tą okrojoną na plusie w tym samym czasie. Tym bardziej, że powiedzieli że można tam platynę wbić, więc wnioskować można, że sporo osób nie zakupi gry, tylko ściągnie, ogra i usunie, przez co Evolution nie zobaczy kasy na oczy. Więc, albo jest jakiś haczyk na tych trofeach (np. tylko singiel), albo wersja z plusa pojawi się później (wymyślą, że np. muszą dopracować wersję na plusa i po sprawie). Miło by było w końcu usłyszeć trochę więcej info o samej grze, jak będzie to wyglądać, itd. Jedyna sensowna samochodówka, zapewne do czasu Gran Turismo 7, bo śmieszne NFS'y mnie nie interesują, chyba że Shifta 3 by zrobili. W ogóle gra na Amazonie UK 50 funtów...nie mam pytań... PS. Jeszcze sobie przypomniałem, że dla tych co kupią DriveCluba w pudełku, to tam ma być kod zniżkowy 50% na rocznego Plusa bodajże. Nie wiem czy dotrzymają słowa, ale wg mnie oferta świetna, szczególnie że plusa mam do jesieni, więc będzie jak znalazł taki kodzik...o ile będzie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 5 Marzec 2014 (...) PS. Jeszcze sobie przypomniałem, że dla tych co kupią DriveCluba w pudełku, to tam ma być kod zniżkowy 50% na rocznego Plusa bodajże. Nie wiem czy dotrzymają słowa, ale wg mnie oferta świetna, szczególnie że plusa mam do jesieni, więc będzie jak znalazł taki kodzik...o ile będzie. O ! było by zacnie ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 5 Marzec 2014 Sadzicie, ze ta gra bedzie lepsza od serii GT? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 5 Marzec 2014 wątpię i to bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Marzec 2014 Na pewno będzie miala mniej samochodów :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Marzec 2014 Sadzicie, ze ta gra bedzie lepsza od serii GT? Fenix, nie trolluj, proszę Cie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 5 Marzec 2014 Fenix, nie trolluj, proszę Cie :P nie trolluje :D serio pytam, skad wzial sie hype na ta gre? :D bo na GT7 pewnie jeszcze dluugo poczekamy a czlowiek by pojezdzil ;) przeciez nie bede grac w NFS'a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Marzec 2014 Hype jest bo to jedyna sensowna samochodówka. Do tego robiona przez studio Evolution, s Ci mają w tym spore doświadczenie. Tyle, że to będzie czysty arcade, a GT wiadomo, prawie że symulator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian69PL 16 Napisano 5 Marzec 2014 nie trolluje :D serio pytam, skad wzial sie hype na ta gre? :D bo na GT7 pewnie jeszcze dluugo poczekamy a czlowiek by pojezdzil ;) przeciez nie bede grac w NFS'a...Jeśli to prawda że Project Cars wychodzi na jesień to GT7 zobaczymy bardzo szybko na PS4. A hype na DC pewnie z braku sciganek na nextgenach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 5 Marzec 2014 ///oftopic o poczekam na Project Cars w takim razie, wyglada swietnie ;) odkurze swoja kiere dla tej gry w oczekiwaniu na GT7 ///koniec offtopu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 5 Marzec 2014 CARS ma z tego co zauważyłem kapitalne dźwięki silników z kokpitow i z kamerą na zewnątrz. Reszta raczej wypada dobrze, szału nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Marzec 2014 Na PCars radziłbym się nie napalać bo ta gra stoi w wiecznej alfie i tak może być długo. Osobiście nie chce mi się wierzyć, żeby się wyrobili na jesień z wersją na PS4, chyba że puszczą ją w jakimś systemie F2P, ale wątpię w to. Wole poczekać i kupić w pudełku, w każdym razie pewne jest to, że po DriveClub, przez najbliższy rok nie będzie praktycznie żadnej innej sensownej samochodówki, chyba że ktoś wyskoczy z czymś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 6 Marzec 2014 To nie będzie czysty arcade, jak ktoś grał w PGR3 na X360, to wie czego może się spodziewać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach