Tyrys 5 Napisano 13 Marzec 2015 Jakąś masakrę miałem dziś na multi, na początku kilku przeciwników miało przezroczyste auta i nie jechały im płynnie tylko przeskakiwały po torze jak naćpane, później wysiadł mi... dźwięk w multi (w menu był) WTF? bo lagujesz wylacz torrenty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 13 Marzec 2015 Wszystko było wyłączone, nigdy z netem nie miałem problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukjag1 0 Napisano 13 Marzec 2015 Jak skonczy mi sie plus to gra bedzie dzialac? kupilem ta zolta wersje za 104 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 14 Marzec 2015 Tak. Wersja za 104 zł to była z przeprosinowa zniżka za brak gry w plusie. Jest to pełną wersja tak samo jak kiedyś za 169zl. Gra będzie działała tylko częściowo. Bez płacenia plusa nie masz możliwości grania online. Wysłane z kota podlaczonego do pralki za pomocą szpadla aka TapTalk. Więc nie wołajcie mnie na sb. now Free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 14 Marzec 2015 Replay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerogryf 9 Napisano 14 Marzec 2015 (edytowane) Tak. Wersja za 104 zł to była z przeprosinowa zniżka za brak gry w plusie. Jest to pełną wersja tak samo jak kiedyś za 169zl. Gra będzie działała tylko częściowo. Bez płacenia plusa nie masz możliwości grania online. Wysłane z kota podlaczonego do pralki za pomocą szpadla aka TapTalk. Więc nie wołajcie mnie na sb. now Free Ta wersja Driveclub za 104 zł według opisu jest pełną wersją (taka sama jak na płycie w pudełku). Bez plusa nie pograsz w multi Driveclub ( i większość innych gier) w żadną wersję jeśli się nie mylę ;) Zastanawiam się nad kupnem wersje pudełkowe nówki za ok130-140 chodzą, cyfrowa 104 a teraz jeszcze kupon do jutra minus 10% wiec za 90. Jeśli Wersja cyfrowa jest identyczna z pudełkową to różnica w cenie jest na korzyść cyfrowej. Mam pytanie o zajmowane miejsce na dysku (500gb to żart na start zostaje 405 gb ;) Bo pisze przy tej cyfrowej wersji 15.7 gb w necie piszą 26gb potrzeba jak to w końcu jest? Ile zajmuję Wam wersja na płycie? Czy to bez różnicy i i tak wszystko się instaluje na dysku jak w Bf4 które z dodatkami zajmuje 70 gb :P Jak z season passem, zawiera nowe auta, barwy,eventy(co to jest?) bez nowych tras? Bo widziałem, że są jakieś dodatki za free i to całkiem sporo. Pozdrawiam Edytowane 14 Marzec 2015 przez Aerogryf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 14 Marzec 2015 Trasy są za darmo, ale w karierze pojawiają się tylko w płatnych dodatkach. Season Pass zawiera ok. 40 samochodów, 16 eventów (łącznie 176 wyścigów) i 16 zestawów malowań. Gdybyś kupował to wszystko osobno, wydałbyś 3 razy tyle. Polecam najpierw zagrać w podstawkę i jak się spodoba to dokupić Season Pass. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 14 Marzec 2015 @Aerogryf Chyba wszystkie gry na PS4 się po chamsku zrzucają praktycznie w całości z płyty na HDD, tak więc te -500GB to faktycznie jest mało miejsca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus1 5 Napisano 14 Marzec 2015 Lepiej ze sie zrzucaja niz ma chodzic naped, pozatym nikt nie musi trzymac wszystkich posiadanych gier na dysku. Przejde gre i ja usuwam, a jak kiedys bede chcial zagrac to zainstalowanie to chwila. Wiec moim zdaniem te 500GB jest wystarczajace 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerogryf 9 Napisano 15 Marzec 2015 (edytowane) Jednak kupiłem cyfrową ;)Gdzie mogę ustawić w wyścigach "zwykłych" liczbę okrążeń, ilość i ai przeciwników? Bo mogę się bawić pogoda, porą dnia tylko. Tryb foto znalazłem a są powtórki z wyścigów lub coś takiego? edit: Problem rozwiązany ;) Edytowane 15 Marzec 2015 przez Aerogryf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 15 Marzec 2015 Razem z jutrzejszym patchem pojawią się powtórki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 15 Marzec 2015 (edytowane) Każdy przejechany wyścig w Tourze w całości BENDEU OGLĄDAU! Edytowane 15 Marzec 2015 przez Torba_Piany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 16 Marzec 2015 Już niby paczyk jest. Ta paczka tych Lambiszonów będzie dzisiaj czy za tydzień? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 16 Marzec 2015 Za tydzien 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 16 Marzec 2015 Buggy z MotorStormem http://www.pssite.com/news-40224-buggy_tez_chca_sie_scigac_w_driveclub.html Powtórki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 17 Marzec 2015 Dopiero pobrałem patch i jaram się powtórkami. :) Czujecie różnice w drifcie? Moim zdaniem teraz lepiej zbiera się punkty w zawodach. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 17 Marzec 2015 Mi się teraz trochę łatwiej driftuje. Patch jak najbardziej na plus ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 17 Marzec 2015 Mi się teraz trochę łatwiej driftuje. Patch jak najbardziej na plus ;)To zdanie podsumowuje dokąd ta gra zmierza powoli... Podsumowuje także poziom umiejętności i oczekiwań obecnych graczy... Smutne to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 17 Marzec 2015 Odpaliłem drift w DLC Sakura, wcześniej męczyłem się, żeby wbić 10500, teraz za 1szym podejściem 13500. Dodatkowo łapiąc pobocze przez chwilę w ogóle nas nie zwalnia. Jeszcze kilka patchy i mamy pełnoprawnego NFS-a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 17 Marzec 2015 Każdy ma swoje zdanie. Ta gra zdecydowanie odbiega od symulatora, lecz bardzo przyjemnie mi się w nią gra, a przecież o to chodzi? ;) Niebawem pokaże wam filmiki powtórek mojej dzisiejszej zabawy hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radical 17 Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) Dla mnie punktacja w drifcie od początku była idiotyczna. Można przywalić w ściane i nie traci się punktów. Lepiej zrobić bączka stając tyłem do przodu niż próbować technicznie łączyć uślizgi. Totalny bezsens. Co do patcha to multi dalej kuleje... Wczoraj po patchu po skońćzeniu pierwszego wyścigu wywaliło mnie do głównego menu konsoli, przy drugim wywalił mnie do menu gry z connection error (oczywiście punktów nie doliczył). Potem 2 wyścigi się udało normalnie a potem wogóle przestał znajdować wyścigi w multi podając że nie ma w tej chwili niczego.....Chciałem bez grindu wbić platyne dobrze się bawiąc w multi ale musze powiedzieć że jest ciężko. Mam już ponad 20 milionów punktów, 50lvl już dawno wbity i została tylko platyna za wymaksowanie 4 accolades. Edytowane 18 Marzec 2015 przez Radical Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oelx 33 Napisano 18 Marzec 2015 Panowie do tych ostatnich dodatków musze mieć season pass? Dzisiaj mam zamiar kupić używane drc Wysyłane z mojego SM-N9005 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 18 Marzec 2015 Tak. musisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) Wczoraj pobawiłem się powtórkami i... Łapcie kilka filmików ode mnie! https://www.youtube.com/watch?v=2slSy-aQNGU https://www.youtube.com/watch?v=dnU5WEg_2ak https://www.youtube.com/watch?v=_tcZRGK-2Rw https://www.youtube.com/watch?v=5cIBGL93GOc https://www.youtube.com/watch?v=DfT2W7jzG1A Miłego oglądania! :) Edytowane 18 Marzec 2015 przez BUTCHER991 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) Ściągnąłem patch i odnoszę wrażenie, że... grafika się pogorszyła? :shok: Może to efekt tego, że długo nie grałem, ale gra nie prezentuje się teraz tak dobrze jak w mojej pamięci :P Poza tym ewidentnie ułatwiono drift. Miałem z nim ogromne problemy, teraz wchodzą gładziutko, ale wydaje mi się że wcześniej było fajniej (bo trudniej i była większa satysfakcja). Została za to denerwują za mnie kara punktowa za to że... inny samochód w nas wjechał :blink: Edytowane 18 Marzec 2015 przez Dudzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach